Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرارگاه جهادی امام رضا(ع) فعالیت هایی در حوزه هایی مانند فقر،اوقات فراغت ،آزادسازی زندانیان و...در شهر تهران و فعالیت هایی نظیر برگزاری اردوهای جهادی در خارج از شهر تهران را دارد. اردوهای جهادی این قرارگاه از اسفند ماه ۹۳با اردوی جهادی در استان خوزستان و خصوصا شهرستان خرمشهرآغاز شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سبک اردویی که قرارگاه امام رضا (ع) ارائه کرد کمی متفاوت با اردوهای جهادی که تا کنون برگزار می شد بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرارگاه امام رضا وظیفه پشتیبانی و هدایت گروه های جهادی را به عهده گرفت و به این ترتیب توانست هدایت و پشتیبانی۳۷۰۰نفر از طلاب،دانش اموزان، دانشجویان و... را که در قالب گروه های جهادی به منطقه اعزام می شدند را انجام دهد.اردوی استان خوزستان از تاریخ ۲۰/۱۲/۹۳تا۱۳/۱/۹۴ در چهار شهرستان خرمشهر،ابادان،شادگان و دشت ازادگان از این استان در حوزه های عمرانی،فرهنگی،پزشکی، علمی و اشتغال زایی برگزار شد . در پایان این اردو۱۲۰۰پروژه عمرانی که شامل ساخت،نوسازی و بهسازی خانه ایتام،نوسازی و بهسازی مدارس و مساجد و ... بود انجام شد. در زمینه پزشکی نیز حدودا ۱۰۰۰نفر از مردم محروم شهرستان های خوزستان خصوصا خرمشهر خدمات پزشکی و دندان پزشکی گرفتندگروه های جهادی در زمینه های علمی و اشتغال زایی و فرهنگی نیز فعالیت کردند.یکی از هدف های اصلی قرارگاه امام رضا برگزاری اردوهای جهادی خود در شهرستان های جنگ زده و خصوصا ان هایی که مورد تصرف عراق گرفته اند و اکنون مکان هایی برای بازدید کاروان های راهیان نور است ،می باشد.

رسیدگی به شهرستان های مرزی خود باعث افزایش امنیت ملی است.

قرارگاه امام رضا(ع)  بعد ار تجربه خوزستان  در تابستان۹۴دومین قرارگاه خود را در استان های کرمانشاه و ایلام تشکیل داده است و این بار به جای۲۰روز به مدت۲ماه به پشتیبانی از گروه ها پرداخت  .اردوی کرمانشاه و ایلام از ۱۲/۵/۹۴ به طور رسمی اغاز شد و تا پایان شهریور۹۴ادامه داشت

پیش بینی می شود حجم کاری که در این ۲استان انجام شده و قراراست انجام شود خیلی بیشتر از حجم کار استان خوزستان باشد و در پایان این اردو جمعیت۵۰۰۰نفره که در این دو استان به اردوی جهادی رفته اند کاری در حدود ۳برابر کاری را که در خوزستان انجام شد را انجام دهند. در ادامه به فعالیت های  این قرار گاه  در چند سال اخیر می پردازیم.

بخشی از فعالیت های قرارگاه جهادی  امام رضا

 

 

همدلی جهادی از نجف تا کربلا

(۱۰ آبان ۱۳۹۷)

اعزام بیش از ۱۴۲۰ نفر جهادگر در زمینه های عمرانی، فنی، درمانی "پزشکان احرار"، نظافتی "حریم پاک"، آشپزهای مضیف عتبه علویه (ع)، تبلیغی، خدماتی به کشور عراق جهت خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی انجام گردید.

