Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ داریوش حسینی گفت : سکونتگاه های غیررسمی شناسایی شده در استان متعلق به سه شهرستان، 5 شهر و 9 محله است.

وی در تعریف سکونتگاه های غیررسمی بیان داشت: سکونتگاه های غیررسمی به مناطقی گفته می شود که خارج از برنامه ریزی های توسعه شهری قرار دارد ولی ساخت و ساز در آن ایجاد می شود.

 مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری ادامه داد : رشد جمعیت در شهرکرد به عنوان نخستین شهر استان طی 60 سال اخیر 12 برابر شده است که این موضوع بیشتر ناشی از خشکسالی های اخیر و افزایش مهاجرت روستائیان به این شهر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی تصریح کرد: نداشتن سند مالکیت رسمی و محرومیت از خدمات شهری و زیرساخت های شهری از معضلات این سکونتگاه هاست.

وی افزود: یکی از چالش های ناپایدار کننده شهری، گونه ای از شهرنشینی با مشکلات زیاد موسوم به اسکان غیررسمی یا حاشیه نشینی است که برای ساماندهی این مناطق دولت دوازدهم برنامه های ویژه ای در نظر گرفته است.

 30 درصد جمعیت شهری کشور معادل 20 میلیون نفر در سکونتگاه های غیررسمی و بافت های فرسوده زندگی می کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری دولت راه و شهرسازی شهرنشینی مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۸۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در نشست هم اندیشی دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه که با حضور رئیس کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد؛ با اشاره به اهمیت بررسی ابعاد زیست محیطی و جایگاه محیط زیست شهری در زندگی روزمره شهروندان گفت: امروزه توجه به مسائل زیست محیطی در برنامه ریزی‌ها، فعالیت‌ها و اقدامات توسعه در شهرها می‌تواند گامی مؤثر در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و در نتیجه ارتقا سطح کیفیت زندگی شهروندان باشد.

حسینی از دبیران خانه‌ها و کانون‌های محیط زیست مناطق به عنوان رابطین بین مجموعه مدیریت شهری و شهروندان یاد کرد.

وی در ادامه خطاب به دبیران محیط زیست مناطق ۲۲ گانه با بیان اینکه فعالیت دبیران محیط زیست به عنوان سفیران محیط زیستی در سطح مناطق می‌تواند با شناسایی چالش‌ها و معضلات محیط زیستی در سطح منطقه بسیار راهگشا باشد گفت: شما می‌توانید با تعیین راهکار مؤثر در جهت مدیریت، زمینه ساز ارتقای کیفیت محیط زیست شهری شد.

کد خبر 6090290 علی قدمی

دیگر خبرها

  • پاکسازی و تسطیح ۱۴ هکتار از فضا‌های بی دفاع شهری منطقه ۱۹
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • عملیات کنترل آفت در ۵۰۰ هکتار از تاغزارهای شاهرود آغاز شد
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی