Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@01:42:06 GMT

فعالیت 256 سورتینگ غیرمجاز در مازندران

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۲۹۵۴

فعالیت 256 سورتینگ غیرمجاز در مازندران

سرپرست استانداری مازندران بر لزوم نوسازی واحدهای شالیکوبی و سورتینگ جهت تکمیل خلاء‌ها و ظرفیت‌های خالی بخش کشاورزی در این حوزه تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، احمد حسین زادگان در جلسه شورای برنامه ریزی که در سالن شماره یک استانداری مازندران برگزار شد، افزود: برگزاری جلسه مشترک با نمایندگان سه قوا برای بررسی مسائل و مشکلات مختلف استان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست استانداری مازندران با بیان اینکه صنایع بر اساس عرضه و تقاضا باید ایجاد شوند، یادآور شد: متاسفانه بسیاری از صنایع تبدیلی و مورد نیاز کشاورزی در استان ایجاد و جانمایی نشده و در این راستا  باید نوسازی واحدهای شالیکوبی و سورتینگ نسبت به تامین نیازمندهای موجود برنامه ریزی شود تا خلا و ظرفیت های خالی این بخش تکمیل شود.

*256 سورتینگ غیرمجاز در مازندران فعال است

عزیزالله شهیدی فر رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران نیز در این جلسه  تعداد سورتینگ های غیرمجاز استان را ۲۵۶ واحد بدون پروانه اعلام کرد و گفت: ظرفیت سورتینگ های مرکبات مجاز وغیرمجاز استان بیش از هزار و ۱۰۰ تن است.

وی با اشاره بر لزوم ساماندهی سورتینگ های غیرمجاز در استان خاطرنشان کرد: در محمودآباد یک واحد، نوشهر دو واحد سورتینگ  و در مجموع ۳۹ واحد سورتینگ در استان نیاز است و طی برنامه پنج ساله باید ایجاد شود.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ایجاد انبار فنی در همه سورتینگ ها  یادآور شد: در مجموع ۱۶۵ انبار فنی در برنامه پنج ساله نیاز داریم و باید انبارهای غیرمجاز نیز ساماندهی شوند.

شهیدی فر افزود:  ظرفیت تولید مرکبات استان 2 میلیون و ۵۰۰ هزار تن بوده و برای حدود ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر در سورتینگ های استان اشتغال ایجاد شده است.

رئیس  سازمان جهاد کشاورزی مازندران به برنامه های فراروی بخش کشاورزی از جمله برنج اشاره کرد و یادآورشد: طبق اسناد و ظرفیت های موجود استان مازندران، ۲۸ واحد برنج نیازمند بهسازی بوده و یک واحد مدرن نیز باید ایجاد شود.

شهیدی فر بر لزوم اصلاح ساختار شالیکوبی ها در استان تاکید کرد و گفت: ۶۴۷ واحد شالیکوبی سنتی و مدرن در استان وجود دارد که باید تا سال ۱۴۰۰ بهسازی و احیا شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: ظرفیت تولید شلتوک برنج در شالیکوبی های مدرن  دو برابر شالکوبی های سنتی بوده و ظرفیت کارخانه های مدرن ۹۰۰ هزار تن است.

وی از وجود ۲۵ واحد شالیکوبی  مازاد در استان خبر داد و گفت:  ظرفیت تولید شلتوک در استان بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن است.  

*  لزوم کاهش تعرفه واردات برنج قهوه ای

در ادامه این جلسه محمد پورعمران رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز تصویب سند ویژه آمایش استان را امری ضروری دانست و گفت: جانمایی طرح های صنعتی و کشاورزی در سند آمایش باید مشخص شود.

وی در مورد فعالیت شالیکوبی ها افزود: فاصله بین تعرفه واردات برنج سبب می شود کل شالیکوبی های استان در طول سال فعالیت داشته باشند، باید نظارت لازم در این زمینه انجام شود. باید برای فعالیت واحدهای شالیکوبی در طول سال برنامه ریزی شود تا تعرفه واردات برنج قهوه ای پایین و تعرفه برنج سفید افزایش یابد زیرا برنج قهوه ای در سلامت موثر است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران در مورد فراروی مرکبات خاطرنشان کرد: توسعه فرواری مرکبات در استان باید در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سورتینگ منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۲۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پلمب ۸ واحد مشاور املاک غیرمجاز در پردیس و بومهن + فیلم
  • افزایش توان صادراتی زنجیره مرغ مازندران
  • توقیف تجهیزات حفاری غیرمجاز در خرامه
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • اعزام کاروان زائران مازندران و گلستان به سفر حج
  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  • نمایشگاه اکسپو ظرفیتی برای تبادلات اقتصادی است
  • کاشت برنج به سبک مکانیزه در روستای کیامحله جویبار + فیلم