 

 

تامین جهیزیه ۶۰ نوعروس توسط قرارگاه جهادی امام رضا   

 

(۱۹ شهریور ۱۳۹۷)

جهادگران قرارگاه جهادی امام رضا (ع) در آشفته بازار تامین جهیزیه و گرانی ها پا به پای خانواده‌های نیازمند برای تامین تهیه جهیزیه ۶۰ نوعروس و با در طرحی  به نام  با "مطلع عشق"  به منظور تهیه جهیزیه برای نوعروسان نیازمند در مناطق محروم شهر تهران گام برداشتند.

 

 

اردو ۴۵پزشک، دندانپزشک و دستیار با ۱۶یونیت فعال بصورت داوطلبانه در دلفان

 

 

(۵ شهریور ۱۳۹۷)

گروه درمانی قرارگاه جهادی امام رضا(ع) که پیش از این در حاشیه شهر اهواز با برپایی اردو به ۱۵۰۰نفر از مردم حاشیه نشین خدمات رسانی کرده بود، پس از اهواز به شهرستان دلفان رفت.

خدمات رسانی به محرومین حاشیه نشین شهرستان دلفان استان لرستان در قالب "اردوی دوم" در زمینه های غربالگری، ترمیم دندان، جرمگیری، عصب کشی، جراحی و آموزش های بهداشتی خواهد بود.

 

 

اردوی جهادی در ۲۰ کیلومتری اهواز

 

(۱۱ فروردین ۱۳۹۶)

گمبوعه در ۲۰ کیلومتری اهواز قرار دارد بخشی با روستاهایی زیرسایه نخل های خرما اما محروم،با مردمانی که از طریق کشاورزی سنتی روزگار را به سختی می گذرانند.قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در ایام نوروز با خدمات

 

 

محرومیت روستایی با ۷۵۰ حلقه چاه نفت/ ۳۵۰۰ جهادگر قرارگاه امام رضا(ع) به وعده خود عمل کردند

 

(۷ فروردین ۱۳۹۶)

خش غیزانیه از توابع استان خوزستان که میزبان ٣٥٠٠جهادگر قرارگاه امام رضا(ع) بود با محرومیت جدی عجین شده و نیاز مبرمی به حرکت های جهادی دارد. نیروهای جهادی از چندماه قبل برای شناسایی مناطق محروم استان خوزستان وارد شدند و پس از بررسی های صورت گرفته به بخش غیزانیه رسیدند، روستایی که با وجود 750 حلقه چاه نفتی و برداشت 5/1 میلیون بشکه نفت از آن نه تنها باعث عمرانی و آبادی این شهر نشده است  بلکه ساکنان آن را دچار محرومیت ها و محدودیت های گسترده کرده است.

 

 

روستاهای هویزه، میعادگاه سازندگی بچه های جهادی

 

(۲۸ اسفند ۱۳۹۵)

بچه های جهادی از شمال تا جنوب خوزستان و شرق و تا غرب آن مستقر شده اند. از روستاهای سوسنگرد و حمیدیه و هویزه تا دورترین نقاط آبادان و خرمشهر و شادگان رد پایی از بچه­ های خالص جهادی دیده می شود،  بچه هایی که شب و روز نمی شناسند و سختی کار را به امید نشاندن لبخندی بر لبان کودکان به جان می خرند.

 

تکمیل اطلاعات۷۱ هزار خانواده نیازمند/ارائه خدمات در ۶۳ محله محروم

 

(۱۱ دی ۱۳۹۵)

 

گروه جهادی امام رضا (ع) با تلاش خیرین، جهادگران و کمک های مردمی و نهادی در جهت خدمت رسانی به نیازمندان گام برداشته است. فعالیت در حوزه رفع فقر، محرومیت زدایی و کاهش آسیب های اجتماعی در کشور و با تاکید بر شهر تهران از اهم خدمات این مجموعه بوده است.

شناسایی و تکمیل اطلاعات نزدیک به ۷۱ هزار خانواده نیازمند، توانمندسازی و آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد، توزیع بسته های غذایی در استان تهران، خدمت رسانی در حوزه های بهداشت و درمان، توزیع لوازم التحریر بین کودکان محروم، طرح ازدواج آسان، اهدای جهیزیه، طرح همسایه، تاسیس نخستین مدرسه ویژه کودکان کار در ایران و برگزاری اردوهای جهادی در سطح استان تهران ‌از جمله اقدامات گروه جهادی امام رضا (ع) است.

