Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@10:37:17 GMT

واکنش مردمی به ماجرای تجاوز به کودکان شوشتر

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۲۰۱۲

واکنش مردمی به ماجرای تجاوز به کودکان شوشتر

خبری که در شبکه‌های اجتماعی دست‌به‌دست شد و بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی آن را هولناک توصیف کردند. برخی کاربران شبکه‌های اجتماعی هشتگ تجاوز به کودکان شوشتر را به راه انداختند و نوشتند:«که قوه قضائیه باید با مجرمان این‌چنینی برخورد جدی‌تری داشته باشد.»

یکی از کاربران توئیتر در حساب کاربری‌اش نوشت:«پدیده تجاوز به کودکان شوشتر تکراری است و مسأله تازه‌ای نیست ولی چون متجاوز ازقربانی فیلم می‌گیرد، اغلب با تهدید به پخش فیلم، فاجعه پنهان می‌ماند و جامعه و خانواده با هیس گفتن تلاش به حفظ آبروی خود دارند! با اطلاع‌رسانی تن متجاوزان را بلرزانید، راه مقابله با این پدیده کثیف اطلاع‌رسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کاربر دیگر هم در این باره تأکید کرد: «شرم بر آنان که اصرار دارند باید تجاوز را پنهان کرد! آنها که آبروی متجاوز برایشان مهم است با پنهان کردن تجاوز، متجاوزان جوری وقیح شده‌اند که بی‌ترس ازعواقب از قربانیان عکس و فیلم می‌گیرند و درشبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند! بیماری این جامعه به مرحله برگشت‌ناپذیر رسیده است.» برخی کاربران هم درباره قربانیان این فاجعه نوشتند:«یاد بگیریم قربانی مقصر نیست. یاد بگیریم با قربانی با نگاه‌های عجیب و کلمات آزاردهنده صحبت نکنیم!

یاد بگیریم درباره تعرض و تجاوز اطلاع‌رسانی کنیم تا از گسترش فاجعه جلوگیری کنیم.» با این همه دیروز نیروی انتظامی شهرستان شوشتر هم اعلام کرد که عوامل تجاوز به کودک 12 ساله شوشتری دستگیر شدند. براساس گزارش نیروی انتظامی شوشتر متجاوزان از افراد سابقه‌دار بوده‌اند که با تهیه فیلم قصد داشتند مانع پیگیری خانواده این نوجوان شوند. با این حال اخبار تجاوز به کودکان هر از گاهی منتشر می‌شود و البته موضوع کودک‌آزاری هم دغدغه بزرگ بسیاری از خانواده‌ها شده است تا جایی‌که هر بار خبر گم شدن کودکی در رسانه‌ها منتشر می‌شود، دل خانواده‌ها می‌لرزد که نکند باز هم آن کودک مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.

همین اتفاقات و نگرانی‌ها موجب شد نمایندگان مجلس لایحه حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان را در تابستان به تصویب برسانند، لایحه‌ای که به گفته مدیرعامل انجمن حمایت از حقوق کودک همچنان در شورای نگهبان مانده است:«لایحه در تابستان امسال در مجلس شورای اسلامی تصویب شده اما هنوز شورای نگهبان آن را تأیید نکرده است بنابراین لازم است که مسئولان در زمینه حقوق کودکان فعالیت بیشتری داشته باشند چرا که خلأ قانون موجب شده است هر روز شاهد افزایش پدیده کودک‌آزاری باشیم.» فرشید یزدانی تأکید می‌کند:«در بسیاری از کودک‌آزاری‌ها قربانی می‌ترسد درباره اتفاقی که برایش افتاده است اطلاع‌رسانی کند، مدارس باید مباحث خودمراقبتی را به دانش‌آموزان آموزش دهند و به آنها بفهمانند که اگر اتفاقی برای شما افتاد شما مجرم و متهم نیستید. کودکان بلد نیستند که چطور از بدن خودشان محافظت کنند. به‌همین منظور آموزش خودمراقبتی باید برای کودکان، خانواده‌ها و معلم‌ها انجام شود.»

وی تأکید می‌کند: در مباحث خودمراقبتی هم باید بدانیم که کودکان و نوجوانان آسیب‌دیده خانواده‌ را اولین پناهگاه خود می‌دانند، در این مواقع خانواده ترس را باید کنار بگذارد چرا که ترس موجب می‌شود کودک‌آزاری جنسی سال‌ها ناگفته باقی بماند. آموزش خانواده درباره تربیت جنسی کودک و شیوه‌های برقراری ارتباط با فرزند از ضروریات جامعه ماست. در جامعه‌ای که خانواده پرداختن به تربیت جنسی را حرمت‌شکنی و تابو می‌داند، وقتی با تعرض جنسی به فرزندش مواجه می‌شود، نمی‌داند چه کند.

یزدانی درباره اتفاق شوشتر می‌گوید: انجمن برای کودکان قربانی تجاوز وکیل می‌گیرد و مشاوران و مددکاران بزودی به منطقه می‌روند تا اقدامات مشاوره هم روی نوجوانان انجام شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تجاوز کودکان شوشتر شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۲۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد: بیش از ۲۰ هزار کودک در دنیا، ظرف ۴ سال، بر اثر سلاح های انفجاری کشته یا معلول شده اند. در فاصله سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲، حدود ۴۷ هزار و ۵۰۰ کودک در جهان در درگیری های نظامی کشته و یا دچار معلولیت شده اند.

به گفته استفان دو جاریک، نزدیک به نیمی از این کودکان (بیش از ۲۳ هزار) به دلیل استفاده از سلاح های انفجاری علیه مناطق مسکونی، کشته یا معلول شده اند.

سخنگوی سازمان ملل با بیان اینکه اکثر این حوادث در مناطق مسکونی رخ داده است گفت: مطالعه یونیسف نشان می دهد طی پنج سال منتهی به سال ۲۰۲۲، سلاح های انفجاری تقریباً دو برابر بیشتر از اسلحه های گرم، کشته یا زخمی شدن شدید کودکان را موجب شده اند.

«تد چایبان» معاون مدیر اجرایی یونیسف نیز پیشتر گفته بود: زمانی که از سلاح های انفجاری در مناطق مسکونی استفاده می شود، کودکان علاوه بر آسیب های فیزیکی، در تمام جنبه های زندگی دچار آسیب های عمیقی می شوند.

کد خبر 6086801

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • پینوکیویی که کارآفرین است
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • واکنش باشگاه لیگ برتری: بازیکنان ما مجرم نیستند
  • سرباز وکارمند دادگستری کودکان را ازسیل نجات دادند
  • قطع عضو؛ سرنوشت تلخ کودکان معصوم فلسطینی
  • سازمان ملل: بیش از ۲۳ هزار کودک قربانی سلاح های انفجاری شدند
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