Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-02@03:32:11 GMT

اجرای طرح آمارگیری زراعت سال 97 آذربایجان‎شرقی

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۹۳۷۷

اجرای طرح آمارگیری زراعت سال 97 آذربایجان‎شرقی

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، محمد فرج‎زاده پیش از ظهر امروز در گفت‎وگو با خبرنگاران اظهار کرد: یک نفر کارشناس مسوول اجرایی، 24 نفر مامور آمارگیر، 6 نفر بازبین فنی، چهار نفر داده آما و 6 خودرو عوامل اجرایی این طرح را تشکیل می‎دهند.

وی افزود: فعالیت زراعت یکی از زیر بخش‌های مهم کشاورزی است که به همراه باغداری 71 درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی را به خود اختصاص می‌دهد و مطابق نتایج سرشماری عمومی کشاورزی در سال1393، بیش از 2 میلیون و چهارصد هزار نفر بهره‌برداری کشاورزی دارای فعالیت زراعت در کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرج‎زاده با بیان اینکه محصولات زراعی از مهم‌ترین منابع تامین غذای انسان‌ها هستند که نقش بسیار مهمی در امنیت غذایی جامعه ایفا می‌کنند، افزود: کشت و کار محصولات زراعی منبع درآمد بسیاری از خانوارها به‌ویژه در نقاط روستایی است و علاوه بر آن اشتغال و امرار معاش بسیاری از افراد شاغل در بخش خدمات نظیر بازرگانان، خرده فروشان و شاغلان بخش حمل و نقل محصولات کشاورزی به این فعالیت وابسته است.

وی توضیح داد: آمارگیری زراعت – 1397، یکی از طرح‎های نمونه‌گیری بسیار مهم و پیچیده بخش کشاورزی است که در آن، اطلاعات مهمی از این فعالیت نظیر"تعداد بهره‌برداری‌های دارای فعالیت زراعت"، "مساحت اراضی زراعی"،"سطح کاشت محصولات زراعی"و"میزان تولید محصولات زراعی" جمع‌آوری و نتایج به‌دست آمده با روش‌های علمی به کل استان تعمیم داده می‌شود.

فرج زاده تعداد نمونه آماری طرح را 2 هزار و 795 مورد با تعداد 324 نمونه شهری در قالب 14 شهر و 2 هزار و 471 نمونه روستایی در قالب 210 آبادی در استان آذربایجان‎شرقی برشمرد.

معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی آذربایجان‎شرقی خاطرنشان ساخت: طرح آمارگیری زراعت اولین بار در سال 1371 و با استفاده از چارچوب سرشماری عمومی کشاورزی 1367 اجرا شد؛ این طرح برای دومین بار با استفاده از چارچوب سرشماری کشاورزی 1393 در پاییز سال جاری اجرا خواهد ‌شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۹۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل درزی بورخانی عصر چهارشنبه در همایش گرامیداشت روز شورا ضمن تبریک روز شورا عنوان کرد: با توجه به زمان اندک به پایان رسیدن ششمین دوره ششم شوراهای اسلامی بهتر است تمامی عزیزان عملکرد خود را بررسی کرده و نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و در این زمان باقیمانده تمام تلاش خود را بکنند تا خدمات ارزنده‌ای را ارائه دهند.

رئیس دادگستری فیروزکوه اظهار کرد: اگ حل مشکلات در توان و بر اساس قانون باشد شوراها وظیفه دارند که انجام دهند اما جایی که قانون به آنها اجازه نمی‌دهد به هیچ عنوان اجازه ورود ندارند و می‌توانند برای حل مشکلات به مراجع بالاتر مراجعه کنند.

وی بزرگترین و مهم‌ترین امر در روستاها که باعث کاهش پرونده‌ها در دستگاه قضائی و اختلاف بین روستاییان خواهد شد را سند دار شدن زمین‌ها دانست و بیان کرد: با هماهنگی‌های به عمل آمده با رئیس ثبت و اسناد شهرستان امسال تمامی زمین‌های زراعی خارج بافت و منازل و املاک داخل بافت (با هماهنگی بنیاد مسکن) روستا با کمک شورا سنددار خواهد شد و هیچ روستایی زمین‌هایش بدون سند نخواهد ماند و خوشبختانه نقشه برداری زمین‌ها هم کاملاً رایگان انجام خواهد شد.

وی یکی از دغدغه‌های روستاییان را فنس کشی زمین‌های کشاورزی عنوان نمود و بیان داشت: در بازدیدهای میدانی به عمل آمده از دغدغه‌های مردم فنس کشی زمین‌های کشاورزی است که جهاد کشاورزی بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون از آن جلوگیری به عمل می‌آورد ولی با توجه به اینکه وظیفه ما مسئولین حل مشکلات و دغدغه مردم است در شورای تأمین با هماهنگی‌های لازم صورت گرفته با مدیر کل جهاد کشاورزی مقرر شد که زمین‌های زراعی با تأیید شورا و طی نمودن روال قانونی توسط متقاضی فنس کشی شوند.

رئیس دادگستری با تاکید بر حفظ مراتع گفت باید دام بر اساس پروانه و تعدادی که در آن ذکر شده داخل مراتع روستاها شوند چرا که استفاده بی‌رویه دام‌ها از مراتع و از بین بردن پوشش گیاهی منجر به وقوع سیل خواهد شد و آسیب‌های جبران ناپذیری را برای روستاییان به وجود خواهد آورد.‌

درزی بورخانی در پایان از تمامی شوراها خواست که در هزینه دقت کرده و در چارچوب قانون گام بردارند و سرفصل بودجه را رعایت کنند چرا که اگر هزینه خارج از سرفصل انجام شود آن شورا مجرم خواهد بود حتی اگر در جهت کمک به مردم باشد.

کد خبر 6094651

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • آخر هفته بارانی برای آذربایجان‌شرقی
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • لزوم همکاری بیش از پیش بانک مسکن در اجرای طرح‌های نهضت ملی
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی