Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان می‌گوید: این مهلت شامل بهره بردارانی است که تولیدات و محصولات و باغ‌های آن‌ها در سال زارعی پارسال بر اثر بروز حوادث غیر مترقبه خسارت دیدند.
باقرزاده افزود: در هرمزگان ۳۰ هزار بهره بردار رقمی معادل ۵۹۶ میلیارد تومان بدهی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: تقویت و حمایت از تشکل‌های غیردولتی کشاورزی منجر به افزایش بهره وری در تولید محصول می‌شود.
رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان نیز گفت: مشکلات مربوط به اجرای به موقع قانون بخشودگی جرایم کشاورزان در نشستی با حضور مسولان کشوری و روسای کمیسیون‌های اقتصادی و کشاورزی مجلس شورای اسلامی، برگزار می‌شود.
محمد آشوری افزود: تلاش مجلس در حل مشکلات قانونی و ساختار اجرایی در بخش کشاورزی است.
وی گفت: قوانین مربوط به بخشودگی و افزایش مهلت پرداخت بدهی کشاورزان به بانک‌ها رفته و اجرای آن به علت ناهماهنگی میان دستگاه‌های مختلف طول کشیده است.
سطح زیر کشت محصولات باغی و زراعی هرمزگان ۱۶۳ هزارهکتار با تولید سالانه ۲ میلیون و ۳۲۰ هزار تن محصول است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: استمهال بدهی کشاورزان هرمزگان خلیج فارس بندرعباس هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد

جندقیان گفت: یکی از گلخانه‌داران مجتمع اعتضادیه شهرستان سمنان با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان موفق به طراحی یک دستگاه فیلتراسیون برای تصفیه آب خروجی استخر پرورش ماهی شد.

وی گفت: این دستگاه فیلتراسیون که به همت یک شرکت دانش‌بنیان طراحی شد، می‌تواند تمام مواد زاید و فضولات حاصل از مواد دفعی ماهی را به طور کامل فیلتر کند و آب عاری از مواد زاید را وارد شبکه گلخانه کند.

مدیر جهاد کشاورزی سمنان از رهاسازی بیش از هفت هزار قطعه بچه ماهی کپور معمولی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این شهرستان خبر داد و بیان کرد: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی یکی از راهکارهای افزایش بهره‌وری منابع آبی در بخش کشاورزی است.

وی با اشاره به برخی از مزایای پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی گفت: افزایش بهره‌وری محصول کشاورزی از مهم‌ترین مزایای این روش است. آب استخرهای کشاورزی که در آن ماهیان پرورش داده می‌شوند، غنی از املاح و مواد معدنی مناسب برای رشد محصولات کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ابرتورم در ترکیه چگونه مردم را بدهکار می‌کند؟
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • آزادی زندانی با مستمری بازنشستگی
  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