Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت خودروسازی بی‌ام‌و آلمان به تازگی از نسخه ۲۰۱۹ پلاگین هیبریدی جدیدترین مدل سری ۳ خودروی ۳۳۰e رونمایی کرده است که به فناوری جدید eDrive مجهز است.

به گزارش ایسنا، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و پلاگین هیبریدی را به تولید انبوه برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودروهای پلاگین هیبریدی که به اختصار PHEV نامیده می‌شوند، در مقایسه با مدل‌های هیبریدی به باتری‌های قدرتمندتری مجهز شده‌اند بنابراین مسافت قابل پیمایش آن‌ها نیز در حالت تمام برقی بیشتر است.

همانطور که از نام این‌گونه خودروها مشخص است، باتری‌های بکاررفته در آن قابلیت شارژ شدن با برق شهری در منزل یا ایستگاه‌های شارژ مخصوص این خودروها را دارند. در صورتی که باتری ظرفیتش رو به اتمام باشد، موتور الکتریکی در کنار پیشرانه‌های بنزینی کار خواهد کرد.

به گفته مقامات این خودروساز آلمانی، این خودرو پلاگین هیبریدی جدید از تکنولوژی پیشرفته موسوم به ای درایو (eDrive) بهره می برد که با استفاده از  یک پیشرانه بنزینی چهارسیلندر ۲ لیتری مجهز به توربو شارژ قادر است مسافت‌های طولانی را بپیماید.

به گفته کارشناسان فعال در حوزه بازار خودرو این فناوری به منظور افزایش کیفیت، سرعت و عملکرد خودروی ۳۳۰e پلاگین هیبریدی به کار رفته است و موجب خواهد شد خودروی مذکور از سایر همتایان خود پیشی بگیرد.

پیشرانه بنزینی این خودرو ۱۸۱ اسب بخار تولید می‌کند و حداکثر قدرت خروجی موتور برقی آن به ۱۰۷ اسب بخار قابلیت افزایش را دارد. این خودروساز همچنین مدعی شده است که خروجی ترکیبی سیستم متحرکه خودروی جدید پلاگین هیبریدی در نهایت ۲۴۸ اسب بخار و ۴۲۰ نیوتن متر گشتاور است.

یکی دیگر از نقاط قوت سیستم برقی و الکتریکی بکار رفته در این خودرو حالت اکسترا بوست (XtraBoost) است که موجب خواهد شد موتور برقی ۴۰ اسب بخار اضافه بر حداکثر توان خروجی خود قدرت تولید کند که این می تواند در شرایط خاص رانندگی به کمک رانندگان خودروی مذکور بیاید.

بیشترین سرعت خودروی پلاگین هیبریدی مدل ۳۳۰e در حالت استفاده از موتور الکتریکی به ۱۴۰ کیلومتر بر ساعت می رسد. بنابر ادعای این شرکت، خودروی مذکور قادر است در مدت زمان ۶ ثانیه از جالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند و به سرعت ۲۳۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

باتری بکاررفته در این مدل نیز دارای ظرفیت ۱۲ کیلووات ساعت است و در زیر صندلی‌های خودرو نصب شده است.

از محبوب ترین و پرفروش‌ترین نمونه خودروهای پلاگین هیبریدی می‌توان به شورولت ولت و بی‌ام‌و آی۳ اشاره کرد که علاوه بر تامین اصلی انرژی توسط موتور الکتریکی، آلایندگی بسیار کمی را برای محیط زیست ایجاد خواهد کرد.

از بزرگترین مزایای خودروهای پلاگین هیبرید می‌توان به عدم نگرانی کاربران برای اتمام شارژ باتری بکاررفته در آن است.

از طرفی مسافت قابل پیمایش یک خودروی پلاگین هیبریدی را ظرفیت مخزن سوخت بنزین آن تعیین می‌کند که البته میزان شارژ باتری بکاررفته در آن نیز به شدت تاثیرگذار است. بعنوان مثال، تویوتا پریوس پرایم و شورولت بولت قادر خواهند بود به ترتیب ۴۰ و ۸۵ کیلومتر را در حالت تمام برقی طی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بی ام و پلاگین هیبریدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۳۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد

 به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت فناوری هوآوی در چین از یک برند نرم‌افزاری جدید برای رانندگی هوشمند رونمایی کرد تا جدیدترین دستاورد خود را برای تبدیل شدن به بازیگر اصلی در صنعت خودروهای الکتریکی به رخ بکشد.

جین یوژی (Jin Yuzhi)، مدیرعامل واحد خودروی هوشمند در هوآوی گفت نام تجاری این خودرو «کیان کان» (Qiankun) است و در عین خودران بودن، صندلی راننده دارد و مجهز به سیستم صوتی تحت فرمان راننده است.

جین گفت: «امسال رانندگی هوشمند برای نخستین بار در حد انبوه و گسترده تجاری‌سازی خواهد شد و تعداد خودرو‌های مجهز به سیستم خودران هوآوی در جاده‌ها تا پایان سال به بیش از ۵۰۰ هزار دستگاه خواهد رسید.»

هوآوی در نوامبر گذشته اعلام کرده بود این واحد به یک شرکت جدید تبدیل می‌شود که فناوری‌ها و منابع اصلی واحد را دریافت می‌کند و از شرکای خود مانند خودروسازی چانگان (Changan) نیز دعوت به سرمایه‌گذای کرده است.

جین گفت، همچنین تاکنون از هفت مدل خودروی برقی با مشارکت خودروسازان چینی رونمایی کرده است که فروش خوبی داشتند.

این ایجاد تنوع در مدل خودرو‌های برقی در بحبوحه تشدید جنگ قیمت در بازار خودرو‌های جهان آغاز است چرا که این بازار با کاهش سرعت فروش و عمیق‌تر شدن نگرانی‌های مربوط به ظرفیت مازاد دست‌وپنجه نرم می‌کند و بیش از ۴۰ برند برای جلب‌توجه مصرف‌کننده با یکدیگر در حال رقابت هستند.

انتهای پیام/

نازنین احسانی طباطبایی

دیگر خبرها

  • معرفی چری تیگو ۹ پلاگین هیبرید در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • ۱۰ ماشین آلمانی برتر تاریخ که شاهکار‌های مهندسی عرصه خودروسازی به شمار می‌آیند
  • این خودروی لاکچری رسما رونمایی شد
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی اوروس SE
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • ◄ 6 ماشین هیبریدی در ایران؛ از سدان تا شاسی بلند
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • خودروی هیبریدی پرسرعت مرسدس رونمایی شد