Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد وحیدی رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی در اولین کنفرانس بین المللی امنیت، پیشرفت و توسعه پایدار مناطق مرزی، سرزمینی و کلان شهر ها، راهکارها و چالش ها اظهارداشت: در حوزه امنیتی برنامه‌ریزی ملی ما باید به گونه‌ای طراحی شود که رویکردهای منطقه ای، مرزی و شهری در آن مورد توجه قرار گرفته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شاید یکی از مشکلات این است که برنامه‌ریزی کلان آنگونه که باید باشد نداشته باشیم، لذا برنامه آمایشی که جمعیت و دیگر ابعاد را نیز در برمی گیرد باید متناسب با پارامترهای سرزمینی، مرزی، منطقه‌ای و ملی ما شکل بگیرد و هم اینکه با هم تناسب داشته باشد.

سردار وحیدی ادامه داد: ما امروز پیشرفت را خارج از سند الگوی ایرانی و اسلامی نمی‌توانیم طراحی کنیم، چراکه الگوی لیبرال دموکراسی و سوسیالیستی که هر دو شکست خورده‌اند هیچ گونه تطابقی با فرهنگ ما ندارند. لذا ما باید الگوی خود را از دل مبانی اسلامی و در چارچوب آمایش ملی و فرهنگی مان بیرون آوریم.

رییس دانشگاه عالی دفاع ملی تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی که یک مدل در حوزه توسعه اقتصادی است باید برای اجرای آن اول ببینیم که چگونه می خواهیم این مدل را پیاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه حذف قومیت‌ها و تضعیف آنها در خط مشی‌های جمهوری اسلامی جایگاهی ندارد، افزود:جمهوری اسلامی با بهره‌گیری از دیدگاه اسلامی همواره خرده فرهنگ‌ها و حفظ و ترویج فرهنگ قومیت‌ها را امری صحیح و مایه پیشرفت شمرده است.

سردار وحیدی افزود: البته حذف سنت‌های نامتناسب هم در اسلام تاکید شده در حالیکه دیدگاه لیبرال دموکراسی می گوید باید قومیت‌ها را از صحنه حذف کرد.

وی با اشاره به شرایط مناطق مرزی بعد از انقلاب اسلامی، گفت: مناطق مرزی ما در این ۴۰ ساله به طور کلی امن بوده است، و اگر هم گروه‌هایی گاها دست به اقداماتی زده‌اند بخاطر این بوده که مردم در این مناطق هیچ گاه راضی نشدند که با تروریست‌ها همکاری کنند.

وی با تاکید بر اینکه امنیت ما از گذشته تا به امروز مردم محور است و به همین دلیل است که از امنیت پایدار برخورداریم، خاطرنشان کرد: لذا معاندان از همین امنیت مردمی وحشت دارند این نشان می‌دهد که جمهوری اسلامی اینقدر مبانی و پیامش قوی بوده است، که امنیت را توانسته مردمی کند که غالب ان هم در چارچوب دیدگاه مکتب اسلامی شکل گرفته است.

سردار وحیدی با اشاره به رشادت های نیروهای مسلح در تامین امنیت مرزها، اظهارداشت: شهید شوشتری به این دلیل شهید شد که در قلب مردم منطقه جا گرفته بود و دشمن نمی توانست آنرا ببیند.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی در حفظ هویت قومیت ها و احترام به افراد با فرهنگ های مختلف تلاش کرده است و همواره بر انسجام ملی تاکید کرده است. امروز در حوزه اقتصادی باید پیوندهای اقتصادی میان استان ها و شهرستان ها شکل بگیرد و استان های ما باید طبق برنامه های آمایشی به قطب های اقتصادی تبدیل شوند و در عین حال با استان مجاور نیز هماهنگ باشند.

رییس دانشگاه عالی دفاع ملی تمرکز اقتصادی در شهرهای بزرگ کار صحیح ندانست و افزود: تمرکز اقتصادی کار صحیحی نیست چرا که باید پیوند اقتصادی میان شهرها و استان ها شکل بگیرد و همه شهرها و استان ها قطب باشند.

سردار وحیدی بابیان اینکه همه باید تلاش کنیم و از فرصت های به دست آمده بهره‌برداری کنیم، افزود: اتصال راه آهن به کشور عراق و سوریه می تواند ما را به دریایی مدیترانه متصل کند و موجب شود چین هم برای فروش کالا و تجارت به سمت ایران بیاید. و مجموع این اقدامات موجب می شود که تحریم ها دیگر هیچ معنایی نداشت باشد، البته امروز هم اگر به خودمان بیاییم تحریم معنا ندارد و ما با قدرت و سربلند از آن عبور می کنیم.

