Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، طبق گفته سخنگوی وزارت کشور سرپرستان 11 استانداری کشور از جمله استان خراسان‌جنوبی که با تصویب قانون منع بکارگیری بازنشستگان با منع ادامه خدمت روبرو بودند منصوب شدند.

وزیر کشور ضمن قدردانی از زحمات و خدمات استاندار خراسان‌جنوبی در حکمی «مشیرالحق عابدی» معاون هماهنگی امور اقتصادی و منابع انسانی استانداری خراسان‌جنوبی را با حفظ سمت به عنوان سرپرست استانداری خراسان‌جنوبی منصوب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدی پیش از این فرمانداری قاین و مدیرکلی پدافند غیرعامل استانداری خراسان‌جنوبی را بر عهده داشت.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۶۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوادث ناشی از کار دومین علت مرگ در کشور است

مدیر ایمنی شرکت برق و دبیر همایش ایمنی شرکت برق استان خراسان جنوبی گفت: حوادث ناشی از کار دومین علت مرگ در کشور است و ۳۷ حادثه منجر به فوت در سال گذشته بر اثر مخاطرات برق در کشور رخ داده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، جواد بهائین امروز در حاشیه بیست و یکمین همایش سالانه ایمنی شرکت توزیع برق خراسان جنوبی اظهار داشت: صنعت برق یک صنعت با ریسک بالا و پر حادثه است و شعار اول ما در این بخش ایمنی است. حوادث ناشی از کار پس از حوادث رانندگی دومین علت مرگ در کشور است. 37 حادثه منجر به فوت در سال گذشته بر اثر مخاطرات برق در کشور رخ داده است.

وی با تأکید بر اینکه وظیفه ما این است که اطلاع‌رسانی کنیم، تصریح کرد: ارتقای سطح فرهنگ ایمنی عمومی برای کودکان باید در دستور کار باشد.

دبیر کمیته ایمنی پیمانکاران استان خراسان جنوبی نیز با بیان اینکه این همایش در جهت ترویج فرهنگ ایمنی برگزار می‌شود، گفت: فرهنگ ایمنی یعنی فرهنگ حاکم بر سازمان که در بحث کنترل و جهت‌دهی در حوزه ایمنی تأثیرگذار است و شرکت برق استان با فعالیت‌هایی که انجام داده در این زمینه همیشه پیشرو بوده است.

شرفی با بیان اینکه بحث فرهنگ ایمنی یک امر پویا و رو به توسعه است و سکون در آن وجود ندارد، افزود: از سال 2003 سازمان بین‌المللی کار نامگذاری سال‌ها را به جهت جلب توجه کارگران به مبحث ایمنی درنظر گرفته است و در این راستا ما نیز باید به دنبال بهبود وضعیت ایمنی در کارگاه‌ها باشیم.

مدیر ایمنی شرکت برق خراسان جنوبی با اینکه در کشور در بحث حوادث ناشی از کار 2100 نفر از کارگران شاغل در کشور جان خود را در کارگاه‌ها از دست دادند، افزود: در محیط کارگاهی بخشی از وظایف برعهده دولت، بخشی برعهده کارگران و بخشی برعهده کارفرمایان است که باید هر کس به وظایف خود به درستی عمل کند تا کمتر شاهد حوادث ناشی از کار باشیم.

وی ادامه داد: علیرغم کمبود نیروی انسانی که از سنوات گذشته داشتیم 7 هزار و 300 مورد بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون کار انجام دادیم و 2 هزار و 300 پرونده مشاغل سخت و زیان آور نیز بررسی شده است که نتیجه این فعالیت‌ها باعث کاهش 15 درصدی حوادث ناشی از کار در سال گذشته نسبت به سال پیش‌تر شده است. اهمیت توجه به مبحث ایمنی را باید در دستور کار داشته باشیم و موضوع خیلی مهمی است. باید ایمن فکر کنیم و ایمن عمل کنیم.

در پایان از افراد برگزیده و نمونه ایمنی در شرکت توزیع نیروی برق استان تجلیل و تقدیر شد.

انتهای پیام/253

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور سرپرست سازمان سنجش و ارزشیابی نظام آموزشی را منصوب کرد
  • رئیس جمهور سرپرست سازمان ملی سنجش را منصوب کرد
  • حوادث ناشی از کار دومین علت مرگ در کشور است
  • سرپرست فرمانداری البرز منصوب شد
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • غلامحسین صادقیان سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو شد
  • مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد
  • سرپرست اداره کل دارو منصوب شد
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته