Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@05:52:26 GMT

رشد پایداری تولید تولید در پالایشگاه سوم

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۹۱۷۳

رشد پایداری تولید تولید در پالایشگاه سوم

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی ایسکانیوز، عباس خرم آبادی ، رئیس برنامه‌ریزی و روش‌های تعمیراتی پالایشگاه سوم در این باره گفت: واحد برنامه‌ریزی و روش‌های تعمیراتی پالایشگاه سوم نیز همچون سال های گذشته مصمم است که با تلاش مضاعف و برنامه ریزی منظم، بیشترین قابلیت اطمینان و دسترسی، طی یک سال آینده برای تجهیزات پالایشگاه ایجاد گردد تا شاهد تولید بیشتر و پایدارتر از سال‌های قبل باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه عنوان داشت: در برنامه پروژه تعمیرات اساسی 1398پالایشگاه سوم همه‌ی تلاش ها به‌کار گرفته خواهد شد تا به نحوی برنامه‌ریزی گردد که بیشترین قابلیت اطمینان و دسترسی را در طی یک سال آینده، برای تجهیزات پالایشگاه ایجاد گردد تا انشاا... شاهد تولید بیشتر و پایدارتر از سال‌های قبل باشیم.

وی ضمن اشاره به فعالیت‌های واحد متد و همکاری این واحد با دیگر واحدهای عملیاتی اظهار داشت: واحد برنامه ریزی و روشهای تعمیراتی پالایشگاه، مسؤل جمع آوری و جمع‌بندی لیست کارهای مربوط به تعمیرات اساسی می‌باشد.

به گفته وی، موارد درخواستی بازرسی فنی بر اساس (RBI)، درخواست کارهای واحد تعمیرات (PM)، درخواست کارهای تعمیراتی ( واحد بهره‌برداری و تعمیرات)، درخواست‌های اصلاحی واحد مهندسی (MR)، تهیه برنامه زمان‌بندی بر اساسی لیست مذکور، کنترل و نظارت بر اجرای آن از مهمترین فعالت های واحد متد می باشد.

خرم آبادی در ادامه افزود: به منظور بررسی و آنالیز لیست تهیه شده، جلسات منظم و متعددی از مرداد ماه سال جاری برگزار گردیده که در نهایت، خروجی این جلسات برنامه اولیه تعمیرات اساسی است و با توجه به محدودیتهای برنامه تخمینی تنظیم شده است.

این مقام مسئول با اشاره به وظایف برنامه‌‌ریزی و روش‌های تعمیراتی در زمان تعمیرات اساسی خاطرنشان کرد: برنامه تعمیرات اساسی بر اساس فهرست نهایی با ذکر جزییات و شرح فعالیت‌های اداره‌های مختلف تعمیراتی با در نظر گرفتن زمان و منابع مورد نیاز شامل نیروی انسانی، ماشین الات و ادوات مورد نیاز زمان‌بندی شده و قبل از تعمیرات اساسی برای اجرا ابلاغ می‌گردد.

خرم آبادی در خصوص فعالیت‌هایی که قرار است در سال آینده در بازه تعمیرات اساسی انجام شود اظهار داشت: در برنامه تعمیرات اساسی آینده تا کنون بیش از 600 درخواست کار در سیستم cmms از طرف واحدهای بهره برداری ، بازرسی فنی و مهندسی ثبت گردیده است.

وی ادامه داد: تمامی این فعالیت‌ها به‌صورت فنی در جلسات متعدد با ادار‌ه‌های ذیربط (مکانیک، برق، ابزاردقیق، بازرسی فنی و بهره برداری) با در نظر گرفتن همه جوانب ، برنامه‌ریزی و زمان‌بندی خواهد شد .

وی در ادامه از اهم وظایف این واحد در بازه تعمیرات اساسی به‌روز‌رسانی برنامه، کنترل و نظارت بر اجرای آن، تهیه گزارش‌های روزانه و میزان پیشرفت کار و انحراف آن از برنامه و در نهایت ارائه گزارش به مدیریت و پرسنل تعمیرات اساسی بر شمرد.

خرم آبادی گفت: برنامه‌ریزی بازوی توانمند مدیریت در اجرای به موقع، صحیح و ایمن کارهای تعمیرات اساسی است.

وی ادامه داد: میزان انحراف از برنامه و دلایل احتمالی تاخیر برای هر کدام از آیتم‌های تعمیرات اساسی محاسبه و در گزارش‌های روزانه جهت پی‌گیری اعلام می‌گردد.

فعالیت‌های تاثیرگذار و مسیر بحرانی به‌صورت خاص به‌صورت روزانه توسط برنامه‌ریزی کنترل شده و در صورت تاخیر و یا تاثیر در بازه تعمیرات اساسی در جلسه‌های روزانه مطرح، و میزان اهمیت آن یادآوری و بر اولویت‌بندی و انجام به‌موقع آن تاکید می‌شود.

سرپرست برنامه‌ریزی و روش‌های تعمیراتی پالایشگاه سوم در پایان خاطرنشان کرد: فعالیت‌های واحد برنامه ریزی جهت تعمیرات اساسی ماه‌ها قبل از شروع اجرای تعمیرات اساسی ،انجام می گردد و در زمان تعمیرات اساسی به اوج خود می‌رسد. برنامه‌ریزی اولین اداره‌ای است که وارد تعمیرات اساسی شده و فعالیت آن تا بعد از پایان تعمیرات اساسی جهت تهیه گزارش‌های مختلف ادامه می‌یابد. عملا پایان هر تعمیرات اساسی شروعی است برای تعمیرات اساسی سال آینده.

انتهای پیام/

169 / 156 پالایشگاه پارس جنوبی تولید تعمیرات گاز تجهیزات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پالایشگاه پارس جنوبی تولید تعمیرات گاز تجهیزات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۹۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان

اهمیت زمان و مدیریت صحیح آن در دنیای امروز بیش از پیش احساس می‌شود و چرخه فعالیت، صنعت و زندگی بر مدیریت صحیح زمان استوار است؛ در واقع زمان، منبعی مهم، اما فناپذیر و مدیریت صحیح این منبع گرانبها، حائز اهمیت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بنا بر اعتقاد متخصصان حوزه روانشناسی، زمان یکی از مهم‌ترین و باارزش‌ترین منابعی است که افراد در اختیار دارند و درک اهمیت مدیریت زمان و داشتن برنامه‌ریزی برای رسیدن به چگونگی بهبود عملکرد از دیرباز مورد توجه تمام افراد بوده است.

فرایند برنامه‌ریزی و کنترل زمان مصرف شده برای انجام فعالیت‌های خاص، تحت عنوان فرایند مدیریت زمان شناخته می‌شود که می‌تواند بهبود عملکرد، افزایش بهره‌وری، کاهش فشارها و آسیب‌های روانی، کاهش سطح استرس، تحقق اهداف و تسهیل مسیر رسیدن به هدف را به همراه داشته باشد.

بر اساس نظر صاحبان امر، زمان، منبعی محدود است و مدیریت نامناسب آن نتایج فاجعه‌باری به بار خواهد آورد، اما در مقابل، مدیریت مناسب زمان می‌تواند فرصت‌های بسیاری را در اختیار افراد قرار دهند تا با بهبود کارایی و بهره‌وری، در مدت زمانی کمتر به اهداف خود دست پیدا کنند.

اولویت‌بندی اهداف و فعالیت‌ها و اختصاص دادن زمانی مشخص برای انجام آنها، می‌تواند تعریف ساده‌ای از مدیریت زمان باشد؛ البته مد نظر داشتن فرصتی برای استراحت و تفریح در میان سایر فعالیت‌ها به منظور حفظ انگیزه و قوای روحی و جسمی حائز اهمیت است.

بروز استرس و کاهش کارایی در پی مدیریت نکردن زمان

حسین روزبهانی، دکترای روانشناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: مدیریت زمان یکی از مهمترین مهارت‌هایی است که نقش کلیدی در موفقیت دارد و به افراد کمک می‌کند تا بتوانند کنترل زمان و زندگی خود را به دست بگیرند، در واقع مدیریت زمان فرایند نظم بخشیدن و برنامه‌ریزی برای تعیین چگونگی تقسیم زمان به منظور انجام فعالیت‌های خاص است.

وی با بیان اینکه مدیریت زمان به افراد اجازه می‌دهد هوشمندانه‌تر کار کنند و از همین رو می‌توانند فعالیت‌های بیشتری را در مدت زمانی کمتری به پایان برسانند، افزود: در صورتی که افراد نتوانند زمان خود را به خوبی مدیریت کنند، کارایی آنها کاهش خواهد یافت و دچار استرس می‌شوند.

عضو سازمان روان‌شناسی کشور با بیان اینکه افراد باید بدانند که اولویت فعالیت‌ها به چه صورت است و اوقات و زمان خود را صرف فعالیت‌هایی کنند که اولویت بالاتری دارند و زندگی آنها را متحول می‌کنند، تصریح کرد: مدیریت زمان در واقع عمل یا فرایند طراحی به‌کارگیری کنترل آگاهانه روی زمانی است که صرف فعالیت‌های مشخص، به منظور افزایش اثربخشی کارایی یا باروری می‌شود.

روزبهانی با بیان اینکه در طول تاریخ، زمان و ابعاد مختلف آن مورد توجه تمام افراد و تمدن‌ها بوده است و امروزه نیز این توجه بیش از پیش احساس می‌شود، ادامه داد: در واقع فناوری‌های نو محیطی فراهم کرده است که در کوتاه مدت افراد می‌توانند به اطلاعات بی‌شماری دسترسی پیدا کنند و فعالیت‌ها را بسیار سریع‌تر و آسان‌تر از پیش انجام دهند.

نقش سرعت عمل در انجام فعالیت‌ها پررنگ‌تر می‌شود

وی با اشاره به اینکه تمایل داشتن سرعت عمل در انجام فعالیت‌ها روز به روز بیشتر می‌شود، گفت: اعتقاد بر این است که برای موفقیت بیشتر در زندگی شخصی و در زندگی حرفه‌ای، افراد نیازمند به‌کارگیری راهبردهای مدیریت زمان هستند و این راهبردها برای استفاده بهینه از وقت تنظیم شده و به عنوان روش‌هایی برای پایش و کنترل زمان به کار می‌رود.

عضو سازمان روان‌شناسی کشور اضافه کرد: در واقع با استفاده مؤثر از زمان، می‌توان اهداف را مشخص و وظایف فعالیت‌ها را برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی کرد، با برنامه‌ریزی و اختصاص زمان، درک افراد از زمان در دسترس افزایش می‌یابد و در نتیجه می‌توانند از زمان خود به صورت هدفمند و سازمان یافته بهره‌مند شوند.

روزبهانی خاطرنشان کرد: اولویت‌بندی امور و اختصاص زمان مشخص به هر فعالیت موجب می‌شود وظایف گوناگون به موقع انجام شود، استفاده از روش‌های مدیریت زمان، بینش افراد در خصوص نحوه استفاده از زمان را بهبود می‌بخشد، تخمین دقیق‌تری از مدت زمان لازم برای انجام فعالیت‌ها به افراد ارائه می‌دهد و در نتیجه، نتایج مفیدتری حاصل خواهد شد.

مسیر مه‌آلود هدف

سمیه طاهری، کارشناس روانشناسی با بیان اینکه برنامه‌ریزی راهکاری است که مسیر دستیابی به اهداف را مشخص می‌کند، اظهار کرد: در واقع می‌توان اعتقاد داشت که داشتن برنامه‌ریزی، صرفه‌جویی در زمان و انرژی را به همراه خواهد داشت و افراد با این شیوه می‌توانند بر احمال کاری و تنبلی غلبه کنند.

وی افزود: برنامه‌ریزی بر اساس اهمیت اولویت‌ها انجام می‌شود و انعطاف‌پذیر بودن از ارکان اصلی یک برنامه مناسب به شمار می‌رود، همچنین اولویت‌ها می‌توانند به صورت دوره‌ای تغییر کنند و افراد حتی در اولویت‌های فعالیت‌های روزمره خود باید بازنگری و امکان ایجاد تغییرات را مدنظر قرار دهند.

این روانشناس با بیان اینکه مدیریت زمان نقش اساسی در موفقیت یا شکست افراد دارد، تصریح کرد: گام برداشتن به سمت هدف بدون برنامه‌ریزی مانند گام برداشتن در مسیری مه آلود است و امکان خطا و بروز اشتباه در این مسیر افزایش می‌یابد.

طاهری با اشاره به افزایش بهره‌وری و کارآمدی افراد در پی داشتن برنامه‌ریزی و مدیریت زمان ادامه داد: افراد هنگام داشتن برنامه‌ریزی، روی اولویت‌های اصلی تمرکز بیشتری خواهند داشت و این موضوع به مرور زمان منجر به افزایش اعتماد به نفس آنها خواهد شد.

افزایش خلاقیت و نوآوری؛ ارمغان مدیریت زمان برای افراد

وی گفت: بسیاری از افراد، هنگام مواجه شدن با تعداد زیادی فعالیت در دستور کار، دچار اضطراب و استرس خواهند شد، از همین رو داشتن برنامه‌ریزی یکی از بهترین راهکارهای کنترل و کاهش استرس و اضطراب به شمار می‌رود.

این روانشناس با بیان اینکه سردرگمی از دیگر مشکلاتی است که افراد هنگام نداشتن برنامه‌ریزی با آن مواجه می‌شوند، اضافه کرد: افزایش خلاقیت و نوآوری از دیگر فوایدی است که مدیریت زمان به افراد هدیه می‌دهد؛ مدیریت زمان همچنین نقاط ضعف افراد را بهبود می‌بخشد و در نتیجه مانع از دست رفتن فرصت‌ها خواهد شد.

طاهری با اشاره اینکه اختلالات خواب، اختلالات خوردن، درگیر شدن با مشکلات روحی متعدد حتی افسردگی از جمله مواردی است که می‌تواند افراد بدون برنامه‌ریزی را درگیر سازد، خاطرنشان کرد: ایجاد تعادل میان کار و زندگی، از دیگر دستاوردهای داشتن برنامه‌ریزی و مدیریت زمان است که اثرات آن بر تمام ابعاد زندگی افراد قابل مشاهده خواهد بود.

متخصصان معتقدند؛ مهارت‌های ضعیف مدیریت زمان می‌تواند مشکلات زیادی از جمله کمبود خواب، نارضایتی، مشکلات سلامتی و اضطراب را به همراه داشته باشد، اما در مقابل، مدیریت زمان می‌تواند باعث شود که فرد در مدت زمان کمتری، فعالیت‌های بیشتری را انجام دهد، همچنین افرادی که مهارت‌های مدیریت زمان را می‌دانند، نظم بیشتری دارند، لذا داشتن توانایی در برنامه‌ریزی و پایبندی موجب بهبود و ارتقای میزان کارایی افراد در زندگی فردی و اجتماعی آنها خواهد شد.

کد خبر 748738

دیگر خبرها

  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • اتصال دوباره واحد شماره ۲ بخاری نیروگاه شهید رجایی به شبکه سراسری