Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان- ایرنا- معاون حقوقی،امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت : اهتمام جدی خیرین در رفع نیازهای زیرساختی فرهنگی را ستودنی دانست و گفت : رویکرد افراد نیکوکار به سمت فعالیت های فرهنگی به بالندگی جامعه کمک خواهد کرد.

به گزارش ایرنا ، سید هادی حسینی شامگاه شنبه در مراسم آغاز عملیات ساختمان کتابخانه مرکزی سیرجان افزود: تقبل هزینه یکصد میلیاردریالی این کتابخانه نشان از معطوف شدن نگاه خیرین جامعه به سمت فعالیت های فرهنگی داردو مسئولان باید با تسهیل روند ساخت و سازها شرایط را برای جذب بیشتر خیرین در بخش حیاتی جامعه بیشتر فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براساس این گزارش ، عملیات اجرایی این کتابخانه با اعتبار 100 میلیارد ریال توسط خیر و نیکوکار فرهنگی اصغر ایرانمنش برادر شهید علی ایرانمنش با زیربنای پنج هزار مترمربع ساخته می شود.
این خیر فرهنگی در این مراسم گفت : تاکنون موفق شدم مجموعه دارالقرآن ، و حسینیه ای در روستای کهوئیه و مرکز آموزش حفظ قرآن را به هزینه 50 میلیارد ریال احداث کنم و امروز که نیاز فرهنگی شهرستان را در کتابخانه مرکزی دیدم مایملک زندگی خود را برای این امر مهم فرهنگی اختصاص دادم و امید است پس از ساخت بتوانم ان را تجهیز کنم.
معاون پارلمانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز استان کرمان و شهرستان سیرجان را غنی از مکانها و برنامه های فرهنگی عنوان کرد و افزود : امروز دشمنان در تهاجم فرهنگی جوانان و جامعه را هدف قرار داده اند و ما افتخار می کنیم تا بتوانیم خیرینی همچون برادر شهید ایرانمنش در این جبهه مقابله با تهاجم فرهنگی می کنند.
اسماعیل شفاهی معاون نهاد کتابخانه های عمومی کشور هم در این مراسم گفت : نهاد کتابخانه های عمومی یک نهاد غیردولتی است که خیرین در آن نقش مهمی دارند و استان کرمان دارای مردمی خیر و نیکوکار در این حوزه است که رتبه خوبی در کشور دارد و تاکنون 31 پروژه کتابخانه توسط نیکوکاران در این استان ساخته شده است.
همزمان با این طرح ، چاپخانه دیجیتال کانون نابینایان سیرجان طی مراسمی به بهره برداری رسید.
تجیهزات این چاپخانه که قادر است متن های مورد نیاز نابینایان را به خط بریل تبدیل کند با اعتبار 2 میلیارد ریال توسط شرکت جهان فولاد سیرجان تامین و خریداری شده است .
کانون نابینایان شهرستان سیرجان 300 نفر روشندل عضو دارد.
در این مراسم همچنین نماینده مردم سیرجان در مجلس شورای اسلامی گفت : مردم این دیار در همه بخش ها با دولت مشارکت و همکاری دارند و امروز خیر فرهنگی که خود برادر شهید و از رزمندگان دوران دفاع مقدس است در جبهه فرهنگی کمک می کند و بزرگترین کتابخانه جنوب شرق کشور در این شهرستان ساخته می شود .
شهباز حسن پور از اشتغال یک هزار نفر از جوانان بومی سیرجان در بخش صنایع و معدن شهرستان خبر داد و گفت : براساس برنامه ریزی ها و هماهنگی های لازم از این هفته 50 نفر از جوانان بومی واجد شرایط اشتغال در صنایع و معادن سیرجان مشغول بکار می شوند و تا پایان امسال یک هزار نفر سهمیه اشتغال را باید شرکت های صنعتی و معدنی ایجاد کنند.
منصور مکی آبادی فرماندار سیرجان نیز این شهرستان را با سابقه فرهنگی بسیار زیاد عنوان کرد و گفت : سیرجان به همت خیرین و نیکوکاران دارای رتبه اول خیرین سلامت ، خیرین مدرسه ساز و خیرین فرهنگی است.
استان کرمان دارای 132 باب کتابخانه با 135 هزار نفر عضو است که این کتابخانه ها دارای بیش از یک میلیون و 650 هزار جلد کتاب هستند.
شهرستان سیرجان در 180کیلومتری جنوب غربی کرمان قرار دارد.
7435/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي معاون حقوقي زيرساخت ها خيرين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۶۹۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است

عباس درودی نیا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: زیرساخت‌های شهرستان که مهمترین آن راه‌ها است خصوصاً در محورهای منتهی به محل استقرار معادن و تردد ناوگان باربری معادن نیازمند رسیدگی جدی و فوری از ناحیه مدیران استانی و شهرستانی است‌.

دادستان بردسکن بیان کرد: معادن به صورت مستمر حقوق دولتی را پرداخت می‌کنند اما مسؤولین در اختصاص و هزینه کرد آن در زیرساخت‌هایی که مورد استفاده خود معادن نیز است تاکنون کوتاهی کردند که این مهم مسیر شکوفایی و پیشرفت معادن را با خلل مواجه کرده است.

وی افزود: مسؤولان اجرایی شهرستان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی مطالبات شهروندان در این خصوص را با جدیت از استان پیگیری و مطالبه کند.

درودی نیا بیان کرد: لازم است ابتدا پیگیری جدی جهت وصول اعتبارات ضروری از محل حقوق دولتی معادن صورت پذیرد و متعاقباً محل هزینه کرد اعتبارات وصولی شهرستان از محل حقوق دولتی معادن در اولویت‌های اصلی شهرستان نظیر راه‌ها، استحکام قنوات، درخت کاری و پیشگیری از پدیده ریزگردها، محیط زیست و … برای شهروندان تشریح شود تا مردم علاوه بر ایجاد اشتغال از سایر مزایا، برکات و منافع معادن برای شهرستان نیز مطلع شوند.

کد خبر 6090661

دیگر خبرها

  • عملیات نجات نفس‌گیر در سیل عربستان؛ مهارت این جوان ستودنی است! | فیلم
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • همیاران مهربان ترافیک به مثابه مشارکت مردم در جهش تولیدات فرهنگی هستند/روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل