Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان بسیج هنرمندان کشور با اشاره به کارنامه قابل دفاع انقلاب اسلامی ایران، گفت: دموکراسی به معنای واقعی را ایران به جهان عرضه کرد اما برای مردم ذهنیت می سازند تا واقعیت ها گم شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، حسین قنادیان، رییس سازمان بسیج هنرمندان کشور، امروز(۲۸ آبان)در همایش ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی با بیان اینکه در دوره مدیریت تصویرسازی و تصویرگری قرار داریم؛ افزود: برای بیان کارنامه انقلاب و کارآمدی مستدل انقلاب دو رویکرد وجود دارد؛ یکی اینکه همه تجلیات مادی گرایانه است که باید ببینیم آیا انقلاب آنها را محقق کرده یا خیر؟ در این نگاه هدف عالی حکومت داری و نظام می شود تعالی مادیت و دنیای انسان؛ اما رویکرد دیگر نگاه معنوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






وی ادامه داد: رویکرد اصلی و نخست همان تعالی معنویت است گرچه انقلاب برای رویکرد ثانوی هم چنان عمل کرده که از خیلی ها سبقت گرفته است.


قنادیان گفت: امام علی علیه السلام رکن کارآمدی نظام را در خطاب به مالک اشتر ۴ چیز می دانند که به اصطلاح امروز مدیریت و بهبود معیشت و اقتصاد، مدیریت دفاعی و نظامی و تامین امنیت برای جامعه که در سایه امنیت به رشد و تعالی برسند، به صلاح آوردن مردم یعنی مدیریت فرهنگی و تقویت معنوی جامعه و مدیریت عمران و آبادانی کشور است.


وی با تصریح به اینکه اگر انقلاب را با این شاخص بسنجیم به نتیجه قابل دفاع می رسیم اما دشمن به گونه ای عمل می کند تا مسائلی که برای اصالت انسان اولویت دارد در مرتبه ثانوی قرار گیرد؛ اظهار داشت: استقلال از استبداد رای پادهاشان اولین دستاورد انقلاب است؛ ولایت همه وجود و زندگی ما را معنا و مشروعیت داد و ما پیشرفت هایی در عرصه جهانی داشتیم و فکر استقلال و آزادی را جامعه ایرانی به جهان صادر کرد زیرا تا قبل از انقلاب همه افکار و اندیشه ها یا به امپریالیسم غرب که طرفدار سرمایه داری  بود و یا کمونیست شرق  ختم می شد اما انقلاب اسلامی راه سوم را برای بشر باز کرد.



قنادیان نفوذ در قلوب مستضعفین جهان، مردم سالاری به عنوان یک روش حکومت داری در جهان امروز، راه اندازی جریان ضد ظام در جهان را از دیگر دستاوردهای انقلاب اسلامی خواند و بیان داشت: دموکراسی به معنای واقعی را ایران به جهان عرضه کرد اما برای مردم ذهنیت می سازند تا واقعیت ها گم شود.


وی با اشاره به اینکه در سال ۵۷، ۲۵ هزار نفر برای انجام فریضه حج به مکه می رفتند اما اکنون بیش از یک میلیون نفر در نوبت هستند در صورتیکه ملاک حج استطاعت مالی است؛ تصریح کرد: این افرایش جمعیت حجاج نشانه اقتصاد خوب مردم و هم نشانه دینداری است.



این مسئول تاکید کرد: رویش های معنوی فرزندان جهان اسلام را بعد از انقلاب ببینید چه شکلی به خود گرفته و اینها دستاوردهای معنوی و فکری انقلاب است و دشمن نمی خواهد اینها دیده شود و روی بعد فرعی و فساد و گرانی و... تلاش می کند.
 

 

 

پایان پیام/80

منبع: شبستان

کلیدواژه: ارزانی شیراز بیرجند استان همدان ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور رژیم صهیونیستی سنندج آمریکا محمد جواد ظریف ۴۰سالگی انقلاب همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۹۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم

حجت‌الاسلام شهریاری در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع تقریب مذاهب گفت: ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم برای کمک به مردم غزه به هم پیوند بزنیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع امضا شد.

شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود:ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد. مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد،طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند. در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

شهریاری ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

تداوم همبستگی با غزه در داخل و خارج از دانشگاه‌های آمریکا

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم به هم پیوند بزنیم.

ر شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد. افراد زیادی هستند که به برخی از پویش‌ها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری‌ دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین‌ نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تأکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، گفت: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رئیس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تأکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار کند.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تأکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهم‌نامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • امروزه غزه به مساله اول جهان اسلام تبدیل شده است
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی برابر هستند/ دین اسلام؛ مدافع‌ اصلی حقوق زنان است
  • حاجی‌صادقی: دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد