Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@23:01:54 GMT

7 کشته در زلزله 5.1 ریشتری اندونزی

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۶۸۴۷۸

7 کشته در زلزله 5.1 ریشتری اندونزی

 منابع خبری گزارش دادند : زلزله ای به قدرت 5.1 ریشتر در منطقه 'ماما سا' جزایر سولاوسی در غرب اندونزی 7 کشته برجای گذاشت و پس لرزه های ناشی از آن سبب شده است تا هزاران نفر مجبور به تخلیه منطقه شوند.

به گزارش ایرنا از جاکارتاپست، مسئولان محلی گزارش بیش از 8 هزار نفر از بومیان منطقه در هراس از تلفات بیشتر در اثر زلزله و پس لرزه های ناشی از آن، از منطقه فرار کردند که در مراکز پناهگاهی استقرار یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سازمان مقابله با فجایع طبیعی اندونزی در این زمینه گزارش داد: این زلزله که عصر گذشته واقع شده تاکنون با چندین پس لرزه با قدرت 5 ریشتر به بالا همراه بوده و همین امر هراس عمومی در منطقه را افزایش داده و منجر به فرار مردم از منطقه شده است.

سولاوسی غربی با استان سولاوسی مرکزی هم مرز است . بخش زیادی از جزایر سولاوسی غربی قریب به 2 ماه پیش شاهد زلزله های متعدد قدرتمند بالای 6 ریشتر و امواج سونامی پرقدرت بود که در اثر آن مراکز و ساختمان های بسیاری دراین منطقه تخریب و افزون بر 2 هزار نفر کشته شدند.

سازمان مدیریت فجایع ملی اندونزی میزان خسارت های وارده به این کشور در اثر سه زلزله پرقدرت بالای 6 ریشتر را در یک ماه اخیر را بیش از 2.7 میلیارد دلار و تلفات انسانی آنها را نیز بیش از هزاران نفر برآورد کرده است.

طبق گزارش رسانه های اندونزی به رغم گذشت بیش از یک ماه از زلزله پرقدرت 7.5 ریشتری در جزیره سولاوسی مرکزی و امواج سونامی حدود 2 متری در شهر پالو، این منطقه همچنان درشرایط نامساعدی به سرمی برد.

مجمع الجزایر اندونزی که محصور در آبهای اقیانوس آرام است، همچنین در ماه گذشته شاهد زلزله پرقدرت بالای 6 ریشتر در جزیره لومبوک در شرق این کشور بود که بیش از 550 کشته و هزاران بی خانمان برجای گذاشت.

این کشور با بیش از 17 هزار جزیره در کمربند آتش و زلزله در اقیانوس آرام واقع شده که وقوع فجایع طبیعی متعدد و مهیب اعم از زلزله، آتشفشان و سونامی هر ساله شمار زیادی قربانی و خسارات بسیار زیادی برجای می گذارد.

زلزله سال 2004 در جزیره سوماترا موجب بروز سونامی سهمگین در سراسر اقیانوس هند شد که 226 هزار تن را در 13 کشور، از جمله بیش از 120 هزار شهروند در اندونزی را قربانی کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: زلزله اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل اوضاع غزه بدتر از ویرانه‌های آلمان در جنگ جهانی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، بورل در سخنانی در پارلمان اروپا، گفت: بیش از ۳۴ هزار نفر در غزه کشته شدند که بیشتر این افراد غیرنظامیان، زنان و کودکان بودند؛ دو برابر این آمار زخمی و ۷۵ درصد از جمعیت غزه آواره شده و در آستانه قحطی هستند.

وی با بیان اینکه جنگ در غزه ۱۹ میلیارد دلار به این منطقه خسارت زده است، افزود: بیش از ۶۰ درصد زیرساخت‌های فیزیکی در این منطقه آسیب دیده و ۳۵ درصد به طور کامل تخریب شده است.

بورل همچنین به آمار تلفات امدادگران در جنگ غزه اشاره کرد و گفت:‌ از هفتم اکتبر (پانزدهم مهر ماه) تاکنون حداقل ۲۴۹ امدادگر کشته شده‌اند که در میان آنها، ۱۸۱ کارمند سازمان ملل متحد بوده‌اند. (رژیم) اسرائیل همچنین به کاروان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی حمله کرد و هفت امدادگر را کشت؛ کسانی که به آسیب پذیرترین افراد در غزه کمک می کردند.

کشتار خبرنگاران در غزه از دیگر مسائلی بود که مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا مورد اشاره قرار داد و افزود: ما از شمار روزنامه‌نگارانی که در جریان حملات اسرائیل کشته شده‌اند وحشت زده‌ایم؛ حدود ۱۰۰ روزنامه‌نگار طبق گزارش گزارشگران بدون مرز در کمتر از ۶ ماه کشته شدند. این میزان بی سابقه است.

وی اضافه کرد: ما همچنین نگران قانون جدیدی هستیم که به (رژیم) اسرائیل اختیار می‌دهد تا از فعالیت شبکه‌های رسانه‌ای خارجی جلوگیری کند. این قانون، همراه با عدم دسترسی به فعالیت رسانه‌ها در غزه، مایه نگرانی است.

بورل ادامه داد: ما باید یک بار دیگر تکرار کنیم که (رژیم) اسرائیل باید به قوانین بین‌المللی احترام بگذارد، اقدامات موقت دیوان بین‌المللی دادگستری را اجرا و حفاظت از همه غیرنظامیان را تضمین کند.

دیگر خبرها

  • ۲ زلزله شدید تایوان را لرزاند
  • کشته شدن ۲ نفر از فرماندهان جماعت اسلامی لبنان در حمله اسرائیل
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • یک کشته و ۶ مصدوم در تصادف تنگه راز
  • زلزله‌ای ۶.۱ ریشتری این کشور را لرزاند (فیلم)
  • زلزله در مرزن‌آباد ؛ جدیدترین گزارش‌ها از زلزله ۳.۷ ریشتری در نزدیکی چالوس
  • پس‌لرزه ۶.۱ ریشتری در تایوان خسارت به‌ جا گذاشت
  • (ویدئو) زلزله‌ای به بزرگی ۶.۱ ریشتر تایوان را لرزاند
  • زلزله کوهبنان کرمان را لرزاند
  • بورل اوضاع غزه بدتر از ویرانه‌های آلمان در جنگ جهانی