Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، پنچ چهره سینمایی از ایران و کشورهای استرالیا، بنگلادش و آمریکا ترکیب هیات داوری فیلم‌های سینمایی بخش بین‌الملل جشنواره را تشکیل می‌دهند.

در این خبر اسامی این هیات داوری به این ترتیب آمده است: مجید مجیدی از ایران، احمدرضا درویش از ایران، مارتین مهاندو از استرالیا، غلام ربانی بیپلوب از بنگلادش، رودریگو ویلا از آمریکا.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این هیات قرار است 12 عنوان فیلم سینمایی راه یافته به بخش مسابقه این رویداد سینمایی را داوری نمایند.

در این خبر کارنامه اعضای هیات داوری این بخش به این شرح آمده است:

مجید مجیدی: متولد 1338 تهران/ وی کارگردانی فیلم‌های سینمایی بدوک، پدر، بچه‌های آسمان، رنگ خدا، باران، بید مجنون، آواز گنجشک‌ها، محمد رسولا لله(ص) و .. را بر عهده داشته است. مجیدی همچنین، در فیلم‌های سینمایی «توجیه»، «مرگ دیگری»، «تیر باران»، «قاصد»، «در جستجوی قهرمان»، «شنا در زمستان»، «تا مرز دیدار» و .. نقش آفرینی کرده است. وی همچنین، عضو پیوسته فرهنگستان هنر و رئیس پیشین و گروه تخصصی سینما در فرهنگستان هنر است.

احمدرضا درویش: متولد مرداد 1340 تهران/ وی فعالیت هنری خود را از سال 1361 با کارگردانی نمایش‌های تلویزیونی آغاز کرد اما پس از آن در سال 1368 با نویسندگی و کارگردانی «آخرین پرواز» در سال 1368وارد سینمای حرفه‌ای شد. درویش پسا ز آن فیلم های «ابلیس» ، «آذرخش»، «کیمیا»، «سرزمین خورشید» ، «متولد ماه مهر»، «دوئل» و «رستاخیز» را ساخت که دو فیلم آخر سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی از جشنواره فیلم فجر را برای او به ارمغان آورد. وی در سال ۱۳۹۳ به پاس یک عمر فعالیت هنری، نشان Ahmadreza Darvish افتخار جهادگر عرصه فرهنگ و هنر را دریافت کرد.

غلام ربانی بیپلوب: در سال ۱۹۷۴ در بنگلادش به دنیا آمد. وی به عنوان برگزار کننده جشنواره فیلم شناخته می‌شود. بیپلوب بنیانگذارجشنواره بین‌المللی فیلم بنگلادش است. او دبیر کل سابق و نای برئیس فدراسیون بین‌المللی فیلم در بنگلادش است. وی نویسنده و کارگردان فیلم‌های Swopnodanay و Britter Bairey و فیلم کوتاه Shohozatry می‌باشد. ‌ بیپلوب موفق‌ترین فیلمساز بنگلادشی در سطح بین‌المللی ست. 2 فیلم سینمایی او در بیش از 50 فستیوال بین‌المللی برگزیده شده است. وی جزو هیئت داوران بسیاری از جشنواره‌های بین‌المللی بوده است.

رودریگو ویلا: تهیه‌کننده، نویسنده و کارگردان مطرح بین‌المللی‌ست. او در سال 1988 شرکت تولید فیلم Cinema 7 Films با دفاتری در بوینس آیرس را تاسیس کرد و تاکنون مدیر آن است. فیلم‌های وی در بسیاری از جشنواره‌ها برگزیده شده و جایزه دریافت کرده‌اند. او همچنین مهمترین جایزه صنعت فیلم آرژانتین، Condor de2014 Plata برای بهترین مستند سال را دریافت کرد. رودریگو ویلا محتوای اصلی بسیاری را در سراسر جهان تولید کرده است. او در بسیاری از جشنواره‌ها، مراسم‌ها، کلاس‌های آموزشی وزارت صنعت، فرهنگ و موسسه فیلم ملی آرژانتین به عنوان سخنران صحبت کرده است. او همچنین در بسیاری از جشنواره‌ها جزو هیئت داوران بوده است.

مارتین مهاندو: دکتر مارتین مهاندو از تانزانیا، محقق دانشکده رسانه، ارتباطات و فرهنک دانشگاه مرداک استرالیا است. او همچنین، دبیر Journal of African Cinemas است که در بریتانیا توسط انتشارات Intellect منتشر می شود. او رییس جشنواره بین‌المللی زنگبارZanzibar است. او در اغلب جشنواره‌ها جزو هیئت داوری بوده است. از دستاوردهای او دریافت جایزه ZIFF در سال 2012و جایزه Zeze در تانزانیاست به دلیل نقش مهم او در کمک به هنر در تانزانیاست. وی برنده جایزه Paul Robeson برای فیلم Maangamizi برای برتری در فیلمسازی مستقل است. Maangamizi اولین فیلم تانزانیایی و آفریقایی می‌باشد که در سال 2001 نامزد بخش بهترین فیلم خارجی اسکار شد. دیگر فیلم‌های وی شامل ، Liyarn Ngarn Yombayomba، Australia, Finding a Place و Mama Tumaini است.