وی پایداری ملی و افزایش آستانه صبر مردم را از اصول اصلی پدافند غیر عامل دانست و گفت: زمانی که میان واقعیات و توقعات تفاوت باشد موج نارضایتی مردم شکل می گیرد و در نتیجه ناامنی را در پی خواهد داشت.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوازدهمین اجلاس بین‌المللی مقام‌های عالی امنیتی در سن‌پترزبورگ آغاز به کار کرد

به گزارش قدس آنلاین، گفته می‌شود دبیران شورای امنیت، مشاوران امنیت ملی، معاونان نخست وزیر، روسای سرویس های امنیتی و اطلاعاتی بیش از یکصد کشور جهان در این نشست حضور یافته‌اند.

سخنرانی ویدیویی ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه آغازگر رسمی این اجلاس خواهد بود.

قرار است دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ضمن سخنرانی در این اجلاس و نشست مرتبط با گروه بریکس، دیدارهای جداگانه‌ای نیز با برخی همتایان خود داشته باشد.

احمدیان پیش از این، روز سه‌شنبه در نخستین روز سفر به سن‌پترزبورگ، با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی جمهوری عراق دیدار کرد.

هیات اعزامی کشورمان با حضور فعال در نشست های جانبی این اجلاس، دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران در موضوعات مهم امنیتی در منطقه و جهان را تبیین و تشریح خواهند کرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای عالی امنیت ملی در بدو ورود به فرودگاه بین‌المللی پولکووا سن پترزبورگ گفت که در سخنرانی خود در اجلاس مقام‌های امنیتی کشورها و نیز نشست مرتبط با گروه بریکس، موضوعاتی همچون لزوم احقاق حق مردم فلسطین و جمهوری اسلامی ایران در برابر وحشی‌گری رژیم صهیونیستی مطرح می‌شود.

احمدیان خاطرنشان کرد:‌ این ۲ اجلاس از این منظر مورد توجه جمهوری اسلامی ایران هستند که وجه اشتراک آنها، تلاش برای تقویت نگاه چندجانبه‌گرایانه و مقابله با انحصار غربی در حوزه امنیت و دیگر عرصه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط خاص امنیتی منطقه و حوادثی که امروز در دنیا می‌گذرد، از جمله مسأله فلسطین، ظلمی که به مردم غزه می‌شود و تجاوزهایی که رژیم صهیونیستی به کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران داشته است، نگاه ویژه‌ای به این اجلاس داریم و تلاش می کنیم نگاه خودمان را در این اجلاس بیان کنیم و شرایطی را برای احقاق حق مردم فلسطین و جمهوری اسلامی ایران فراهم آوریم.

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز به همراه برخی مقام‌های عالی رتبه اطلاعاتی و امنیتی، احمدیان را در این اجلاس همراهی می‌کند.

در محورهای اصلی اجلاس سن‌پترزبورگ قرار است موضوعاتی ازجمله مبارزه با تروریسم، مبارزه با مواد مخدر، مهاجرت های غیرقانونی و دفاع غیرنظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

در اجلاس سن‌پترزبورگ، همچنین چهار نشست با عناوین "تضمین امنیت اطلاعات در جهان نوظهور چند قطبی (تهدیدها و فرصت ها)"، "حفظ هویت ملی و ارزش های سنتی برای حفظ امنیت صلح و ثبات بین المللی"، "همکاری های بین المللی برای مقابله با مهاجرت غیرقانونی" و "مسائل حفاظت از جمعیت در درگیری‌های نظامی و شرایط اضطراری با ماهیت طبیعی و غیرطبیعی" برگزار شود.

همچنین درحاشیه این اجلاس، نمایشگاهی از محصولات و تولیدات نظامی، فناوری های پیشرفته، امنیت اطلاعات و مقابله با چالش های جدید و انرژی هسته ای نیز برپا شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های اسراییل است
  • سفر مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه/پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • پوتین: تروریسم یکی از جدی ترین تهدیدات قرن بیست و یکم است
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • همه دستگاه ها در کنار یکدیگر باید مجری عدالت باشند
  • دوازدهمین اجلاس بین‌المللی مقام‌های عالی امنیتی در سن‌پترزبورگ آغاز به کار کرد
  • دکترین هسته ای ایران تغییر می کند؟
  • تاکید سفیر ایران بر نقش قوای مسلح ایران و ترکیه در حفظ امنیت