جهاد خانوادگی آتش به‌اختیارها در مناطق محروم زلزله‌زده کرمانشاه

 

(۲۷ آبان ۱۳۹۷)

نماینده قرارگاه جهادی امام رضا (ع) در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه  در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ با اشاره به اینکه گروه جهادی قرارگاه امام رضا (ع) از 21 آبان ماه در منطقه مستقر شدند گفت: این گروهها از همان روزهای اول در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه کار توزیع ، مدیریت و کمکهای مردمی آغاز کردند و  در حال حاضر تیم های این قرار گاه به منظور ارائه اقدامات عمرانی در روستاهای الیاسی خلیفه حسین ، الیاسی محمود و روستای زرده به منظور فعالیت های همچون نصب کانکس و اقدامات عمرانی مستقرند.

 

فعالیت‌های گروه اردوی جهادی عمرانی، فرهنگی و پزشکی قرارگاه جهادی امام رضا(ع) در کرمانشاه

از اهم فعالیت‌های گروه اردوی جهادی عمرانی، فرهنگی و پزشکی قرارگاه جهادی امام رضا(ع) می‌توان به ساخت مرکز فرهنگی و پایگاه اقتصادمقاومتی در راستای خیاطی، قالی‌بافی، مهد کودک و مهد قرآن در شهرستان اسلام‌آباد غرب بخش حمیل منطقه دیزگران روستای مله‌هار اشاره کرد.

 

 

جمع بندی و نتیجه گیری

همانطور که در این گزارش بررسی کردیم متوجه می شوم فعالیتی که تاکنون قرارگاه جهادی امام رضا انجام داده است  در قالب فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و بهداشتی در راستای محرومیت زدایی از مناطق هدف محروم بوده است، یک حساب سرانگشتی کافی است تا میزان خدمات ارائه شده توسط این جوانان جهادگر ارزیابی اقتصادی شود.

باید گفت  شناخت قابلیت‌های اقتصادی و بررسی مشکلات و توانمندی‌های اقتصادی مناطق محروم کشور به شکل‌گیری یک اطلس جامع از وضعیت اقتصادی، معیشتی و نیازمندی‌ها و توانمدنی‌های اقتصادی مردم مناطق مختلف می‌انجامد که البته چنین کاری فقط و فقط از فضای  جهادی بر خواهد آمد و نه با بخش نامه‌های اداری و.... تعیین کارگروه‌های اقتصادی و تلاش برای شناسایی مشکلات، موانع، آسیب‌ها و پتانسیل منطقه هدف به تهیه یک طرح جامع اقتصادی بلند مدت از مناطق محروم می‌انجامد که داشتن چنین طرحی ضمن کمک به برنامه ریزی مناسب‌تر اردوهای جهادی، با توجه به حضور هرساله تیم‌های مختلف جهادی، موجب تقویت خدمت رسانی مسئولان شده و مانند یک اهرم نظارتی قوی نیز عمل خواهد کرد.

باید گفت  قرار گاه جهادی امام رضا (ع)یک ساختار در قالب قرارگاه توسط گروه‌های خودجوش مردمی است  که فعالیت های این قرار گاه در  قالب زیر گنجانده می شود :

1. تشکیل بانک اطلاعاتی مربوط به جهادگران و اقشار آسیب‌پذیر منطقه و نیازمندی‌ها و محرومیت‌های منطقه

2. ایجاد مدل خدمت‌رسانی استانی و منطقه‌ای به جای تاثیرگذاری روستایی و دهستانی ( تعمیم خدمت‌رسانی )

3. ایجاد مدل خدمت‌رسانی حمایت از گروه‌های جهادی کم توان مالی و دارای نیروی انسانی در قالب ستادهای مرکزی پشتیبانی در مقصد، تامین لجستیک و مصالح مورد نیاز به صورت غیر نقدی.

