Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل ازموزه ملی علوم و فناوری، دکتر سیف اله جلیلی رئیس موزه ملی علوم و فناوری در این مراسم به تلاش ۹ ماهه همکاران موزه در برگزاری این جشنواره علمی اشاره کرد و افزود: موزه ملی علوم و فناوری برای رسیدن به اهداف متعالی خود که همان ترویج علم در جامعه است، شیوههای مختلفی از جمله برگزاری انواع کنفرانس، نشست، سخنرانی و گردهمایی علمی به کار میگیرد و یکی از این شیوهها، «جشنواره علم برای همه» است که هر ساله در هفته علم و با موضوعات روز جامعه برگزار میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: جشنواره سال گذشته با موضوع «همزیستی با زلزله» هم زمان با زلزله غرب کشور برگزار شد و امسال به موضوع تغذیه و سلامتی پرداختهایم.
دکتر جلیلی با بیان اینکه موزه ما به عنوان یک مرکز کوچک، انجام وظیفه میکند، تصریح کرد: کشور ما در زمینه تغذیه نیاز به برنامهریزی مدون دارد و باید شیوههای مصرف مواد غذایی اصلاح شود.
در ادامه، مرضیه ادهم متخصص علوم ارتباطات با بیان اینکه امروزه «رسانه» در همه موضوعات از جمله تغذیه نفوذ دارد، افزود: رسانهها اسپانسر محور هستند و دیگر آن اعتماد سابق به تلویزیون وجود ندارد بنابراین باید به تمام آنچه در رسانهها تبلیغ میشود شک کرد.
ادهم تصریح کرد: رسانهها سرعت انتقال را بالا بردهاند اما درستی اخبار و پیامها پایین آمده است و در چنین شرایطی، ما باید یاد بگیریم همه چیز را راحت نپذیریم و به دنبال منابع معتبر باشیم.
وی «سواد رسانهای» را توانایی تشخیص درستی و نادرستی اخبار و پیامها عنوان کرد و ادامه داد: با وجود نفوذ رسانهها در دنیای امروز، راه حلی که یونسکو در سال ۲۰۱۷ ارائه داد، «تفکر انتقادی» بود؛ یعنی فرد فرد جامعه مجهز به تشخیص درستی و نادرستی اخبار شوند.
به مناسبت اختتامیه چهارمین جشنواره علم برای همه، بازدید از موزه ملی علوم و فناوری و غرفههای این جشنواره برای همه بازدیدکنندگان «رایگان» بود.

انتهای پیام /

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۱۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد

جواد عبدی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی محلی به همت دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، اداره‌کل میراث فرهنگی استان خراسان‌شمالی، شهرداری بجنورد و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی بجنورد در محوطه باز دانشگاه آزاد بجنورد برگزار شد.

وی بیان کرد: اسفند سال گذشته برای برگزاری این جشنواره جلسات متعدی با ارگان‌هایی همچون شهرداری، اداره‌کل میراث فرهنگی و هیئت ورزش‌های بومی محلی و روستایی استان برگزار شد تا بتوانیم با برنامه‌ریزی‌های لازم این جشنواره را در روز معلم در دانشگاه برگزار کنیم.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد تصریح کرد: طناب‌کشی، دوزپا، دارت، لی لی و هفت سنگ از جمله رشته‌های ورزشی بودند که دانشجویان و دانش‌آموزان زیادی بالغ بر دو هزار نفر برحسب علاقه‌مندی خود در این رشته‌ها شرکت کردند که پس از داوری مسابقات توسط مسئولان حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه به نفرات برتر نیز جوایزی اهدا شد.

عبدی با اشاره به برنامه‌های متعدد این جشنواره افزود: این جشنواره با استقبال بسیار خوب دانشجویان و دانش آموزان همراه بود و کانون‌های فعال دانشگاه نیز از جمله کانون دست آرا حضور پررنگی در این جشنواره داشتند.

وی ضمن بیان فعالیت‌های کانون دست آرا گفت: به همت دانشجویان فعال در کانون دست آرا دانشگاه آزاد بجنورد، در بازارچه فروش، دست ساز‌های دانشجویی نیز به عرض نمایش گذاشته شد که با استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان همراه بود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد بیان کرد: از دیگر اقدامات انجام شده در این جشنواره برپایی سیاه چادر‌های عشایری بود که با پخت غذا‌های محلی، فروش محصولات لبنی محلی همراه بود.

عبدی با بیان اینکه این جشنواره برای نخستین بار به صورت دانشگاهی در سطح استان برگزار شده، افزود: جشنواره‌های اینچنینی به صورت جداگانه در استان‌ها توسط ارگان‌های متولی مختلفی برگزار می‌شود، اما این جشنواره با توجه به ماهیت فرهنگی و ورزشی که داشت برای نخستین بار در سطح استان و در سطح کشور در واحد دانشگاهی بجنورد برگزار شد.

وی ضمن قدردانی از حوزه تربیت‌بدنی واحد بجنورد و بخش فرهنگی و کانون‌های دانشجویی دانشگاه بیان کرد: باتوجه به پیگیری‌های لازم به دنبال این فرصت هستیم که چنین جشنواره‌هایی که موجب ایجاد شور و نشاط در بین افراد می‌شود را توسعه و گسترش دهیم تا بتوانیم علاوه بر ایجاد فضایی شاد و مفرح در راستای آشنایی و نزدیکی بیشتر جامعه دانشگاهی با فرهنگی بومی محلی گامی برداشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • حضور ۱۷ تیم باشگاهی اردبیل در جشنواره مینی والیبال
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • موافقت با خواهرخواندگی بندرعباس با پنج شهر آسیایی
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد