Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، «سی و دومین جلسه کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان» با موضوع «بررسی فرصت‌های بالقوه در بازار‌های منطقه و ارائه راهکار جهت بهره برداری از آنان در راستای توسعه تجاری و اقتصادی کشور» برگزار شد.

سید جلال ابراهیمی رئیس شورای تجاری ایران و ترکیه گفت: شهر استانبول ترکیه 500/000 نفر توریست ایستا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه بطور متوسط هر توریست ۸۰۰ دلار سودآوری دارد. کشور ترکیه میزان جذب توریست به کشورش را به ۴۰ میلیون نفر ارتقا داد. ضمن اینکه جهت گسترش و جذب بیشتر توریست، به جهت اینکه طبقات مختلف توریست‌ها را بتواند پوشش دهد، در حال بسط ساخت هتل‌های ۳ و ۴ ستاره هست.

رئیس شورای تجاری ایران و ترکیه افزود: لازم است، ایران در توسعه مراودات تجاری و توریستی همکاری اش را با کشور ترکیه افزایش دهد و از مدل‌های موفق جذب توریست ترکیه استفاده کند.

محمد صادق مشایخ گفت: یکی از بهترین راه‌های توسعه تجاری و توریستی کشور با کشور‌های منطقه، توسعه و ارتقا سطح تسهیلات و امکانات جزایر کشور در خلیج فارس، به ویژه جزیره قشم است.

رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان افزود: قشم، بزرگترین جزیره خلیج فارس با 140/000 نفر سکنه است، ولی همچنان توسعه نیافته است.همچنین در بخش توسعه صنعت توریسم، با بهره برداری از کویر‌های کشور و پرداختن به جذب توریست در کویر و شن درمانی می‌توان به توفیقات مطلوبی در راستای توسعه صنعت توریست در کشور دست یافت. لذا باید اولویت واردات و صادرات را به کشور‌های همسایه اختصاص داد.

شهریار عامری گفت: تشکیل کنسرسیوم‌هایی در زمینه نفت، گاز و پتروشیمی جهت کار‌های مشترک با کشور‌های منطقه پیشنهاد می‌گردد.

استاد دانشگاه صنعتی امیر کبیر افزود: باید با حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط کشور و اجرای پروژه‌های مشترک کوچک، کمتر از ۵۰ میلیون یورو، با همکاری اتاق‌های مشترک بازرگانی، می‌توان به پیشرفت‌های خوبی در حوزه تعاملات تجاری منطقه‌ای دست یافت.

عابد مشایخ گفت: جهت ارتقا سطح صادرات و واردات کشور و بازخورد کیفی آن، پیشنهاد می‌گردد، بانک متمرکز اطلاعاتی آنلاین ایجاد شود تا کمبود نیازمندی‌های کشور و نیز بیشینه بودن تولیدات مازاد بر مصرف کشور، در آن مشخص باشد و در دسترس کلیه آحاد ملت قرار گیرد، تا کلیه فعالان اقتصادی، بتوانند با بهره گیری از این بانک اطلاعاتی، به صادرات و واردات صحیح و متناسب با شرایط کشور و منافع ملی بپردازند.

سید جلال ساداتیان گفت: باید دولت از بخش خصوصی که به فرآوری محصولات حاصل از نفت خام می‌پردازد، حمایت کند، راهکار حمایت از بخش خصوصی فعال در حوزه تبدیل نفت خام به فرآورده‌های نفتی همچون: بنزین و گازوئیل، تعیین قیمت مناسب و تضمین لازم جهت خرید کل محصولاتشان توسط دولت است.

سفیر اسبق ایران در انگلیس افزود: در این صورت، اولا بنزین و گازوئیل مورد نیاز کشور توسط بخش خصوصی داخلی تامین می‌گردد، همچنین صادرات فرآورده‌های نفتی کشور رشد چشم گیری خواهد یافت و ارز آوری هنگفتی را به کشور ایجاد خواهد کرد و از آن مهمتر، بسیاری از موارد تحریمی نیز دور زده خواهد شد. در حال حاضر ظرفیت بخش خصوصی در تولید ۵۰۰ هزار تا ۱ میلیون بشکه فرآورده‌های نفتی در قالب پالایشگاه‌های کوچک تا سطح استاندارد یورو ۴ است که می‌توانند علاوه بر تامین نیازمندی بنزین و گازوئیل داخل کشور، صادرات در این زمینه را نیز گسترش دهند.

حسین زمانی درمزاری گفت: باید از پتانسیل عظیم بازار بورس و سرمایه کشور بهره برداری کرد، در حال حاضر ما ۵۰ صنعت فعال از جمله صنایع پتروشیمی و صنایع مختلف دیگر در بازار بورس و سرمایه داریم، اما همچنان برای بسیاری از آحاد ملت ناشناخته است که باید با تلاش و حمایت از این بازار، ضمن جذب سرمایه گذار خارجی در این حوزه، مردم کشورمان را در این زمینه فعال کنیم و به این بازار جذب نماییم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۶۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان

رییس هیات مدیره انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه‌های خارجی گفت: ترکمنستان با مرز زمینی مشترک یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتری ایران، می‌تواند سهم مهمی در افزایش حجم صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی و توسعه بازار داشته باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم حسن مرتجی درباره نمایشگاه بین المللی اکسپو 2024 تهران در ارتباط در با اشاره به سفرمرگن گوردوف رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ترکمنستان به همراه یک هیات بلندپایه تجاری برای بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران اظهار داشت:‌ ایران یک شریک تجاری قابل اتکا و تامین‌کننده نیازهای اساسی ترکمنستان در زمینه صنعت روز کشاورزی، مواد غذایی، تجهیزات و ماشین‌آلات ساخت ایران به همراه فناوری‌های‌ های‌تک و الکترونیک و تکنولوژی روز است.

وی بیان‌داشت: عدم دسترسی ترکمنستان به آب‌های آزاد باعث شده تا مسیر ارتباطی ایران برای ترکمنستان حائز اهمیت شود و در این راستا در سال‌های گذشته افتتاح خط آهن مشهد سرخس- تجن و خط آهن بافق- بندر عباس، اقدامات مهمی در جهت توسعه ارتباطات و تجارت بین ایران و کشورهای آسیای مرکزی به ویژه ترکمنستان بوده است.

استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذاران 103 کشور از ایران‌اکسپو2024

مرتجی ادامه‌داد: علاوه بر این موارد، دو کشور در زمینه مراودات محصولات کشاورزی و غذایی نیز از گذشته تاکنون با هم همکاری داشته اند و ایران سرمایه گذاری‌های متعددی را در بخش‌های متعدد این کشور انجام داده است.

وی تاکید کرد: عضویت دو کشور در سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) نیز عامل دیگری است که می‌تواند در روابط دو کشور تاثیرگذار باشد.

رییس هیات مدیره انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه‌های خارجی ادامه‌داد: در سفر اخیر وزیر امور خارجه کشورمان به ترکمنستان (فروردین 1403)، بردی محمدف رئیس جمهور ترکمنستان با اظهار رضایت از سطح عالی تعاملات دوستانه و برادرانه دو کشور، از این همکاری ها به عنوان نمادی از روابط دوستانه در منطقه یاد کرد و با اشاره به تجارب مثبت اجرای طرح‌های زیربنایی توسط شرکت‌های ایرانی در ترکمنستان، درخصوص فراهم کردن زمینه افزایش فعالیت شرکت های ایرانی در کشورش اعلام آمادگی کرد.

وی با اشاره به اینکه ایران پس از روسیه دومین شریک تجاری ترکمنستان محسوب می شود، خاطرنشان‌کرد: ترکمنستان یکی از مصرف کنندگان مواد غذایی و کشاورزی در میان کشورهای تازه استقلال یافته آسیای مرکزی به شمار می‌رود و ایران به عنوان یکی از همسایگان ترکمنستان و با مرز زمینی مشترک یک‌هزار و 200 کیلومتری، به دلایل جغرافیایی و اقتصادی می‌تواند سهم مهمی در روند افزایش حجم صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی و توسعه بازار و همکاری‌های دوجانبه داشته باشد.

وی تصریح‌کرد:‌ در این راستا نمایشگاه ایران اگروفود یک رویداد اقتصادی منطقه‌ای دریای خزر و موجب رونق کسب و کار در بازار کشورهای ساحلی خزر و منطقه و توسعه صادرات کالا و خدمات فعالان اقتصادی و تجار و بازرگانان ایرانی به شمار می رود.
مرتجی گفت: این نمایشگاه بزرگ شهریورماه در عشق‌آباد (پایتخت ترکمنستان) برگزار می‌شود که می‌تواند به توسعه روابط تجاری بین دو کشور کمک کند.

وی اظهار داشت: ترکمنستانی‌ها برای اعلام حمایت و پشتیبانی نمایشگاه تخصصی ایران اگروفود ترکمنستان به تهران آمدند و برگزاری این نمایشگاه نشان دهنده عزم دو کشور و خواسته مخاطب ترکمنستانی است.

مرتجی گفت": نمایشگاه ایران‌اگروفود ترکمنستان گفت: ششم تا هشتم شهریورماه به میزبانی عشق آباد، پایتخت ترکمنستان برگزار می‌شود و در آن محصولات و تولیدات تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی در زمینه کشاورزی و مواد غذایی، محصولات حلال، تجهیزات و ماشین‌آلات چاپ و بسته بندی در معرض دید قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • استقبال حماس از تعلیق مبادلات تجاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • این کشور همه فعالیت‌های تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • تجارت ایران و ترکیه به ۱.۳۶۴ میلیارد دلار رسید
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است