Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه سن ابتلا به سرطان کولون در کشور کاهش یافته است، گفت: برای بهبود ارتقای سطح سلامت متخصصین در برخورد با یک بیماری باید به صورت گروهی تصمیم بگیرند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی حکمت‌نیا متخصص رادیولوژی در حاشیه برگزاری روز جهانی اشعه و کنفرانس سونوگرافی آنومالی، NT بارداری و اکوی قلب، اظهار داشت: کشف اشعه ایکس نقطه عطفی در علم رادیولوژی بوده که کمک به تشخیص دقیق، زودرس و حتی درمان بیماری‌ها می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه در بهبود ارتقای سطح سلامت نیاز است که متخصصین در برخورد با یک بیماری، به صورت مشاوره‌ای و گروهی تصمیم بگیرند، گفت: این مسأله در حوزه بیماری‌های گوارشی بسیار حائز اهمیت است که البته در برخی از بیمارستان‌های آموزشی کشور این موضوع مدنظر قرار گرفته، ولی لازم است در همه مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مورد توجه و در دستور کار باشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ارتباط با سرطان کولون گفت: این سرطان در ایران همچون سایر کشور‌ها در حال افزایش بوده و متأسفانه سن ابتلا به این سرطان همچون سایر سرطان‌ها کاهش یافته است که برای تشخیص زودرس افراد بالای ۵۰ سال باید حتماً نسبت به انجام کولونوسکوپی اقدام کنند.

حکمت‌نیا گفت: گروه‌هایی که سابقه ابتلا به این نوع سرطان را در اقوام درجه یک خود داشته و یا قبلاً مبتلا به این نوع سرطان بوده باید حساسیت بیشتری نسبت به انجام غربالگری داشته باشند. همچنین کسانی که دارای پولیپ‌های گوارشی هستند و یا علایم حاد گوارشی دارند باید برای انجام کولونوسکوپی دقت بیشتری را داشته باشند.

وی بیان داشت: نقش رادیولوژیست در شناسایی سرطان کولون بسیار حائز اهمیت بوده و تشخیص دقیق این بیماری در کمک به بیمار می‌تواند بسیار مؤثر باشد. همچنین از طریق روش سی‌تی‌کولونوگرافی می‌توان به این بیماران به تشخیص دقیق کمک کرد. البته ارزش تشخیصی این روش با کولونوسکوپی برابر بوده، ولی مقرون به صرفه‌تر بوده و از طرفی انجام آن راحت‌تر است.

دبیر علمی کنفرانس سونوگرافی آنومالی، NT بارداری و اکوی قلب، برست و تیروئید گفت: استفاده از روش سی‌تی‌کولونوگرافی با اشعه ایکس همراه بوده، ولی به طور کلی برای افرادی که سابقه فامیلی ابتلا به سرطان کولون داشته و یا دارای پولیپ گوارشی بوده و قبلاً سرطان کولون داشته‌اند بیشتر روش سی‌تی‌کولونوگرافی پیشنهاد می‌شود.

حکمت‌نیا خاطرنشان کرد: در صورتی که سرطان به صورت دقیق تشخیص داده شود بر اساس مرحله سرطان نوع درمان انتخاب می‌شود و در صورتی که سرطان پیشرفته باشد انجام MRI حتماً توصیه می‌شود که مرحله دقیق مشخص شود و بتوان درمان بهتری را انجام داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انجام کولونوسکوپی اشعه ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۴۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از پهپاد چینی در بغداد؛ رقابت پکن و واشنگتن در منطقه

به گزارش خبرآنلاین ارتش عراق در نمایشگاه سالانه امنیتی و دفاعی بغداد که به مدت چهار روز از ۲۰ تا ۲۳ ماه آوریل برگزار شد، پهپاد چینی CH-۵ را به نمایش گذاشت؛ اقدامی که می‌تواند نشانگر رقابت پکن با واشنگتن در بازاریابی در منطقه غرب آسیا باشد.

به نقل از ایسنا این پهپاد (به زبان چینی Cai Hong-۵ یا به انگلیسی Rainbow-۵) توسط شرکت دولتی علوم و فناوری هوافضای چین و مطابق با سیستم پهپاد MALE ساخته شده است که دارای ارتفاع متوسط است و استقامت بالایی دارد.

به گزارش وبگاه Military Drones، این پهپاد ظرفیت ۶۰ ساعت پرواز در برد ۶۲۱۳ مایلی را داراست و قادر است عملکردهای شناسایی، نظارت و هدف گیری را یکپارچه کند.

پهپاد CH۵ می‌تواند انواع محموله‌های مختلف را به طور همزمان برای انجام اکتشاف، نظارت، جمع آوری اطلاعات و شناسایی مکان هدف، حمل کند. علاوه بر این، قادر به حمل انواع سلاح‌های هدایت شونده دقیق برای انجام عملیات‌های پیچیده، گشت زنی در منطقه پرواز ممنوع و سایر ماموریت‌های نظامی است.

از دیگر ویژگی‌های این پهپاد چینی این است که می‌تواند اهداف زمینی ثابت و متحرک را با سرعت کم و دقیق مورد اصابت قرار دهد و در عین حال، در موقعیت‌های غیرنظامی مانند ارتباطات اضطراری و اکتشاف ژئوفیزیک کاربرد دارد.

اولین پرواز CH-۵ در فرودگاهی نامعلوم در استان گانسو چین در ماه اوت ۲۰۱۵ انجام شد. این پرواز حدود ۲۰ دقیقه طول کشید.

نمونه اولیه این پهپاد برای اولین بار در نوامبر ۲۰۱۶ به نمایش درآمد. حدود یک سال بعد، شرکت چینی CASC اعلام کرد که این پهپاد آماده تولید و صادرات است.

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901749

دیگر خبرها

  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • فشارخون عامل اصلی بیماری های قلبی و عروقی
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • رونمایی از پهپاد چینی در بغداد؛ رقابت پکن و واشنگتن در منطقه
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد