Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، در یک نظرسنجی اخیر در استرالیا نشان داد درحالی که استرالیایی ها تصور می کنند تعداد مسلمانان بسیار بیشتر از رقم واقعی می باشد، نیمی از استرالیایی ها می خواهند تعداد مهاجرانی که از کشورهای مسلمان به استرالیا مهاجرت می کنند کاهش یابد.

براساس نظرسنجی ملی «فیر فاکس آپی سوس» مردم استرالیا تعداد مسلمانان این کشور را 6 برابر رقم واقعی متصور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و یافته های اخیر اعلام کرده که مردم استرالیا اغلب جمعیت مسلمانان را بسیار بیشتر از تعداد واقعی می دانند.

فایرفاکس آی پی سوس همچنین اعلام کرد که آن ها تصور می کنند تعداد مسلمانان 17 درصد است درحالی که رقم واقعی 3 درصد می باشد.

در این میان تقریبا نیمی از استرالیایی هایی که در یک نظرسنجی ملی شرکت کرده اند بر این باورند که تعداد مهاجران از کشورهای مسلمان به استرالیا باید کاهش پیدا کند.

نتایج یک نظرسنجی ملی در استرالیا حاکی از آن است که استرالیایی ها در خصوص ایده اعمال تغییرات در سقف پذیرش مهاجران به کشور  دچار دوگانگی شده اند.

 نتایج تازه ترین نظرسنجی  حاکی از آن است که ۴۵ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند تعداد مهاجرانی که به استرالیا وارد می شوند باید کاهش پیدا کند. این در حالی است که 23 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی عنوان کرده اند از تعداد کنونی مهاجرانی که وارد کشور می شوند، راضی هستند.

در این میان 46% نظرداده اند که از کاهش مهاجران حمایت کرده و 35% از میزان کنونی راضی هستند و 14% گفته اند که خواهان افزایش مهاجران به کشورشان هستند.

 تعداد ۱۲۰۰ نفر در این نظرسنجی شرکت کرده اند. این نظرسنجی در حالی انجام می شود که اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا به تازگی گفته است دولتش اعمال تغییرات احتمالی در سیستم مهاجرت استرالیا را بررسی خواهد کرد. موریسون در ماه سپتامبر امسال از کاهش سقف پذیرش مهاجر خبر داده حتی مهاجران جدید را تشویق کرد تا در نقاطی غیر از شهرهای بزرگ استرالیا اسکان پیدا کنند.

گفته می شود براساس آمار سال 2016، جمعیت مسلمانان در استرالیا 604 هزار و 200 نفر اعلام شده که 2.6 % جمعیت می باشند. در این میان 30.1 % مردم استرالیا هیچ دینی نداشته و 22% آنان کاتولیک و 13.3 % آنان مسیحی انگلیکان هستند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۷۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدسعید آزاد موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با اشاره به حمایت دانشجویان دانشگاه‌های مختلف اروپایی و آمریکایی از مردم مظلوم غزه اظهار داشت: این حمایت‌ها نشان‌ می‌دهد که تفکر عمومی مردم به این مسئله معطوف شده که به هیچ عنوان دستگاه‌ها و ساختارهای بین‌المللی پاسخگو نیستند و تنها راه، استفاده از دیپلماسی عمومی و مردمی است تا تبدیل به یک جریان فراگیر در راستای حمایت از مردم باشد.

وی تصریح کرد: هم اکنون اگر عقلای غرب بخواهند به صورت عاقلانه حرکت کنند باید به دیپلماسی مرذمی توجه کنند و خواسته آنان را اجابت و مسیر توقف کشتار مردم مظلوم غزه را فراهم کنند.

مدیر مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: اما اگر به صورت عاقلانه حرکت نکنند باعث افتضاح بیشتر ساختارهای بین‌المللی شده و شاید حرکت‌های مردمی آینده بسیار بنیان‌افکن باشد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر این حرکت‌های مردمی نشان دهنده انسانی بودن مسئله غزه است و بی‌تردید انسان‌هایی که دارای وجدان‌های بیدار بوده و از فطرت خود محافظت کرده‌اند در مواجهه با این ظلم احساس مسئولیت کرده و حتی به عقیده آنها باید در حد یک ندا و یک حضور در مقابل این ظلم ایستادگی کنند.

حجت الاسلام والمسلمین آزادموسوی افزود: بر این اساس وظیفه و تکلیف مسلمانان سنگین‌تر شده است چون علاوه بر اینکه بشریت یک تکلیف انسانی و واحد در مقابله با این ظلم بر عهده دارند یک تکلیف مجزا نیز داشته و آن نیز حمایت از مسلمانان و اراضی آنها است.

وی بیان کرد: امید است رسانه‌های جهان اسلام بتوانند به خوبی خروش عواطف انسانی را به تصویر کشیده و مقدمه‌ای برای خروش جدی مسلمانان در اقصی نقاط دنیا شوند که نتیجه آن تحت فشار قرار دادن حکام ممالک اسلامی برای برخورد قاطع با رژیم صهیونیستی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • آمار می‌گوید: پرسپولیس «تخت گاز» به دنبال پایین کشیدن استقلال
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • آمار پلیس فتا از جرایم غیراخلاقی در اینستاگرام
  • تجمع ضد آمریکا و انگلیس در بورکینافاسو
  • ۸۱ دستگاه خودرو متخلف در مشهد توقیف شدند
  • آمار فاجعه بار: کاش ستاره بارسا برنمی‌گشت!
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند
  • آخرین آمار از تعداد دامنه‌های فارسی ثبت در کشور
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات