Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@16:35:41 GMT

مهدی تاج چگونه در فدراسیون فوتبال ماندنی شد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۲۶۳۱

مهدی تاج چگونه در فدراسیون فوتبال ماندنی شد؟

جنجال‌های اجرای "قانون منع به کارگیری بازنشستگان" در راس فدراسیون فوتبال سرانجام با تدبیر قانونی به پایان رسید. با توجه به این تدابیر اگر مشکلی در بازگشت به کار تاج به وجود نیاید، او با استناد به "قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران" می‌تواند به عنوان رییس فدراسیون فوتبال ادامه دهد.

به‌ گزارش ‌ایسنا، جنجال "قانون منع به کارگیری بازنشستگان" در فدراسیون فوتبال یکی از پرچالش‌ترین مباحث اخیر اجرای این را رقم زده و مباحث و اظهارنظرهای متفاوت و متضادی پیرامون چرایی و چگونگی اجرای آن را مطرح کرده بود اما در نهایت پس از ۲ روز بررسی و نشست وزیر ورزش و جوانان، رییس کمیته ملی المپیک و رییس فدراسیون فوتبال، سرانجام راهکاری قانونی برای برون رفت از این وضعیت اعلام شد که بواسطه آن امکان ادامه حضور "تاج" در راس فدراسیون فوتبال وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس جمع‌بندی نشست سه جانبه مذکور، مهدی تاج رییس کنونی فدراسیون فوتبال می‌تواند با استناد به "قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران" مصوب سال ۱۳۹۱ و اصلاحات نهایی مصوب ۲ / ۱۰ / ۹۱ مجلس شورای اسلامی همچنان به عنوان رییس، در فدراسیون فوتبال ادامه‌ فعالیت دهد.

بر اساس ماده "۶۰" این قانون، دستگاه‌های موضوع ماده 2 (نهادها و سازمان‌ها) مکلف هستند حسب درخواست جانبازان و آزادگانی که قبل از تصویب این قانون در خدمت دستگاه بود و قطع همکاری نموده‌اند صرفا برای یک بار نسبت به اعاده به خدمت آنها اقدام نمایند.

تبصره ماده "۶۰" این قانون نیز می‌گوید، افرادی که به موجب رای صادره از مراجع قضایی یا هیات های رسیدگی به تخلفات اداری و یا سایر مراجع قانونی مربوط به دلیل محکومیت از کار بر کنار شده‌اند مشمول این قانون نخواهند بود.

مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال کارمند فولاد مبارکه اصفهان بوده است و ظاهرا با ۲۵ سال سابقه فعالیت خود را بازنشسته کرده است. اکنون او با استناد به این قانون می‌تواند بازگشت به کارش را از طریق فولاد مبارکه اصفهان به جریان بیندازد و در صورت تایید و موافقت و طی مراحل اداری، می‌تواند همچنان به عنوان رییس فدراسیون فوتبال به فعالیتش ادامه‌ دهد.

نکته حائز اهمیت این موضوع این جاست که پس از بازگشت به کار مهدی تاج به فولاد مبارکه اصفهان او باید این شرکت را راضی کند تا با انتقال و ادامه فعالیت او به وزارت ورزش و جوانان موافقت کند، در این صورت و طی این فرآیند اداری حضورش در راس فوتبال حتمی خواهد بود.

به جز مهدی تاج که از این استثنای قانونی برای ماندن بهره خواهد برد، سایر اعضای هیات رییسه فدراسیون فوتبال همچون اسلامیان، بهاروند، کفاشیان، اصفهانیان و حتی محمدرضا ساکت، دبیرکل فدراسیون مجبور به ترک فدراسیون فوتبال در راستای اجرای "قانون منع به کارگیری بازنشستگان" خواهند بود.

بر این اساس به احتمال زیاد مجمع عمومی فدراسیون فوتبال در 2 ماه آینده برگزار و طی آن اعضای مجمع نسبت به انتخاب افراد جایگزین در هیات رییسه اقدام خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ریيس فدراسيون فوتبال ایران قانون منع بکارگیری بازنشستگان مهدي تاج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۲۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد

بر اساس قانون تامین مالی تولید و زیرساختها دستگاه‌ها مکلفند هر سه ماه یکبار داده‌های این سامانه را به روز بکنند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را دائماً معرفی بکنند و این اطلاعات به صورت رایگان در اختیار متقاضیان قرار بگیرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگرازی تسنیم، در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی با مسئله معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری در داخل مواجه هستیم. در این قانون تامین مالی تولید و زیرساختها   سازمان سرمایه‌گذاری با همکاری استان‌ها و دستگاه‌های مختلف مکلف شده است که یک سامانه‌ای  برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایجاد بکند.

بر این اساس دستگاه‌ها مکلفند هر سه ماه یکبار داده‌های این سامانه را به روز بکنند و فرصت‌های سرمایه‌گذاری را دائماً معرفی بکنند  و به صورت رایگان در اختیار متقاضیان  قرار بگیرد.

بر اساس احکام مندرج در این قانون استان‌ها را و دستگاه‌ها را بسته به اینکه برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری چه میزان  تلاش می‌کنند  رتبه بندی خواهند شد.

شرکتهای واسطه قانونی شدند

طبق اعلام معاون وزیر اقتصاد،  این موارد  به تسهیل سرمایه‌گذاری خارجی درقالب  یک کارگزاری  تبدیل میشود. بر این اساس برای معرفی فرصت‌ها، آوردن سرمایه خارجی و سهم بری از سرمایه‌گذاری یک سازوکار  قانونی خواهیم داشت که  این موارد تسهیل گری را به رسمیت می‌شناسیم.

بر این مبنا شرکتهایی ثبت می‌شوند  با این کار کرد که میرود سرمایه‌گذار پیدا می‌کند، این شرکتها  سرمایه گذار خارجی را به یکی از فرصت‌های  سرمایه پذیر در استانها متصل خواهند کرد.

خودش هم سهم بری خواهد داشت یا در جریان درآمدی آن سرمایه‌گذاری که اتفاق می‌افتد یا اساسا از همان اول یک قراردادی با سرمایه گذار خارجی دارد و ازش مبالغ را دریافت می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وعده مهدی تاج؛ از فصل آینده هر تماشاگر با کد ملی روی صندلی خودش می نشیند!
  • آخرین خبرها از لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • ماجرای ترور رییس سابق فدراسیون کشتی ایران! / فیلم
  • آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • گزارشگر ایده‌آل رئیس فدراسیون فوتبال
  • وزارت ورزش و مهدی تاج به اتفاقات ورزشگاه آزادی ورود کردند
  • قانون جدید صدور حکم تخلیه مستاجر سال ۱۴۰۳
  • واکنش وزیر ورزش و رییس فدراسیون به اتفاقات آزادی
  • احتمال ماندن توخل در بایرن قوت گرفت