Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-28@15:43:31 GMT

شگفت انگیزترین دریاچه‌های دنیا در همسایگی ایران

تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۶۰۱۷

شگفت انگیزترین دریاچه‌های دنیا در همسایگی ایران

به معرفی ۷ دریاچه‌ی رویایی در کشور پاکستان می‌پردازیم تا بیشتر با شکوه و زیبایی‌های بی‌نظیر این کشور آشنا شوید. پاکستان کشوری کوهستانی با یخچال‌های طبیعی کوچک و بزرگ است و دریاچه‌هایی با آب‌های نیلگون را در خود دارد. کشف این دریاچه‌های زیبا کمی ذوق و حس ماجراجویانه می‌خواهد.

درواقع می‌توان گفت که پاکستان دارای زیباترین دریاچه‌های مصنوعی و طبیعی در جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال دریاچه‌ی منچر بزرگترین دریاچه در جنوب آسیا محسوب می‌شود که در پاکستان قرار دارد و مساحتش ۱۰۰ کیلومتر مربع است. ناگفته نماند که مرتفع‌ترین دریاچه‌های دنیا نیز در همین کشور هستند. اگر شما هم علاقه‌مند هستید که بیشتر درباره‌ی دریاچه‌های زیبای کشور پاکستان بدانید در ادامه همراه لست سکند باشید.

7-دریاچه خانپور | Khanpur Lake

دریاچه‌ی خانپور در ایالت خیبر پختونخوای پاکستان واقع شده است. این دریاچه‌ی زیبا مصنوعی می‌باشد و آبش از سد خانپور تامین می‌شود. پاکستانی‌ها از آب این دریاچه برای کشاورزی و فعالیت‌های صنعتی استفاده می‌کنند. همچنین دریاچه‌ی خانپور بخشی از آب آشامیدنی شهر اسلام آباد و راولپندی را نیز تامین می‌کند.

اگر دوست دارید که این دریاچه را از نزدیک ببینید باید بدانید که دریاچه‌ی خانپور در فاصله‌ی ۲۵ مایلی از شهر اسلام آباد قرار گرفته است و جزو بخش بزاره محسوب می‌شود. این دریاچه را در سال ۱۹۸۳ میلادی هم‌زمان با ساخت سد خانپور ساختند و از آن پس به مکانی برای جمع‌آوری آب رودخانه‌ها بدل شد. حالا اطراف این دریاچه‌ی زیبا مکانی رویایی برای پیک‌نیک‌های خانوادگی است.

6-دریاچه سری | Siri Lake

دریاچه‌ی سری یا سیری در نزدیکی روستایی به نام شوگران و در منطقه‌ی خیبر پختونخوای کشور پاکستان قرار گرفته است. سری در مکانی واقع شده که از سطح دریا ۲۵۹۰ متر بالاتر است به همین خاطر مناظری شگفت‌انگیز را در نظر مراجعانش قرار می‌دهد. کوه‌های اطراف و درختان انبوه، زیبایی این دریاچه را دوچندان کرده‌اند. بد نیست بدانید که دریاچه سری یکی از مرتفع‌ترین دریاچه‌های کشور پاکستان به‌شمار می‌آید و برای رسیدن به آن باید کمی کوه‌نوردی کرد.

5-دریاچه عطا آباد | Attabad Lake

اسم دیگر این دریاچه گجال Gojal است و افرادی که برای دیدن آن به ارتفاعات پا می‌گذارند حتما شیفته‌ی مناظر اطرافش خواهند شد زیرا دور تا دور آن را کوه‌ها فراگرفته‌اند و محیط خوبی برای علاقه‌مندان به طبیعت است. این دریاچه طبیعی نیست و در سال ۲۰۱۰ میلادی به دلیل ساخت سد بر روی دره‌ی گجال تشکیل شد.

در حال حاضر دریاچه‌ی عطا آباد در یکی از مناطق شمالی پاکستان به نام گلگت-بلتستان قرار گرفته و مساحتی بالغ بر ۵.۲ مایل مربع دارد و عمقش چیزی در حدود ۳۳۰ فوت است. بد نیست بدانید که پیش از به وجود آمدن این دریاچه، افرادی در مکان کنونی دریاچه‌ی عطا آباد زندگی می‌کردند و با به وجود آمدن آن مجبور به مهاجرت شدند.

4-دریاچه کچورا | Kachura Lake

دریاچه‌ی کچورا از به هم پیوستن دو دریاچه‌ی مجزا به وجود آمده است. این پدیده‌ی زیبا در شهر سکردو قرار داد که جزوی از منطقه‌ی گلگت-بلتستان محسوب می‌شود. اگر در زمستان به دیدار این دریاچه بروید آن را یخ زده خواهید یافت و اگر در تابستان از آن دیدن کنید، دمای آبش چیزی در حدود ۱۵ درجه‌ی سانتیگراد است.

با آن که کچوا در ارتفاعات واقع شده اما افراد زیادی از آن دیدن می‌کنند و این منطقه را یکی از بهترین مکان‌ها برای طبیعت‌گردی می‌دانند. دریاچه‌ی کچوا از سال ۱۹۸۳ پذیرای طبیعت‌گردان ماجراجو است.

3-دریاچه سیف الملوک | Lake Saiful Muluk

این دریاچه سرچشمه‌ی رود کنهار است و در شمال روستای کاغان و در نزدیکی شهر کوچک ناران قرار دارد. سیف الملوک یکی از مرتفع‌ترین دریاچه‌های پاکستان محسوب می‌شود و در ارتفاع ۱۰,۵۷۸ پایی از سطح دریا واقع شده است. عمق این دریاچه حدود ۵۰ فوت و مساحتش را حدود ۱.۰۶ مایل مربع برآورد کرده‌اند.