  انتهای پیام

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۶۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: سرنوشت صهیونیست‌ها در رفح هم چیزی جز شکست نیست

یکی از مقامات ارشد حماس با بیان اینکه صهیونیست‌ها به هیچ یک از اهداف خود در جنگ نرسیدند و خیزش دانشجویی در آمریکا و جهان بیانگر آشکار شدن ماهیت وحشی اسرائیل برای دنیاست تاکید کرد در رفح هم چیزی جز شکست نصیب اشغالگران نمی‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دکتر «موسی ابومرزوق» رئیس دفتر روابط بین‌الملل حماس طی سخنانی اعلام کرد که به زودی نشستی میان گروه‌های فلسطینی در چین برگزار می‌شود.

ابومرزوق با ابراز امیدواری درباره پایان دادن به همه اختلافات و شکاف‌ها میان گروه‌های مختلف فلسطینی اظهار داشت که قطب‌های زیادی در جهان وجود دارد که ما به دنبال ارتباط با آنها هستیم.

وی با اشاره به اینکه آمریکا با هر آنچه که دارد از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند، گفت که آمریکا و اسرائیل در آغاز نبرد طوفان الاقصی با همه کشورهای جهان ارتباط برقرار کردند تا این کشورها حماس را محکوم کنند.

این مقام حماس در واکنش به خیزش عظیم دانشجویی برای حمایت از فلسطین که از آمریکا شروع شد و به سایر کشورهای جهان گسترش یافت تاکید کرد که آغاز جنبش دانشجویی در آمریکا و انتقال آن به دیگر کشورهای جهان موید آن است که جهان حقیقت اسرائیل را شناخته است.

وی با تاکید بر اینکه تعداد فلسطینی‌ها در داخل مرزهای تاریخی این سرزمین بیشتر از تعداد یهودیان است، گفت که آینده ما در سرزمین خودمان فلسطین است.

ابومرزوق تصریح کرد که مقامات صهیونیست دچار شکاف و اختلاف هستند و هر کدام به دنبال منافع خود می‌باشند و این در حالی است که مقاومت به پیروزی اطمینان دارد. همه سران رژیم اشغالگر شکست در برابر حماس را پذیرفته‌اند اما نتانیاهو همچنان علاقه به عربده کشی دارد.

این مسئول ارشد حماس با قدردانی از مردم استوار و مقاوم فلسطین در نوار غزه که الگویی بی‌سابقه از فداکاری و مقاومت در تاریخ خلق کردند تاکید کرد که بیش از 85 هزار تن بمب آمریکایی در غزه افتاد اما مردم ما همچنان به سرزمین خود تعهد دارند و آن را هرگز رها نمی‌کنند. مردم ما با تعهد به سرزمین‌شان همه اهداف علنی اشغالگران از جمله آوارگی اجباری مردم فلسطین را شکست دادند.

 موسی ابومرزوق ادامه داد که یکی دیگر از اهداف اعلام شده دشمن نابودی حماس بود اما اتفاقی که افتاد کاملاً برعکس بود و ملت‌های عربی و اسلامی همگی به شکل بی‌سابقه جنبش حماس را پذیرفتند و آن را در آغوش گرفتند.

وی با اشاره به حمایت‌های نامحدود ایالات متحده و غرب از رژیم صهیونیستی در همه سطوح گفت که اگر آمریکا و کشورهای غربی مداخله نمی‌کردند شکستی که اسرائیل در 7 اکتبر متحمل شده بود در همان ابتدا به عمر این رژیم پایان می‌داد.

رئیس دفتر روابط بین‌الملل جنبش حماس افزود که دشمن صهیونیستی نتوانست به هیچ یک از اهداف خود در جنگ برسد و حتی یک اسیر خود را با زور آزاد نکرد.

وی درباره تهدیدات مقامات صهیونیست برای حمله به رفح گفت که اشغالگران از ورود به رفح می‌ترسند، زیرا این یک رسوایی برای آنها خواهد بود و تنها نتیجه‌ای که نصیبشان می‌شود شکست است. پیروزی مقاومت در راه است و ما نشانه‌های پیروزی را با چشمان خودمان می‌بینیم.

ابومرزوق درباره مذاکراتی که اخیراً در قاهره برای آتش بس و تبادل اسرا برگزار شده نیز اظهار داشت که مواضع دولت آمریکا در این مذاکرات مرتبط با منافع انتخاباتی آن است و از این رو شاهد اظهارات متناقض از جانب آمریکایی‌ها هستیم. اما مقاومت همچنان تاکید دارد که این توافق باید شامل آتش بس دائمی باشد.

حمدان: حمله زمینی به رفح موجب توقف مذاکرات خواهد شدحماس: از خواسته‌های اساسی خود کوتاه نخواهیم آمد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره دریای سرخ به فیلم ایرانی جایزه داد
  • جایزه اصلی هات‌داکس به «انقلاب» رسید
  • حماس: سرنوشت صهیونیست‌ها در رفح هم چیزی جز شکست نیست
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • اخراج بازیکن به دلیل تلاش برای نجات جان یک هوادار! + عکس
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • معرفی داوران دیدار سپاهان و استقلال خوزستان
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • داوران هفته بیست و ششم لیگ برتر معرفی شدند