Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته عالی انقلاب یمن از آمادگی‌ انصارالله برای توقف عملیات نظامی در تمامی جبهه‌های نبرد با هدف دستیابی به صلح عادلانه و عزتمندانه خبر داد و از تمام بخش‌های رسمی خواست حملات موشکی و پهپادی علیه کشورهای عضو ائتلاف متخاصم را به منظور اثبات حسن نیت خود متوقف کنند.

به گزارش ایسنا، محمد علی الحوثی، رئیس کمیته عالی انقلاب یمن در بیانیه‌ای اظهار داشت: ارتش و کمیته‌های مردمی یمن آماده توقف جنگ و عملیات نظامی در تمام جبهه‌ها هستند تا صلحی عادلانه و عزتمندانه برقرار شود البته اگر کشورهای متخاصم عملان خواهان صلح برای ملت یمن باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش شبکه المیادین، در این بیانیه، الحوثی این ابتکار عمل را اعلام کرده و گفته است، از تمام بخش‌های رسمی یمنی می‌خواهد حملات موشکی و پهپادی به کشورهای متخاصم یعنی عربستان، امارات و هم‌پیمانان دیگرشان در یمن را به منظور نشان دادن حسن نیت خود و تقویت تحرکات و تلاش‌ها در مسیر برقراری صلح متوقف کنند چراکه این طرح برای گرفتن هر گونه بهانه برای ادامه جنگ و محاصره علیه یمن است.

الحوثی تصریح کرد: کمیته عالی انقلاب یمن از همان روز اول حملات و تجاوزات دشمن و قبل از آن بر زبان گفت‌وگو و تفاهم با تمام طرف‌ها در داخل تکیه داشت. ما طرح‌ها و ابتکارعمل‌های بسیاری را ارائه کردیم که آخرین آن پایان ماه ژوئیه با هدف توقف عملیات نظامی دریایی یکجانه بود.

وی افزود: ما در برابر تمام این طرح‌ها و راهکارها شاهد مخالفت و سرکشی کشورهای متخاصم و هم‌پیمانان‌شان بودیم.

آمریکا و کشورهای غربی اخیرا از عربستان خواسته‌اند تا جنگ در یمن را متوقف کرده و در مسیر صلح قدم بردارد. در این راستا خبر می‌رسد ائتلاف متجاوز عربی حملات به شهر ساحلی الحدیده در غرب یمن را متوقف کرده است. این در پی ماه‌های تلاش بی‌نتیجه ائتلاف سعودی برای سیطره بر این شهر است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده که انصارالله یمن در عین حال اعلام کرده آماده استقرار نیروهای بیشتر مبارز خود در جبهه الحدیده به رغم کاهش شدت درگیرهاست.

ده‌ها مبارز در اطراف صنعا برای اعزام به الحدیده در سواحل دریای سرخ جمع شده‌اند.

ساکنان الحدیده گفته‌اند، آرامش شهر را در برگرفته است. البته صدای پرواز جنگنده‌ها همچنان به وضوح در شهر شنیده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد علی الحوثی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رییس جدید کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی آیورا منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای توسعه همکاری‌های علمی و پژوهشی این پژوهشگاه با سازمان‌های بین‌المللی منطقه‌ای، محمود مولی‌نژاد رئیس مرکز منطقه‌ای علوم و فناوری کشورهای حاشیه اقیانوس هند موسوم به IORAG، در حکمی مهدی رهنما "رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور" را به سمت "رئیس کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی کارگروه آکادمیک اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (IORA)" منصوب کرد.

از سمت‌های بین‌المللی مهدی رهنما رئیس این پژوهشگاه در سازمان‌های بین‌المللی می‌توان به عضویت در تیم کارشناسی فهرست سازی رخدادهای مخاطره‌آمیز وضع هوا، آب، اقلیم و محیط زیست (ET-CHE) سازمان هواشناسی جهانی (WMO) و همچنین عضویت در تیم کارشناسی کاهش خطر بلایا (ET-DRR) کارگروه خدمات اتحادیه منطقه‌ای II (محدوده آسیا) سازمان هواشناسی جهانی (WMO RA II WG-S) اشاره نمود.

در همین راستا در ماه مارس ۲۰۲۱ میلادی ایان لیسک "رئیس کمیسیون هوا، اقلیم، آب، دریا و کاربردها و خدمات محیطی مرتبط سازمان هواشناسی جهانی" موسوم به SERCOM با صدور تقدیرنامه‌ای از مشارکت ارزشمند وی به عنوان کارشناس فعال در کار این کمیسیون طی آوریل ۲۰۲۰ تا مارس ۲۰۲۴ میلادی تقدیر به عمل آورد.

شایان ذکر است، اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای حاشیه اقیانوس هند موسوم به IORA با عضویت ۲۳ کشور از سه قاره آسیا، آفریقا و اقیانوسیه در سال ۱۹۹۷ با اهداف آزاد سازی تجاری، تقویت همکاری‌های آموزشی، تکنولوژیکی و ایجاد تسهیلات تجاری و سرمایه گذاری به منظور تقویت روابط تجاری و اقتصادی بین کشورهای عضو در مقر کشور موریس پایه گذاری شده است.

گروه آکادمیک اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند (IORAG) از ارکان و ساختار مهم و تخصصی این سازمان بین‌المللی می‌باشد که متشکل از افراد دانشگاهی و نمایندگان بخش‌های آموزشی و پژوهشی است که با هدف تقویت کار تحقیقاتی در بین اعضا شکل گرفته است.

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران مسئولیت پیگیری و اجرای برنامه‌ها و پروژه‌های این گروه را بر عهده دارد.

از مهم‌ترین پروژه‌های این گروه می‌توان به مطالعه منابع آلودگی اقیانوس هند، توسعه مدیریت آموزشی، انتقال تکنولوژی، کاهش بلایای طبیعی، مدیریت مناطق ساحلی و پیگیری نتایج نشست تبادل دانشگاهی اشاره نمود.

کد خبر 6086601

دیگر خبرها

  • الحوثی: بندر ایلات در پی حملات یمن به طور کامل تعطیل شده است
  • کلید برقراری ثبات و آرامش در منطقه توقف جنایات اسرائیل است
  • رییس دانشگاه شاهد خبر داد: بورسیه برای دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • رییسی : برای صدور خدمات فنی و مهندسی و مشارکت در پیشرفت سریلانکا آمادگی داریم
  • بارش شدید تگرگ در شیراز /آمادگی تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان
  • جمهوری اسلامی آمادگی دارد در پیشرفت سریلانکا شریک شود
  • اعلام الحربی آمار حملات جبهه مقاومت در لبنان، سوریه و یمن را منتشر کرد + اینفوگراف
  • انصارالله: توحش آمریکایی علیه غزه، شکست می‌خورد
  • رییس جدید کمیته تخصصی هواشناسی و علوم جوی آیورا منصوب شد