Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی اسوشیتد پرس، پس از آنکه دولت بنگلادش روز جمعه 25 آبان اعلام کرد بازگرداندن آوارگان روهینگیا به میانمار را به تعویق انداخته، از تنش ها در اردوگاه های مهاجران کاسته شده است زیرا هیچکدام از آوارگان روهینگیا داوطلب بازگشت به میانمار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آنکه دولت بنگلادش بازگرداندن آوارگان روهینگیا به میانمار را به تعویق انداخته، اگرچه از تنش ها در اردوگاه های آوارگان کاسته شده است، اما این افراد هنوز با ترس و دلهره اوضاع را زیر نظر دارند.
محمد سلیم (Mohammed Solim) روحانی ارشد مسجد اردوگاه کوتاپلانگ (Kutupalong) روز شنبه 26 آبان گفت، از آنجایی که فهرستی از اسامی پناهجویان ارسال نشد، آنها نیز اعتراضی نکردند.
وی هشدار داد: «اما اگر اسم ما در آن لیست ها (لیست ارسال افراد به میانمار) باشد، بر سر حقوق خود ایستادگی و اعتراض خواهیم کرد.»
سلیم افزود: «پناهجویان به اردوگاه هایی که میانمار ساخته است نخواهند رفت. اگر زمین ها و خانه هایمان را به ما بازگردانند، در آن صورت به میانمار بازخواهیم گشت.»
مقامات رسمی سازمان ملل متحد و آژانس های کمک رسانی بین المللی از اقدامات خانم شیخ حسینه (Sheikh Hasina) نخست وزیر بنگلادش تشکر و قدردانی کرده اند زیرا وی آوارگان روهینگیایی را مجبور به بازگشت نکرده است.
خانم حسینه تلاش می کند تا در انتخابات ماه آتی مقام نخست وزیری خود را حفظ کند.
مقامات میانمار اعلام کرده اند افرادی که به میانمار باز می گردند باید برای دریافت کارت شناسایی ملی اقدام کنند. این اقدام قبل از دریافت شهروندی میانمار ضروری اعلام شده است.
رفیق عالم (Rafiq Alam) یکی از پناهجویان روهینگیایی گفت: «اگر قرار بود دریافت کارت شناسایی ملی را بپذیریم پس دلیل آمدن ما به بنگلادش چیست؟ اگر قرار است تا دوباره به میانمار بازگردیم و برای دریافت کارت ملی شناسایی اقدام کنیم، بهتر بود در میانمار می مردیم تا به بنگلادش بیاییم.»
خانم میچل باچله (Michelle Bachelet) کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل چند روز پیش اظهار داشت که خشونت ها شامل قتل، مفقود شدن افراد و بازداشت علیه مسلمانان روهینگیا که در راخین مانده اند ادامه دارد. همچنین این افراد با محدودیت های آموزشی و بهداشتی روبرو شده اند.
برخی از آوارگان در اردوگاه های بنگلادش از ترس بازگشت به میانمار کلبه های خود را ترک کرده و به اردوگاه های دیگر گریخته اند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ميانمار آوارگان بنگلادش بازگشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۵۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین واکنش دانشگاه کلمبیا به یورش پلیس آمریکا علیه دانشجویان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پس از یورش نیروهای امنیتی و نیروهای ویژه پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا، مدیریت این دانشگاه با انتشار بیانیه‌ای حملات پلیس را توجیه کرد.

در این ارتباط، مدیریت دانشگاه کلمبیا اعلام کرده است که ما متأسفیم که معترضان تصمیم گرفتند با اقدامات خود اوضاع را تشدید کنند.

دانشگاه کلمبیا در بیانیه خود مدعی شده است: «پس از اشغال و خرابکاری معترضان در سالن همیلتون، چاره ای جز اقدام علیه آنان نداشتیم، چون افراد غیر وابسته به دانشگاه ما؛ گروهی از معترضان را رهبری کردند که به تالار همیلتون حمله و آن را اشغال کنند.»

مسئولان دانشگاه کلمبیا همچنین اعتراف کرده‌اند که ما از پلیس نیویورک خواستیم که مداخله کند و چاره دیگری نداشتیم.

ساعاتی پیش، تدابیر امنیتی در اطراف دانشگاه کلمبیا واقع در ایالت نیویورک امریکا تشدید شد و منابع خبری حضور و استقرار گسترده و شدید پلیس در مجاورت دانشگاه کلمبیا را تائید کردند.

همچنین صدها نفر از اعضای گروه نظامی واکنش استراتژیک پلیس نیویورک خود را به مجاورت دانشگاه کلمبیا رساندند و مدیریت دانشگاه کلمبیا از دانشجویان خواست تا برای امنیت خود در اماکن امن پناه بگیرند.

همزمان نیویورک تایمز گزارش داد که تعداد معترضان در خارج از ورودی دانشگاه کلمبیا در یک ساعت گذشته به طور پیوسته افزایش یافت و پلیس ورودی‌های دانشگاه سیتی کالج را بست و به کسی اجازه ورود نداد.

انجمن آمریکایی اساتید دانشگاه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که مسئولان دانشگاه کلمبیا مسئولیت مداخله پلیس را برعهده دارند.

همزمان سی ان ان گزارش داده است که پلیس نیویورک یورش به محوطه دانشگاه کلمبیا را آغاز کرده است.

رویترز نیز گزارش داده است که پلیس نیویورک در میان تظاهرات طرفداران فلسطینی وارد محوطه دانشگاه کلمبیا شد.

نیویورک تایمز گزارش داد که دانشجویان معترض در محوطه دانشگاه کلمبیا در حالی که پلیس به آنها نزدیک می شود دستانشان را به نشانه مقاومت روی هم قرار داده اند.

گفته شده است که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان و خبرنگاران را از مجاورت سالن همیلتون که قبلا توسط معترضان اشغال شده بود، تخلیه کرد و وارد این سالن شده است.

همزمان سی ان ان گزارش داد که پلیس شهر نیویورک اوضاع را در دانشگاه کلمبیا در کنترل دارد و تعدادی از معترضان را دستگیر کرده است.

اوضاع دانشگاه کلمبیا همچنان با یورش پلیس پرتنش گزارش شده و هنوز آمار دقیقی از تعداد بازداشتی‌ها اعلام نشده است.

خیزش دانشگاه‌های سراسر آمریکا در حمایت از مقاومت فلسطین و مخالفت با لشکرکشی رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح سبب شده است تا بار دیگر این سوال در محافل علمی و رسانه‌ها مطرح شود که چرا نسل جوان یا به عبارت دقیق‌تر «نسل z» برخلاف پدران خود حامی فلسطین بوده و هیچگونه همدلی با اشغالگران قدس ندارد؟ افراد یا نهادهای نزدیک به لابی‌های اسرائیل یا همسو با سیاست‌های کاخ سفید سعی دارند تا این تجمعات دانشجویی- خیابانی را ناشی از فریب و انحراف نسل جدید دانسته و خواهان برخورد نیروهای امنیتی با حامیان مقاومت شوند.

امروز یکی از مهم‌ترین جلوه‌های همبستگی نسل جدید آمریکایی‌ها با مردم فلسطین، سلسله تظاهرات و اعتصابات دانشجویی در قلب ایالات متحده است. دانشجویان دانشگاه‌های کلمبیا، براون، امرسون، هاروارد، جرج واشنگتن، نیویورک، فلوریدا، اموری، اوهایو، رایس، ماساچوست، میشگیان، ییل، تگزاس و … همصدا با سایر جامعه آمریکا خواستار توقف نسل کشی در غزه و خودداری رژیم صهیونیستی از لشکرکشی به رفح هستند. در میان افراد شرکت کننده در این تجمعات علاوه بر مسلمانان، عرب- آمریکایی‌ها، سیاه پوستان؛ نسل جوان و سفیدپوست آمریکا نیز دیده می‌شود که بر خلاف پدران خود حقیقت را بدون واسطه دنبال کرده و مخالف آپارتاید حاکم در فلسطین اشغالی هستند.

کد خبر 6093686

دیگر خبرها

  • واکنش بوفون به بازگشت پارما به سری A
  • واکنش معنادار مشاور قالیباف به بازگشت گشت ارشاد
  • شمار شهدای خبرنگار غزه به 142 شهید رسید
  • هشدار مشاور قالیباف درباره بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /یک واقعه فیزیکی برنامه ریزی شده در کف خیابان؟!
  • نخستین واکنش دانشگاه کلمبیا به یورش پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • وزیر کشور: دیگر قادر به پذیرش بیشتر اتباع نیستیم
  • واکنش قوه قضائیه به احتمال آزادی زنجانی: ۲۰ سال حبس باید تحمل کند
  • واکنش تند دانشجویان به حضور سفیر آلمان در موزه فلسطین | ویدئو
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • واکنش دانشگاه کلمبیا به «مقاومت» دانشجویان/ معترضان تعلیق شدند!