گفته می‌شود که سالها پیش در مکان کنونی دریاچه‌ی سیف الملوک یک یخچال طبیعی بزرگ قرار داشت اما به مرور زمان با بالا رفتن دمای هوای منطقه، یخچال به یک دریاچه تبدیل شد. متاسفانه دمای این ناحیه همچنان رو به افزایش است و امکان این که چند سال آینده دیگر اثری از سیف الملوک نباشد، وجود دارد.

2-دریاچه ماهودند | Mahodand Lake

در فاصله‌ی ۴۰ کیلومتری از روستای کالام دریاچه‌ی زیبایی به نام ماهودند وجود دارد. عرض آن حدود ۰.۷۵ مایل و طولش ۱.۲ مایل است و از زیباترین دریاچه‌های پاکستان به شمار می‌رود. ماهودند آب زیادی دارد زیرا همواره از چشمه‌ها و آب حاصل از ذوب شدن برفها، تغذیه می‌شود. یک رود مهم به نام سوات نیز از آن سرچشمه می‌گیرد.

ماهودند در فصل زمستان به صورت کامل یخ می‌زند اما با فرارسیدن بهار گلهای رنگارنگ پیرامونش را احاطه می‌کنند و چشم‌اندازی باورنکردنی را به وجود می‌آورند. اینجا یکی از فوق‌العاده‌ترین مناطق طبیعی پاکستان است زیرا پرندگان وحشی گوناگونی هم در اطراف ماهودند زندگی می‌کنند که گردشگران می‌توانند از تماشای آنها لذت ببرند.

1-دریاچه پهسو | Lake Passu

این دریاچه با نام‌های پسو و پاسو هم شناخته می‌شود. پهسو نام یکی از روستاهای پاکستان است که در منطقه‌ی گلگت-بلتستان قرار دارد. این دریاچه در جنوب روستاست و یکی از مهمترین و مشهورترین جاذبه‌های گردشگری در سراسر پاکستان به حساب می‌آید و گردشگران خارجی هم از آن دیدن می‌کنند. دریاچه‌ی پهسو از یخچال‌های طبیعی سرچشمه می‌گیرد و آب‌های حاصل از ذوب شدن یخ‌ها پس از عبور از دره‌ها به این دریاچه می‌ریزند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۶۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران

به گزارش همشهری آنلاین، «فداحسین مالکی» در گفت وگو با ایرنا، در تشریح دستاورد های سفر رئیس جمهور به پاکستان، این سفر را از دو بُعد روابط بین دو کشور و مسائل منطقه‌ای و بین المللی قابل تجزیه و تحلیل دانست و تصریح کرد: ایران و پاکستان دارای روابط عمیق و دیرینه هستند اما با توجه به مسائلی که اخیرا اتفاق افتاده این روابط نیاز به ترمیم داشت که در جریان سفر آیت‌الله رئیسی به پاکستان این مسائل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در بحث امنیت مرز دو کشور فعالیت اشرار باعث شد تا مشکلاتی در این حوزه به وجود آید که رفع این مشکلات در سفر آقای رئیس جمهور به پاکستان مطرح شد و توافقات لازم در این زمینه بین طرفین صورت گرفت.

مالکی با اشاره به هدف گذاری روابط ۱۰ میلیارد دلاری با پاکستان خاطرنشان کرد: در حوزه تجاری نیز قراردادهای بسیار خوبی در حوزه مسائل بازرگانی اقتصادی انرژی و غیره بین طرفین به امضا رسید و ما مبادلات اقتصادی تا سقف ۱۰ میلیارد دلار را برای و کشور ترسیم کرده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: در جریان این سفر توافقاتی بین طرفین برای تامین نیازهای یکدیگر از جمله در حوزه کشاورزی انرژی و غیره صورت گرفت و طرفین بر راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی مشترک تاکید کردند.

وی افزود: باتوجه به شرارت‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا در سطح منطقه نزدیک‌تر شدن هرچه بیشتر ایران و پاکستان از نظر منطقه‌ای و بین‌المللی نیز حائز اهمیت است و می‌تواند به ارتقاء امنیت منطقه کمک کند چرا که دو کشور ایران و پاکستان جز قدرت‌های منطقه‌ای محسوب می‌شوند.

مالکی خاطرنشان کرد: پس از عملیات وعده صادق، آمریکا پاکستان و دیگر کشورهای منطقه را تهدید کرد که اگر با ایران ارتباطات بیشتر برقرار کنند و یا توافقاتی با ایران داشته باشند آنها را تحریم خواهد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: با وجود تهدید پاکستان به تحریم از سوی آمریکا به خاطر ارتباط با ایران و امضای توافق‌نامه‌ها ما دیدیم که دولت پاکستان بدون توجه به این تحریم تهدیدها بزرگترین توافقات اقتصادی تجاری و بازرگانی را با ایران به امضا رساند که این نشان دهنده اقتدار ایران در سطح منطقه است.

کد خبر 847249 منبع: ایرنا برچسب‌ها ایران و پاکستان خبر ویژه ایران و آمریکا پاکستان

دیگر خبرها

  • فوتبال کلمبیا دنیا را شگفت زده کرد
  • فیلم| وقتی خاخام‌های اسرائیلی از دیدن بقایای موشک ایران شگفت‌زده شدند
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن
  • هزینه فایده سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • «وعده صادق» خروشی در دل مؤمنان دنیا ایجاد کرد
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • جمیله علم الهدی : به ایران بیایید و وضعیت زنان را ببینید
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • اظهارنظر وزیر دفاع پاکستان درباره خط لوله گاز با ایران