Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@01:42:16 GMT

نشان تجاري طلا و جواهر در اصفهان شکل مي گيرد

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۳۶۰۰

نشان تجاري طلا و جواهر در اصفهان شکل مي گيرد

خبرگزاري آريا - اصفهان- ايرنا- مسوول کميته فلزات گرانبهاي اتاق بازرگاني اصفهان گفت: نشان تجاري (برند) طراحي طلا و جواهر در اين استان شکل مي گيرد تا مسير رقابت جهاني در اين زمينه هموار شود.

ابراهيم حبيب اللهي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: تشکيل اين برند تا سه سال آينده ضمن تحول در عرصه و تقاضا در بازار مي تواند نقش شاياني در افزايش طراحي هاي به روز، مشتري پسند و همطراز با برندهاي مطرح جهان ايفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: طراحي و طلاسازي در اصفهان از سال هاي گذشته رونق داشته اما از نشان تجاري در صنعت توليد زيورآلات بي بهره است.
اين عضو هيات مديره انجمن توليدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر و سنگ هاي گران قيمت اصفهان خاطرنشان کرد: طراحان طلا در اصفهان از قابليت هاي بالاي علمي و هنري برخوردارند و افزايش توجه و رفع نيازهاي فني و تخصصي آن ها مي تواند زمينه رشد صنعت طلا سازي را بيش از گذشته فراهم کند.
وي کپي کاري و تقليد از توليدات ساير کشورها را آفتي براي صنعت طلا و جواهر برشمرد و گفت: چنانچه بتوانيم بر ظرفيت هاي داخلي تکيه کنيم بهترين و زيباترين زيورآلات در کشور توليد مي شود که هيچ کم کسري نسبت به مشابه هاي معروف خارجي ندارد و مورد پسند مردم قرار مي گيرد.
حبيب اللهي با تاکيد بر تغيير ذائقه و سليقه مشتريان، اظهارداشت : توجه به خواسته و ديدگاه مشتريان موضوعي جدي در صحنه رقابت کنوني به شمار مي رود، بنابراين طراحان زيورآلات بايد با بررسي و رصد دائم تفاوت سليقه مردم در مقايسه با گذشته، نوآوري و خلاقيت را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وي با اشاره به تشکيل کميته طراحان و قالب سازان در انجمن توليدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر و سنگ هاي گران قيمت استان، تصريح کرد: اين اقدام در راستاي افزايش نگاه تخصصي به موضوع طراحي طلا و جواهر زينتي بوده است و جدا از برندسازي، برنامه ويژه اي براي برگزاري جشنواره طلا و جواهر داريم.
عضو هيات مديره انجمن توليدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر و سنگ هاي گران قيمت اصفهان زمان برگزاري اين رويداد را اسفند امسال به ميزباني اصفهان و با هدف توسعه توليد و فروش زيورآلات اعلام کرد.
به گفته مسوول کميته فلزات گرانبهاي اتاق بازرگاني اصفهان، در اين منطقه يکهزار و 700 مجموعه طراحي و توليدي طلا و جواهر فعاليت دارد که البته بيش از نيمي از آن ها به دليل نوسانات بازار و کاهش خريد و فروش، نيمه تعطيل هستند.
حبيب اللهي به بازديد طراحان طلا و جواهر از مجتمع توليدي طلاي موته اصفهان اشاره کرد و گفت: آشنايي طراحان و سازندگان زيورآلات طلا و جواهر با فرايند استحصال طلا مي تواند ارزش اين فلز گرانبها را بيش از گذشته به اين قشر نشان دهد، زيرا توليد طلا از معادن چرخه سخت و پيچيده اي دارد.
يکهزار و 700 مجموعه طراحي و توليدي طلا و جواهر در استان اصفهان فعاليت دارد.
6020/6026/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۳۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری محمدعلی خزایی، رییس هیأت مدیره شرکت ماشین سازان البرز پیمان در خصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد: شرکت ماشین‌سازان البرز پیمان در دو حوزه فعالیت می‌کند. یکی از محصولات ما ربات هفت درجه آزادی است که موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان برای آن شده‌ایم. این ربات نمونه خارجی مشابهی ندارد و برای نخستین بار در سطح ایران و دنیا توسط ما ارتقا یافته است.

وی گفت: ربات مذکور در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. خوشبختانه تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ با همت نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

وی گفت: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

کد خبر 6090820

دیگر خبرها

  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل لو رفت!
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • حمایت از دانش‌بنیان‌ها و استفاده از جوانان متدین در دستور کار مسئولان قرار گیرد