Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا مُشیّدی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره فضای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، فضای فرهنگی بسته ای دارد. خوشبختانه تغییر رویکردی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی رخ داده ولی متأسفانه در شهرستان های استان مرکزی، این رویکرد با توجه به کاهش بودجه ها در مباحث فرهنگی دچار ضعف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به طور مثال در برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد واحد اراک، نصب بنر را ممنوع کرده اند! اگر برنامه ای در سطح بالا باشد، شاید برای پشت سِن، مجوز نصب بنر بدهند، حتی امکان پذیرایی در برنامه های فرهنگی کمتر از سه ساعت را لغو کرده اند. توجیه مسئولان، مشکلات مالی است ولی بودجه فرهنگی دانشگاه، مجزاست. اینگونه نیست که مثلا از بودجه فرهنگی دانشگاه بخواهند حقوق کارمندان را پرداخت کنند.

این فعال دانشجویی در ادامه تصریح کرد: نهایت کار این است که بقیه بودجه به سازمان مرکزی برمی گردد. دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، بزرگترین دانشگاه غرب کشور است و حدود 17 هزار دانشجو دارد، بودجه فرهنگی امسال هم 460 میلیون تومان بوده است اما این اتفاقات، صدای کانون های دانشجویی را درآورده است چون بازده کار را پایین می آورد.

مشیدی خاطرنشان کرد: اگر بنری نباشد که دانشجو، فضا را حس کند، طبیعتا بازده مناسبی در کار نخواهد بود. باید جذابیت ایجاد کرد تا دانشجو بیاید و تلنگری که نیاز است را در برنامه فرهنگی بخورد به تجهیزات نیاز داریم تا دانشجو را از قشر خاکستری به قشر پویای جامعه بیاوریم.

وی افزود: جالب اینکه ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک، چاپخانه بزرگی داریم که کتاب و پوستر رنگی چاپ می کند ولی گفته اند پوستر رنگی هم نصب نکنیم و این کار در حال حاضر به سختی انجام می شود. یکی از مسائلی که فضای دانشگاه را پویا می کند، نصب بنر و پوستر برای جلب نظر دانشجو است.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: دکتر کلانتری (معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی) و دکتر مقدم‌فر (مشاور فرهنگی رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی) در صحبت های خود بر رویکرد فرهنگی تأکید دارند اما نمی دانند در کف مجموعه چه اتفاقاتی رخ می دهد. یکی دیگر از معضلات ما بوروکراسی اداری است. تا جایی که می دانم دانشگاه های دولتی چنین رویه ای ندارند ولی ما پروسه سنگینی در راه برگزاری برنامه های فرهنگی داریم.

مشیدی در پایان گفت: مثلا برای درخواست صد عدد کیک جهت برگزاری یک برنامه، بدون اغراق حدود 9 نفر باید برگه شما را تأیید کنند تا به مرحله خرید و تحویل برسد. اگر یکی از این 9 نفر نباشد، کار شما حداقل یک روز می خوابد. فضای بسته فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک باعث دلسردی دانشجویان فعالی شده که در مباحث فرهنگی فعالیت دارند.

انتهای پیام/

168 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اراک فضای فرهنگی دانشگاه ها فعال فرهنگی دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اراک فضای فرهنگی دانشگاه ها فعال فرهنگی دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری به نقل از مرکز خبر خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه‌های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد 3، 11 و 21 نظام فرهنگی تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد. در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری‌های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه فرهنگی، افزایش رویکردهای داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی دادهها از فعالیت‌های دانشجویی، تحلیل فعالیت‌های فرهنگی، زمینه سازی برای کشف ضعف‌ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

 محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقاء سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه بندی فرهنگی دانشگاه‌ها، ارتباط با شبکه‌های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتواها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص‌ها، سامانه یکپارچه‌ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن همافزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد تا از نظر فنی امکان تجمیع داده‌های آموزش عالی و گزارش گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • طرح پویش؛ از بین‌برنده شکاف دانشگاه و صنعت
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • گردهمایی سفیران سلامت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد