Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@01:28:23 GMT

مرغداران: با قیمت ۹۸۰۰ تومانی مرغ راضی نمی‌شویم

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۷۹۴۴۳

مرغداران: با قیمت ۹۸۰۰ تومانی مرغ راضی نمی‌شویم

رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران گفت: شواهد حاکی از آن است که ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده را ۹۸۰۰ تومان در نظر گرفته است تا در جلسه بعدی تنظیم بازار اعلام کند. ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۵ اقتصادی صنعت و تجارت کشاورزی نظرات

 غلامعلی فارغی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: شواهد حاکی از آن است که ستاد تنظیم بازار قیمت مصوب مرغ برای مصرف کننده را 9800 تومان در نظر گرفته است تا در جلسه بعدی تنظیم بازار اعلام کند اما این قیمت حتی هزینه های تولید ما را نیز پاسخگو نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است سقف قبلی قیمت مصوب مرغ 8175 تومان در برابر هر کیلو تعیین شده بود.

وی افزود: پیشنهاد ما برای سقف هرکیلوگرم مرغ در خرده فروشی و برای مصرف کننده 11500 تومان و در گشتارگاه 10800 تومان است.

فارغی همچنین امروز در نشست ماهیانه کمیسیون کشاورزی اتاق ایران که با حضور نمایندگان سازمان حمایت برگزار شد، از غیبت علی اکبر مهرفرد، معاون بازرگانی حجتی، گلایه و اعلام کرد این رویه خلاف سیاست های وزارتخانه مبنی بر تعامل با بخش خصوصی و پاسخگویی به نیاز فعالان اقتصادی است.

بر پایه این گزارش، اعضای کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران در این نشست خواستار حذف قیمت‌گذاری‌های دستوری بدون رای و نظر تشکل های تولید از سوی کارگروه ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان شدند.

فارغی، اظهار کرد: نظر ما حذف قیمت‌گذاری ‌های دستوری برای محصولات است و دولت باید مانند تخم مرغ که قیمت گذاری را بر عهده اتحادیه میهن گذاشته است، قیمت‌ گذاری‌ سایر محصولات مانند مرغ و گوشت و غیره را به اتحادیه ها و تشکل های مربوط واگذار و سازمان حمایت بر کار آنها نظارت کند تا قیمت گذاری با توجه به شرایط (نرخ نهاده های تاثیرگذار) به سرعت قابل تعدیل باشد.

رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران با اشاره به شرایط خاص سیاسی و اقتصادی کشور، تصریح کرد: در چنین شرایطی که بار اصلی فشارها و تحمل هزینه ها برعهده بخش خصوصی است و در کنار دولت با تحریم ها مقاومت می کند اما در مراکز تصمیم گیری جایگاهی ندارد.

وی ادامه داد: انتظار بخش خصوصی هم این است که دولت همکاری متقابل ایجاد کند تا این کنار هم بودن و همسو شدن به حل مشکلات و کاهش هزینه‌هایی که به هر نحو خواسته، ناخواسته یا در تصمیم های غیرکارشناسی بر حوزه کشاورزی تحمیل می‌شود، بینجامد.

فارغی اظهار کرد: هر چند که قرار بود در دوران تحریم فرماندهی جنگ اقتصادی به بخش خصوصی واگذار شود و شعار آن نیز در همه جا مطرح می شد اما در عمل چنین نشد و بیشتر تصمیم گیری ها بدون حضور و نظر نمایندگان بخش خصوصی(اتاق بازرگانی و تشکل های مربوط) گرفته می شود که هزینه های سنگینی را بر فعالان اقتصادی تحمیل می کند.

رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، تصمیم گیری های به موقع در بخش کشاورزی را مهم دانست و افزود: در بخش کشاورزی تامین به موقع نهاده ها، اعلام نرخ محصولات تضمینی، تخصیص به موقع ارز و جابجایی آن باید مورد توجه و تدبیر خاص قرار گیرد.

فارغی از قیمت گذاری های دستوری دولت در این بخش انتقاد کرد و گفت: با زور و سرکوب قیمت ها نمی توان بازار را کنترل کرد و واقعیت اقتصاد غیر از این است.

وی همچنین به نرخ اخیر برای گوشت مرغ که از سوی ستاد تنظیم بازار تصویب شده بود اما مورد مخالفت سازمان حمایت قرار گرفت و در آخر این سازمان نرخ 9800 تومانی را مصوب کرده (هنوز اعلام نشده) است، اشاره و اظهار کرد: قیمت مرغ هم در کشور ما مانند سایر محصولات کشاورزی و غذایی به یک قصه پرغصه تبدیل شده است و ما از سازمان حمایت درخواست داریم زمان قیمت گذاری، هزینه ها را واقعی در نظر بگیرند.

رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق ایران، خطاب به نمایندگان سازمان حمایت که خواستار ارایه مستندات برای نرخ گذاری قیمت ها شدند، تصریح کرد: مستندسازی یکی از مشکلات بارز امروز است و در شرایطی که کالایی به نرخ 1300 خرید می شود ولی فاکتور 1200 صادر می شود امکان مستندسازی به راحتی وجود ندارد.

وی افزود: شما کارشناسان هم باید شرایط تحریم ها را در نظر بگیرید و بر اساس شرایط تحریم و هزینه های اضافی که به تولیدکنندگان وارد می شود، تصمیم سازان را آگاه و قانع کنید تا چارچوب قیمت گذاری محصولات کشاورزی را منطقی و با رعایت و لحاظ تمام هزینه ها، واقعی تر ببینند.

در ادامه این نشست، اعضای کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی مشکلات خود را مطرح کردند و نمایندگان سازمان حمایت نیز به برخی از این موارد پاسخ گفتند.

اعضا و نمایندگان تشکل ها و حاضر در کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران، با توجه به مشکلات عدیده تخصیص ارز و حواله ارزی و هزینه های مستقیم و غیر مستقیم غیر مترقبه و کاهش میزان ثبت سفارش ها از آینده تولید در بخش دام و طیور کشور اظهار نگرانی کردند و لازم دانستند که وزارت جهاد نسبت به رفع این نگرانی ها با شفافیت در میزان ثبت سفارش، تخصیص و تامین ارز و گشایش اعتبار به تولیدکنندگان اطمینان خاطر بدهد.

قیمت امروز مرغ (97/08/27)برنامه‌ای برای توزیع مرغ در استان کرمانشاه وجود نداردقیمت امروز مرغ (1397/08/26)/ تعیین قیمت مصوب جدید در جلسه بعدی تنظیم بازارسیاستگذاری تنظیم بازار برای کاهش قیمت لاستیک و مرغ/ افزایش قیمت خودرو در قالب بستهقیمت امروز مرغ (97/08/23)قیمت مرغ کیلویی 10900 تومان شدجزئیات مرحله اول طرح حمایتی از اقشار کم درآمد تا 300 هزار تومان/ گوشت و مرغ و برنج در سبدآغاز توزیع تخم‌مرغ با قیمت مصوب 13هزار و 800 تومان از این هفتهقیمت امروز مرغ 3000 تومان بالاتر از نرخ مصوب شد

انتهای پیام/

R1342/P1012122/S7,78,83/CT1 واژه های کاربردی مرتبط اتحادیه مرغ و ماهی قیمت مرغ

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه مرغ و ماهی قیمت مرغ اتحادیه مرغ و ماهی قیمت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۷۹۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبات قیمت دلار و کاهش نرخ طلا و سکه در معاملات امروز

به گزارش جام جم آنلاین، دلار امروز در مرکز مبادله ارز و طلا در بخش اسکناس بدون تغییر ۴۳ هزار و ۷۳۶ تومان و در بخش حواله ۴۰ هزار و ۹۷۶ تومان کشف قیمت شد‌.

همچنین یورو امروز در صرافی‌ها با نرخ توافقی به قیمت ۴۶ هزار و ۷۳۶ تومان معامله شد، اسکناس درهم امارات ۱۱ هزار و ۹۵۲ تومان ارزش‌گذاری شد.

بررسی میدانی بازار ارز در میدان فردوسی نشان می‌دهد‌، دلار آزاد امروز توسط دلالان مقابل صرافی‌ها ۶۳ هزار و ۲۲۰ تومان قیمت گذاری شده است؛ معاملات دلار در بازار غیررسمی طی یک ماه گذشته نوسانی بوده است، در جریان معاملات امروز نرخ دلار در بازار ثابت مانده است.

کاهش ۹۵هزار تومانی هر گرم طلای ۱۸ عیار

امروز در میدان فردوسی سکه طرح قدیم با افت ۳۵۰ هزار تومانی به نرخ ۳۹ میلیون و ۸۱۰ هزار تومان داد و ستد شد، همچنین سکه تمام بهار آزادی طرح جدید نیز با کاهش ۴۱۹ هزار تومانی به قیمت ۴۲ میلیون و ۸۸۵ هزار تومان معامله شد و حباب آن افزایش یافته است.

امروز حباب سکه امامی به ۷ میلیون و ۷۵۴ هزار تومان و حباب سکه بهار آزادی به ۴ میلیون و ۶۵۲ هزار تومان رسید؛ نیم سکه در بازار به نرخ ۲۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان داد و ستد شد، ربع سکه به قیمت ۱۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان عرضه شد؛ همچنین هر سکه یک گرمی به نرخ ۷ میلیون و ۵۰ تومان معامله شد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز ۳ میلیون و ۵۴۵ هزار تومان در هر گرم قیمت‌گذاری شد‌، همچنین امروز هر مثقال طلای ۱۸ عیار‌، ۱۵ میلیون و ۳۵۸ هزار تومان نرخ‌گذاری شد؛ نرخ طلای آب شده نیز هر مثقال ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بوده است. هر گرم طلا امروز با کاهش ۹۵ هزار تومانی روبرو شد.

در حال حاضر هر اونس طلا (معادل ۳۱.۱۳۲گرم) ، با کاهش ۱. ۳۴ درصدی به نرخ ۲۲۹۹ دلار قیمت گذاری شده است.

دیگر خبرها

  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ سکه دوباره جهشی شد
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • چرا قیمت سکه کاهشی شد؟
  • پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات قیمت دلار و کاهش نرخ طلا و سکه در معاملات امروز
  • چالشی در خصوص تأمین و قیمت کالای شکر خوزستان ایجاد نشود
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