Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن رجب پور تهیه کننده و مدیر برنامه های حامد همایون عنوان کرد: همان طور که طرفداران و مخاطبان آثار حامد همایون می دانند، وی بیش از ۹ ماه است که در هیچ اجرای زنده ای حضور ندارد. دلیل این کم کاری نیز به خواست من بوده که ریشه در دلایل مختلی دارد. ما در این مدت تقاضاهای بسیاری از برگزارکنندگان کنسرت ها داشتیم تا برنامه های متعددی را در تهران و شهرستان ها اجرا کنیم اما من در این مدت احساس می کردم حال جامعه خوب نیست و نمی توان آن طور که باید برای برگزاری یک کنسرت با نشاط که حال مخاطبان را خوب کند، اقدامی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما در این مدت پس از پژوهش ها و برنامه ریزی هایی که در این زمینه داشتم، تصمیم گرفتیم تا بعد از ۹ ماه برای حضور دوباره حامد همایون در اجراهای زنده، تولید تک آهنگ و انتشار آلبوم جدید اقدامات لازم را انجام دهیم. هرچند می دانم هم اکنون نیز خیلی از مسایل موافق میل مردم نیست اما ما امیدواریم با تصمیم گیری ها و برنامه هایی که در این زمینه انجام دادیم، شرایط خوبی را برای یک بازگشت تاثیرگذار فراهم کنیم.

مدیرعامل موسسه «ترانه شرقی» ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام گرفته در ماه های آبان و آذر سه قطعه «پرسه»، «خلسه» و «زلزله» در پروسه های زمانی مختلف در دسترس مخاطبان قرار می گیرد. این سه قطعه از جمله آثاری هستند که با کارهای قبلی حامد همایون تفاوت های زیادی دارد و فکر می کنم می تواند مورد توجه طرفداران این خواننده قرار بگیرد. ما از نیمه آذرماه نیز کنسرت های این خواننده را از آبادان و شیراز آغاز کرده و پس از برگزاری چند برنامه در شهرستان های مختلف اواخر آذر ماه کنسرت هایی را در تهران برپا خواهیم کرد. ما در این چارچوب تغییرات اساسی را اعمال کردیم که به طور حتم اولین نمود آن در کنسرت ها خواهد بود به طوری که تماشاگران در اجراهای زنده شاهد ارایه قطعات جدید با شکلی متفاوت خواهند بود. البته قطعات قدیمی نیز برای طرفداران اجرا می شود اما نحوه تنظیم این قطعات نیز به شکلی است که مخاطبان شاهد اجراهای متفاوتی خواهند بود.

رجب پور افزود: با وجود اینکه هزینه فراهم کردن تجهیزات و امکانات برگزاری کنسرت ها به شکل چشمگیری افزایش پیدا کرده اما ما تصمیم داریم تا حد ممکن فضایی را فراهم کنیم که مخاطبان هزینه کمتری را برای حضور در کنسرت ها پرداخت کنند بنابراین برای برگزاری کنسرت حامد همایون در تهران قیمت بلیت ها کاهش پیدا کرده و در شهرستان ها نیز علاوه بر ارتقای امکانات و تجهیزات برگزاری کنسرت اعم از نورپردازی، تصویر و صدابرداری شرایطی را برای برگزارکنندکان فراهم کرده ایم که هزینه های آنها نیز کاهش پیدا کند. این درحالی است که برگزاری کنسرت در شهرستان هایی که پیش از این نتوانستیم در آنجا برنامه اجرا کنیم از اولویت ها و برنامه هایی است که در فصل جدید فعالیت های حامد همایون به آن توجه ویژه داریم.

این تهیه کننده در بخش پایانی صحبت های خود درباره آلبوم جدید حامد همایون نیز توضیح داد: ما مجموعا ۱۰ قطعه جدید داریم که در این آثار علاوه بر استفاده از شاعران، آهنگسازان و تنظیم کنندگان جدید فضایی را به مخاطب معرفی کرده ایم که قطعا پس از مواجهه با آنها غافلگیر خواهند شد. البته ما غیر از آن سه قطعه ای که اشاره کردم، به زودی یک موزیک ویدئو جدید نیز منتشر می کنیم و پس از آن نیز در دی ماه نسبت به انتشار دومین آلبوم رسمی حامد همایون اقدام خواهیم کرد که جزییات آن به زودی اعلام می شود.

کد خبر 4461139 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: حامد همایون محسن رجب پور موسیقی پاپ کنسرت موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۰۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، به گفته اداره هواشناسی چین، نخستین ماهواره این کشور دز حوزه اندازه گیری بارش که در مدار کم ارتفاع زمین مستقر شده، روز چهارشنبه رسماً مورد بهره برداری قرار گرفت.

ماهواره مذکور که با نام فنگیون۳جی شناخته می‌شود، آورییل سال گذشته به مدار پرتاب شد و هدف از ارسال آن تحقیقات اقلیم شناسی، بارش و پایش سیستماتیک بارش باران و وضعیت آب و هوا مطرح شد. این ماهواره می‌تواند اطلاعات ساختاری سه بعدی از بارش در مناطق با عرض‌های جغرافیایی متوسط ​​و پایین ارائه دهد.

پرتاب موفقیت‌آمیز این ماهواره، چین را به تنها کشوری تبدیل کرد که به طور همزمان چهار ماهواره هواشناسی غیرنظامی را در مدار نزدیک زمین، صبح، ظهر، بعدظهر و مسیر‌های شیبدار مداری را پوشش می‌دهد.

چن لین، معاون طراح سیستم زمینی این ماهواره در مصاحبه با گروه رسانه‌ای چین گفت: مشاهده جهانی بارش، به ویژه مشاهده ساختار سه بعدی، همیشه یک مشکل دشوار در تشخیص هواشناسی بوده که اکنون این معضل با ارسال ماهواره اندازه‌گیری بارش برطرف شده است.

این ماهواره شش ماه پیش، در اکتبر سال گذشته میلادی عملیات آزمایشی خود را به پایان رساند. به گفته دانشمندان، در طول عملیات آزمایشی، سیستم ماهواره به طور پایدار فعال بوده و سکوی ماهواره، بار حمل و نقل و اندازه گیری و کنترل ماهواره همگی در شرایط عادی خود قرار داشتند و چهار شاخص ارزیابی، یعنی دریافت داده‌ها، پردازش داده‌ها، توزیع محصول و بایگانی داده‌ها، همه استاندارد‌ها را به طور کامل اجرا کرده‌اند.

به گفته چین، ماهواره مذکور نه تنها پشتیبانی قوی و قدرتمندی برای تضمین خدمات آب و هوا و رویداد‌های دیگر ارائه کرده، بلکه برای نظارت بر بلایای جهانی مانند سیل در پاکستان، بارندگی شدید در برزیل و حتی بارندگی‌سیل‌آسای اخیر یمن کاربرد داشته است.

 این ماهواره و سایر ماهواره‌های با این مشخصه و به طورکلی سیستم ماهواره هواشناسی فنگیون، به طور مستقل توسط چین توسعه یافته و از زمان پرتاب نهستین ماهواره هواشناسی در سال ۱۹۸۸، در مجموع ۲۱ ماهواره هواشناسی فنگیون از دو نسل و چهار نوع با موفقیت ارسال شده است که هنوز ۹ فروند از آنها در مدار هستند.

برهمین اساس، با سال‌ها تلاش، ماهواره‌های هواشناسی فنگیون به سطح پیشرفته بین المللی رسیده‌اند و برخی از فناوری‌های آنها در جهان پیشرو هستند.

چین درواقع نخستین ماهواره اندازه گیری باران را به عنوان بخشی ازفعالیت در حوزه سیستم ماهواره‌های پایش به مدار زمین ارسال کرده و این ماهواره با استفاده از دو تکنولوژی اصلی که در آن به کار گرفته شده می‌تواند دفتی که برای سنجش میزان بارش باران احتیاج دارد را تامین و رقم آن را ارائه کند. استفاده از تکنولوژی‌های راداری امکان اندازه گیری مستقل از فصل، نوع باران و نوع بافت زمین را فراهم می‌کند.

این ماهواره طی مدتی که در مدار کم‌ارتفاع زمین مسنقر است، داده‌های مرتبط با باران را طی مجموعه‌ای پایدار از برنامه‌های ماهواره‌های ارتباطی و تکامل تصویرسازی زمین ارائه می‌دهد. این اطلاعات در شناسایی و پیش بینی سیلاب، خشکسالی‌ها و دیگر آسیب‌های زیست محیطی که مربوط به باران هستند، بسیار موثر است و اهمیت دارند. چین با ارتقاء روش‌های اندازه گیری باران و توسعه فناوری‌های مرتبط، چین به دنبال بهبود عملکرد پیش بینی باران و افزایش کارایی منابع آبی است و بدین طریق یک قدم مهم در توسعه فضای ماهواره‌ای و پیشرفت‌های علمی و فناوری خود در زمینه اندازه گیری و پیش بینی باران برداشته است. این اقدام نشان از تعهد چین به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار است و می‌توان از آن برای جامعه بین‌المللی نمونه‌ای از همکاری و تعهد به مقوله محیط زیست و تغییرات آب یاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبر جنجالی درباره همایون شجریان و سحر دولتشاهی
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • فیلم/ طرفداران فلسطین در مراسم آغاز به‌کار دانشگاه میشیگان
  • تابستان امسال خاموشی نخواهیم داشت
  • آغاز به کار چایخانه بابلسری‌ها در حرم رضوی