Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزاری سیزدهمین جشنواره فیلم کوتاه داستانی و مستند رضوی در استان یزد سبب شده ‌فعالان هنری و رسانه‌ای استان جهت گسترش کمی و کیفی این جشنواره و ماندگار کردن نام یزد در میزبانی این جشنواره دست همت به هم دهند. ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۶ استانها یزد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، با شروع سیزدهمین دوره جشنواره فیلم کوتاه مستند و داستانی رضوی و با میزبانی چندمین ساله استان یزد به صورت پیاپی، تلاش خبرنگاران و اهل رسانه در موازات با اهل هنر استان و مسئولان استانی جهت پوشش خوب و دقیق این جشنواره آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضور جمع اهالی رسانه استان در بخش ویژه خبرنگاران در گوشه سالن سینما تک یزد حاکی از تلاش و برنامه‌ریزی جهت انتشار اخبار ویژه جشنواره و حواشی آن است.

مصاحبه با اهالی هنر، فیلمسازان، هنردوستان، تماشاگران و مسئولان جشنواره بخشی از فعالیت این قشر قلم به دست است.

نگاه دقیق و جستجوی هنرمندانه و رسانه‌ای آنان از مسائل و حواشی جشنواره و انتشار این نگاه طعمی لذت بخش به جشنواره سیزدهم بخشیده است.

انتشار گاه به گاه نقدی از یک فیلم توسط اهالی رسانه با هر دید و تخصصی باری علمی و تخصصی به جشنواره داده است.

اما چیزی که در این جشنواره کمتر دیده می‌شود و خلا آن به شدت احساس می‌شود، نبود محفل‌های بررسی سطح و ساختار آثار است و با وجود تجربه چند ساله در برگزاری این جشنواره توسط مسئولین، هنوز برنامه‌ای در این خصوص به صورت مشخص دیده نمی‌شود.

شاید قابل توجیه باشد که وجود جلسات نقد و بررسی برای خیل عظیم فیلم‌های راه یافته به بخش مسابقه جشنواره که آن هم در هر روز به مقدار زیاد در سه بسته نمایش داده می‌شود، کاری سخت و دور از دسترس باشد اما انتشار آن در فضای خبری و رسانه‌ای به صورت گزینشی کاری ساده و شدنی است.

استفاده از متخصصان امر هم در زمینه نقد و بررسی کلی آثار هم می‌تواند در پیشبرد این کار که قطعا موجب پیشبرد اهداف و سطح کیفی جشنواره خواهد شد، می‌تواند از جمله روش‌‌های دیگر باشد.

به طور کلی حضور خبرنگاران در این جشنواره و نوع سازماندهی آن‌ها چه به لحاظ کمی و کیفی و تلاش آن‌ها جهت پوشش به نسبت ظرفیت جشنواره را می‌توان در اولین روز آن مثبت ارزیابی کرد اما وجود راهکارها و برنامه‌های دیگری به مانند آنچه گفته شد باید با تلاش اهالی رسانه به وجود آید.

وجود زمان مناسب تا پایان سیزدهمین دوره این جشنواره فرصت خوبی است که برخی از خلاهای موجود رسانه‌ای در آن با مدیریتی خوب حل شود تا شاهد جشنواره‌ای بهتر و مناسب‌تر باشیم.

جشنواره فیلم رضوی به عنوان یکی از برترین جشنواره‌های ملی که میزبانی آن را برای چندمین سال پیاپی استان یزد به عهده دارد، فرصت خوبی برای بروز توانایی‌های متنوع رسانه‌ای و اجرایی استان است.

انتهای پیام/ش

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۵۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است

ایسنا/خراسان شمالی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه خراسان‌ شمالی بر لزوم ترویج فرهنگ رضوی با مشارکت و هم‌افزایی نهادها و ضرورت بصیرت‌افزایی و تشریح ظرفیت‌های نهفته خراسان شمالی در فرهنگ ولایی تاکید کرد.

حجت‌الاسلام نعمت‌الله آزموده امروز (۱۰ اردیبهشت ماه) در دومین نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت، با تاکید بر لزوم پاسداشت ارزش‌های این دهه و لزوم اجرای هرچه بهتر این امر در استان، اظهار کرد: دهه کرامت، دهه‌ای بسیار بزرگ است و راه همه اولیا، اوصیا و شهدا، کرامت بوده است. 

وی افزود: باید در دهه کرامت از ایده‌های نو برای گرامیداشت این امر بهره بگیریم، نه اینکه فقط برخی امور را صرفاً گزارش دهیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌ شمالی نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌ها برای گرامیداشت دهه کرامت، اظهار کرد: ایجاد نشاط عمومی در تمام سطوح جامعه با انگیزه و عواطف مذهبی و فرهنگ‌سازی و ایجاد عزم همگانی برای تعظیم شعائر الهی در بزرگداشت سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و بزرگداشت حضرت احمد بن موسی (ع) و نکوداشت میلاد حضرت علی بن موسی الرضا (ع) از اهداف مهم و اصلی این ستاد است.

حجت‌الاسلام جلیل محمدی افزود: توزیع بسته‌های معیشتی برای خانواده‌های نیازمند، برپایی سفره‌های کریمانه و پذیرایی از ایتام، میزبانی از خدام رضوی، جشن روز ملی دختران و برگزاری کارگاه عفاف حجاب از برنامه‌های دهه کرامت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • افزایش ۲۰ درصدی صادرات غیر نفتی خراسان رضوی
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • راهنمایی مدیریت مالی بهتر در «دخل و خرج»