Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده برجسته دفاع مقدس استان فارس از آخرین تغییرات کتاب شهید عبدالله اسکندری سخن گفت و معتقد است با این تغییرات فضای کتاب داستانی‌تر شده است. ۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۸ استانها فارس نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، اکبر صحرایی برای همه کسانی که دستی در ادبیات داستانی دفاع مقدس دارند یا علاقه‌مند به این حوزه هستند، نامی آشنا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده شیرازی که با « حافظ هفت» عنوان جایزه ادبی جلال آل احمد را کسب کرده است. 

270 شاخه گل سرخ، آرزوی چهارم، دار و دسته دارعلی، حافظ هفت، کانال مهتاب، هزار و نه، خمپاره خواب آلود، ورود ممنوع و پرونده 312 بخشی از آثار صحرایی است. همچنین در کارنامه وی علاوه بر جایزه ادبی جلال آل احمد، عنوان جایزه اول پنجمین جشن فرهنگ فارس، برنده قلم بلورین نهمین دوره جشنواره مطبوعات ایران بخش دفاع مقدس، برگزیده مجموعه کتاب داستان دومین دوره جایزه ادبی صادق هدایت و غیره به چشم می‌خورد. 

این نویسنده برجسته ادبیات دفاع مقدس چند سالی است که مشغول نوشتن رمانی بر مبنای زندگی شهید عبدالله اسکندری، سردار بی‌سر استان فارس است. این شهید بزرگوار در سوریه و در دفاع از حریم اهل بیت در خرداد 93 به شهادت رسید و سر مبارکش به دست داعش بریده شد. 

صحرایی ابتدا نام « مرد راه» را برگرفته از یکی از غزلیات حافظ برای این رمان انتخاب کرده بود اما با افزایش حجم کتاب بنا شد که کتاب در 2 جلد چاپ شود که نام جلد اول نیز « از قصردشت تا قمحانه» انتخاب شده بود و جلد دوم نیز به شهادت شهید می‌پرداخت اما سفر صحرایی به سوریه روند چاپ کتاب را نیز تغییر داد. 

اکبر صحرایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به سفر دو هفته‌ای خود به سوریه و دیدار با محل شهادت شهید اسکندری و همچنین مصاحبه با کسانی که تا آخرین لحظه شهادت در کنار شهید اسکندری بودند، اظهار داشت: روند کتاب و حتی نام آن تغییر کرده است و به احتمال زیاد کتاب در یک جلد اما 2 دفتر منتشر می‌شود. 

وی سفر به سوریه را نقطه عطفی در نگارش این کتاب می‌داند که سبب شده شروع داستان با لحظه شهادت شهید اسکندری باشد و همین امر فضای کتاب را داستانی‌تر می‌کند. صحرایی معتقد است اگر این امر اتفاق نمی‌افتاد بی‌شک حق مطلب ادا نمی‌شد و این از عنایت شهید است. 

به گفته این نویسنده برجسته دفاع مقدس تاکنون هیچ کس از لحظه شهادت خبری نداشت و مصاحبه‌ها مربوط به چند ساعت قبل از شهادت بود که در این سفر 2 نفر از کسانی که تا لحظه آخر با شهید بودند، به ذکر وقایع پرداختند و کتاب کامل‌تر می‌شود. 

وی حجم کتاب را حدود 800 صفحه تخمین می‌زند که تا پایان پاییز امسال به طور کامل برای چاپ فرستاده می‌شود. صحرایی امید دارد با سرعت در مرحله چاپ بتوان کتاب را در نمایشگاه سال آینده تهران عرضه کرد. 

از آنجا که بخش قابل توجهی از کتاب مربوط به شهید اسکندری به وقایع انقلاب در شیراز می‌پردازد و با توجه به نقشی که شهید در مبارزات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس داشته است، صحرایی معتقد است که این کتاب تنها داستان زندگی شهید اسکندری نیست بلکه تاریخ 50 ساله استان فارس است. 

وی پژوهش در همه ابعاد زندگی شهید و پرداختن به وقایع قبل و حین انقلاب اسلامی را عمده دلیل طولانی شدن این کار می‌داند چرا که به گفته صحرایی نگارش و پژوهش کتاب از سال 93 آغاز شده و تا زمان انتشار به مرز 5 سالگی می‌رسد. 

یادمان شهید عبدالله اسکندری در بهمن سال گذشته با حضور سردار قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس، رونمایی شد. مقبره این شهید بزرگوار در کنار مقبره خلبان شهید عباس دوران‌ از شهدای دوران دفاع مقدس در محل گلزار شهدای شیراز ساخته شده است. 

انتهای پیام/ح

R41382/P1357/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۱۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان در ایام شهادت امام جعفر صادق علیه السلام چهار شهید گمنام در استان کرمان تشییع و تدفین خواهند شد.

سرهنگ محمود مهدوی فرد عصر امروز، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان کرمان از تشییع و تدفین پیکرهای مطهر شهدا در ایام شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام خبر داد و افزود: ۲۳۱ نقطه از استان برای میزبانی از شهدای گمنام درخواست دارند.

وی بیان کرد: از هشت مکانی که سال گذشته مصوب شده بود، چون ساخت و ساز اولیه یادمان در سه نقطه انجام شده، پیکرهای مطهر شهدا در این نقاط تدفین می‌شوند که شامل کوهپایه کرمان، سیرجان و رفسنجان است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان گفت: در حال حاضر ۱۴۵ یادمان شهدای گمنام با ۳۲۲ شهید در استان کرمان وجود دارد.

همچنین محمدمهدی فداکار باستاندار کرمان در این جلسه اظهار کرد: مکان‌های عمومی مانند معراج شهدا، یادمان‌ها، ساختمان‌های بسیج در شهرستان‌ها که پاتوق اعزام رزمندگان دوران دفاع مقدس بوده، ثبت ملی شود.

وی بیان کرد: برنامه‌های اختصاصی، دیدار با خانواده معظم شهدا، حضور راویان برای جهاد تبیین، تبلیغات محیطی و تجلیل از پیشکسوتان و جانباران به‌مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در استان کرمان برگزار می‌شود.

استاندار کرمان همچنین از شهدای گمنام به‌عنوان عزیزان مردم نام برد و بر تکریم و احترام آنها تاکید کرد و ادامه داد: باید ابتدا یادمان شهدای گمنام ساخته شود و بعد شهید را دفن کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در کهگیلویه و بویراحمد
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • ۲ شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • دو شهید گمنام در مسجد مقدس جمکران خاکسپاری می شوند
  • تشییع پیکر ۲ شهید گمنام در قم
  • تالیف و تدوین ۲۰۰ کتاب با موضوع ایثار و شهادت در استان
  • تشییع دو شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق (ع) در قم