Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@22:57:23 GMT

10 عامل خاموش کننده نابهنگام میل جنسی زوجین

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۷۷۸۴

به گزارش پارس نیوز،  حتما برای همه شما اتفاق افتاده است: هر دو حس رابطه جنسی را دارید ولی درست قبل از رابطه حستان از بین رفته و خاموش می شود. 

10 عامل نابهنگام از بین برنده میل جنسی که همه زوج ها تجربه می کنند

حتما برای همه شما اتفاق افتاده است: هر دو حس رابطه جنسی را دارید ولی درست قبل از رابطه حستان از بین رفته و خاموش می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوامل زیادی وجود دارد که میتواند خواست جنسی را سرکوب کند ولی برخی عوامل شایع ترند:

  تماس تلفنی مادرتان

مثلا ساعت 10 و نیم شب شده و مادرتان تماس میگیرد. با خودتان فکر می کنید حتما مشکلی پیش آمده که این وقت شب تاس گرفته بنابراین لباستان را به تن کرده و جواب تلفن را می دهید و 20 دقیقه در مورد مسائلی نامربوط صحبت می کنید پس از آن دیگر کاملا حس جنسیتان از بین رفته است!

 شنیدن صدایی عجیب و غریب در خانه

این نکته را نادیده نگیرید. این کاری است که افراد در فیلم های ترسناک انجام می دهند و قبل از همه می میرند. مسلما هر صدای عجیبی که هنگام رابطه جنسی بشونید کلا میلتان را خاموش خواهد کرد.

  حالت تهوع ناگهانی

گاهی اوقات پرخوری های آخر شب کار دستتان می دهد و سر بزنگاه وسط معاشقه مجبور به دویدن به سمت دستشویی می شوید بنابراین مراقب خورد و خوراک شبتان باشید.

  یکی از شما از تخت پایین می افتد و دیگری به او میخندد

کبود شدن بدن مسلما باعث افزایش میل جنسی نمی شود ولی گاهی اوقات به قدری درگیر رابطه می شوید که حواستان پرت شده و از تخت به زمین می افتید و تعادلتان را از دست می دهید و باعث خنده شریکتان می شوید. مسلما این اتفاق کاملا حس جنسیتان را خاموش خواهد کرد.

هر صدای عجیبی که هنگام رابطه جنسی بشونید کلا میلتان را خاموش خواهد کرد

بحث کردن هنگام معاشقه

سعی کنید هنگام معاشقه بحث نکنید چون این کار ممکن است باعث جدی شدن بحث و از بین رفتن حس هر دوی شما شود.

  تماشای تلویزیون

اگر موقع معاشقه و رابطه جنسی مشغول تماشای تلویزیون باشید احتمال این که میل یکی از شما یا شاید هر دوی شما به رابطه سرکوب شود وجود دارد.

جراحت های ناشی از رابطه جنسی

اگر چنین مشکلی دارید قبل از رابطه جنسی باحرکات کششی بدنتان را گرم کنید تا حین رابطه بدنتان دچار گرفتگی نشود و درد ناشی از آن میل جنسیتان را خاموش نکند.

نداشتن کاندوم

در بهترین حالت اگر متوجه تمام شدن کاندوم شوید می توانید از فروشگاه کنار خانه آن را تهیه کنید که حداقل 20 دقیقه وقت شما را خواهد گرفت  و معمولا بعد از این مدت حس و حال هر دوی شما خواهد پرید.

  نفخ و گاز بعد از شام

تصور کنید شامی که خورده اید باعث اینجاد نفخ و گاز شده است در این حالت امکان ندارد بتوانید به شریک زندگیتان نزدیک شوید یا حسی پیدا کنید.

 به هم خوردن لیست آهنگ های مورد علاقه تان

شاید تمایل داشته باشید لیستی از آهنگ های خاص آرام بخش یا تحریک کننده در اتاق خوابتان پخش کنید اگر بین این آهنگ ها یک آهنگ نامربوط پخش شود همه زحمت شما را به هدر خواهد داد.

  

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: رابطه جنسی تلفن عجیب و غریب خوراک زمین تلویزیون گاز تلفن خوراک رابطه جنسی عجیب و غریب گاز پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۷۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب این قاتل خاموش باشید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مریم طاهرخانی، فشارخون بالا را عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میر دانست و اظهار کرد: نشانه‌هایی از ابتلاء به فشارخون بالا ممکن است در برخی بیماران دیده شود که از جمله آن می‌توان به سردرد، تپش قلب، احساس فشار در قفسه سینه، تنگی نفس، تهوع، استفراغ، سرگیجه، تاری دید، گُرگرفتگی و قرمزی صورت و خونریزی بینی یا چشم اشاره کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: هیچکدام از این نشانه‌هایی که به آن اشاره شد، اختصاصی نیستند و صرفاً برای مشکوک شدن به وجود خطر پرفشاری خون نباید منتظر بروز این علامت‌ها بود.

طاهرخانی، تنها راه تشخیص پرفشاری خون را، اندازه گیری آن با دستگاه‌های فشارسنج عنوان کرد و افزود: افراد می‌توانند برای اندازه‌گیری فشارخون به مطب پزشک مراجعه کنند، یا به کمک دستگاه هولتر فشارخون در خارج از مطب و در یک بازه زمانی طولانی مدت فشارخون خود را پایش کنند، همچنین امکان اندازه‌گیری فشار به کمک دستگاه‌های ترجیحاً اتوماتیک در منزل نیز وجود دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: توصیه می‌شود از فشارسنج‌های بازویی استفاده شود و فرد حتماً پنج دقیقه به حالت نشسته و در حالت استراحت قرار گیرد، علاوه بر این، افراد باید توجه داشته باشند تا نیم ساعت قبل از اندازه گیری فشار، ورزش نکنند و چای و قهوه نیز ننوشند.

وی درباره نحوه اندازه‌گیری صحیح فشار خون، عنوان کرد: فشارخون باید دو یا سه بار گرفته شود؛ میانگین دو عدد نزدیک به هم، فشارخون بیمار را نشان می‌دهد ضمناً بهتر است از هر دو دست فشار گرفته شود و اگر فشار دو دست با یکدیگر مغایرت داشت، معیار، دستی است که فشار بالاتری دارد.

طاهرخانی، افزود: اتحادیه جهانی فشارخون بالا (World Hypertension organization)، فشار بزرگ‌تر مساوی ۱۴۰ روی ۹۰ میلی متر جیوه را پرفشاری خون تعریف کرده است بنابراین اگر فشار فردی در منزل بزرگ‌تر مساوی ۱۳۵ روی ۸۵ میلی متر جیوه بود، باید به پزشک مراجعه کند، البته تشخیص فشارخون بر اساس یک بار اندازه گیری داده نمی‌شود.

فلوشیپ اقدامات مداخله‌ای قلب و عروق، با اشاره به اینکه درمان فشارخون در افراد به تشخیص پزشک به طور معمول پس از دو تا سه بار ویزیت پزشک به فاصله یک تا چهار هفته و یا اندازه گیری فشارخون با هولتر، آغاز می‌شود، گفت: البته اگر فشارخون در رنج خطر باشد و عوارض ناشی از فشارخون در ارگان‌های حیاتی دیده شود، باید در همان ابتدا درمان شروع شود

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: بنا به توصیه اتحادیه جهانی فشارخون بالا، افراد بالغ بالای ۱۸ سال باید غربالگری فشارخون شوند؛ به این ترتیب که افراد ۱۸ تا ۳۹ سال هر سه تا پنج سال باید فشارشان را اندازه بگیرند و اگر در حد نرمال بود، سه تا پنج سال بعد، مجدد ارزیابی کنند.

وی ادامه داد: این افراد اگر به علت وزن بالا (توده بدنی ( BMI) بالاتر از ۲۵)، یا ماکسیمم فشار بین ۱۳۵ تا ۱۳۹ و مینیمم فشار ۸۵ تا ۸۹ میلی متر جیوه در معرض ابتلاء به فشارخون بالا هستند، باید به صورت سالانه پایش شوند، افراد بالای ۴۰ سال نیز باید هرسال فشارخون خود را اندازه‌گیری کنند.

طاهرخانی با بیان اینکه فشار خون بالا سالانه بیش از ۱۰ میلیون مرگ و میر را به خود اختصاص می‌دهد، به راه‌های پیشگیری از فشار خون در افراد اشاره کرد و گفت: حفظ وزن مطلوب، اصلاح سبک زندگی، پرهیز از رژیم غذایی ناسالم مثل مصرف غذاهای سرخ کردنی، چرب، آماده و کنسروی، حذف اسیدهای چرب ترانس، خودداری از مصرف الکل و دخانیات و پرهیز از مصرف نمک بیش از یک قاشق چایخوری از جمله اقداماتی است که در راستای پیشگیری از ابتلاء به پرفشاری خون بسیار کمک کننده خواهد بود.

متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به اینکه هدف سازمان بهداشت جهانی، کاهش ۲۵ درصدی ابتلاء به فشارخون بالا تا سال ۲۰۲۵ است، بیان کرد: این مهم با تشخیص زودهنگام و کنترل به موقع بیماری امکان پذیر است، یکی از اقدامات در این راستا، کنترل فشارخون بیمارانی است که به هر بهانه‌ای به مراکز درمانی و کلینیک‌ها مراجعه می‌کنند، بسیج عمومی و راه‌اندازی کمپین‌های اطلاع رسانی اهمیت فشارخون و تشخیص و درمان به موقع آن، می‌تواند در افزایش سواد سلامت مردم نیز مؤثر باشد.

دیگر خبرها

  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • یازده ستاره تیم ملی ایران که زود خاموش شدند
  • مرگ خاموش تخت جمشید و بیستون
  • صدای خاص رادیو خاموش شد
  • پیکان جوانان در قزوین خاموش کرد!
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • آتش اعتراضات علیه اسرائیل دیگر خاموش‌شدنی نیست (فیلم)
  • مرگ خاموش تخت‌جمشید و بیستون