4 حضور مسئولین طراز اول لشگری و کشوری در جمع جهادگران و مناطق محروم و آشنایی با مشکلات کف روستاهای کم برخوردار

5. ایجاد روحیه نشاط و خدمت رسانی در بین مسئولین استانی و منطقه‌ای

6. به کارگیری و توجه به نیروی بومی و شهرستانی مورد هدف و تشکیل گروه‌های خودجوش محلی

7. توجه ویژه به روستاهای محروم مناطق جنگی در راهیان نور

8. تهیه و تنظیم مدل جهادی راهیان نور در کنار عزیمت سیل زائران مناطق جنگی و ایجاد رویکرد جدید در شورای سیاست گذاری راهیان نور

9.احصاء و شناسایی ظرفیت‌های منطقه‌ای

10. نظارت کیفی و کمی بر عناصر جهادی در سطح منطقه

11. تهیه تولیدات چند رسانه‌ای فرهنگی و نشر در فضای مجازی و سطح شهر در راستای ترویج فرهنگ جهاد و سازندگی

12. اهتمام در جهت ترویج فرهنگ ایثار و سازندگی و جهادی در سطح شهر تهران و مناطق هدف

13. ایجاد دفاتر استانی و شهرستانی در سرتاسر کشور برای شناسایی دقیق تر و خدمت رسانی مستمر در طول سال

این تنها بخشی از ماحصل اردوهای جهادی است که در این چندسال اخیر افتخار خدمت‌رسانی به محرومین با کمک مردم را دارد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۷۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان

 امیر دریادار دوم حسین حسنی، فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش، با اشاره به اقدامات این یگان در کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان، گفت: در پی بارندگی در جنوب شرق کشور و خسارت وارد شده به شهرستان کنارک، نیروی دریایی ارتش برابر اوامر سلسله مراتب فرماندهی، با هدف کمک به مردم سیل‌زده در سیستان و بلوچستان وارد عرصه شد.

فرمانده منطقه سوم نبوت نیروی دریایی ارتش ادامه داد: ما در نیروی دریایی ارتش با توان بالا و پیشرفته‌ترین تجهیزات اعم از بالگرد‌ها و خودرو‌های تیپ تفنگداران توانستیم همه کمک‌های جمع‌آوری شده توسط بنیاد برکت، بنیاد احسان و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برای رفع نیاز‌های اعلام شده از سوی ستاد بحران را توسط بالگرد و خودرو به صعب العبورترین روستا‌ها که امکان دسترسی به آنها وجود نداشت، منتقل کنیم.

وی اظهار کرد: تاکنون ۱۶ سورتی پرواز بالگرد به روستا‌های صعب‌العبور انجام شده که این پرواز‌ها از طریق یگان هوادریا در منطقه سوم دریای نبوت ارتش و در همکاری با خودرو‌های تاکتیکی تیپ تکاوری حمزه سیدالشهدا (ع) جهت انتقال کمک‌ها و نیازمندی‌های مردم به نقاط صعب العبور انجام می‌شود.

امیر دریادار حسنی همچنین از استمرار آمادگی نیروی دریایی ارتش برای امداد به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان خبر داد و خاطرنشان کرد: تا زمانی که ستاد بحران استان از ما برای کمک به سیل‌زدگان در سیستان و بلوچستان درخواست داشته باشند آماده خدمت‌رسانی هستیم. در این راستا، بالگرد‌های ما امروز به سوی منطقه دشتیاری نیز اعزام خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر
  • تداوم کمک‌رسانی نیروی دریایی ارتش به مناطق سیل‌زده در سیستان و بلوچستان
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • تأمین آب آشامیدنی پایدار برای روستای «سرپله» آبدانان