Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه سراسری مرغداران کشور در نامه ای به رئیس جمهور، از تصویب قیمت ۹۸۰۰ تومان برای هرکیلوگرم مرغ در سازمان حمایت، انتقاد کردند.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، بعد از نوسانات قیمت مرغ در بازار، سرانجام نرخ این کالا از سوی سازمان حمایت ۹۸۰۰ تومان در هرکیلوگرم تعیین شده که به زودی ابلاغ خواهد شد؛ این درحالی است که تولیدکنندگان به این نرخ تعیین شده معترض هستند و معتقدند که با توجه به افزایش قیمت تمام شده تولید، این نرخ جوابگوی هزینه های تولیدکنندگان نیست و منجر به زیان آنان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در همین زمینه،  رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران در نشست ماهیانه کمیسیون کشاورزی اتاق ایران که  با حضور نمایندگان سازمان حمایت برگزار شده بود، با نرخ مصوب مرغ هر کیلوگرم ۹۸۰۰ تومان برای مصرف کننده، مخالفت کرد و گفت: این نرخ غیر کارشناسی، غیر اقتصادی و زیر قیمت تمام شده تولید است.

غلامعلی فاروغی تصریح کرد: نظر ما حذف قیمت‌گذاری ‌های دستوری برای محصولات است و دولت باید مانند تخم مرغ که قیمت گذاری را بر عهده اتحادیه میهن گذاشته است، قیمت‌ گذاری‌ سایر محصولات مانند مرغ و گوشت و غیره را به اتحادیه ها و تشکل های مربوط واگذار و سازمان حمایت بر کار آنها نظارت کند تا قیمت گذاری با توجه به شرایط (نرخ نهاده های تاثیرگذار) به سرعت قابل تعدیل باشد.

علاوه بر این، مرغداران طی نامه ای سرگشاده به حسن روحانی، رئیس جمهور به قیمت اعلام شده برای مرغ اعتراض و اعلام کردند: با نرخ تعیین شده مخالف هستند و قیمت منطقی و کارشناسی شده برای مرغ  ۱۱۵۰۰ تومان است.   در متن این نامه آمده است: 

جناب آقای دکتر حسن روحانی

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

با سلام و احترام؛

مستحضر می باشید برخلاف رضایت تشکل ها قیمت ۱۰۵۰۰۰ ریال برای هر کیلوگرم مرغ جهت مصرف کننده در سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان تأیید و جهت تصویب نهایی به کارگروه ستاد تنظیم بازار ارسال گردید، امروز اطلاع حاصل شد که کارگروه تنظیم بازار قصد دارد قیمت ۹۸۰۰۰ ریال را ابلاغ نماید که مفهوم آن انتقال پیام توقف تولید به تولید کنندگان است. با تمام احترام به کارگروه تنظیم بازار رقم فوق الذکر به هیچ وجه مورد تأیید تشکل ها نیست و پیشنهاد ۱۱۵۰۰۰ ریال برای مصرف کننده قیمت قابل قبول کارشناسی می باشد. امید است برای اولین بار با رعایت بند ب ماده ۴ قانون برنامه ششم توسعه با پذیرفتن قیمت پیشنهادی تشکل ها تداوم تولید و دلگرمی تولید کنندگان را فراهم آورند.

اتحادیه تعاونی های کشاورزی مرغداران گوشتی ایران

انجمن ملی تولید کنندگان زنجیره ای گوشت مرغ

انجمن تولید کنندگان جوجه یکروزه

منبع: مهر

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس جمهور قیمت مرغ مرغداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۹۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند

قدس آنلاین: سید محمد حسینی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه تنها سه هفته دیگر از این مجلس باقی مانده و این سه هفته هم بیشتر به بحث بودجه پرداخته می‌شود، گفت: البته مواردی هست که امیدواریم آن ها هم در همین مجلس  مورد بررسی قرار گیرد مانند لایحه حمایت و تامین امنیت زنان و پیشگیری از آسیب به زنان یا بحث تجمعات و کار به آینده موکول نشود.

وی افزود: در همین حال  ما داریم خودمان را برای تعامل  با مجلس آینده آماده می‌کنیم که ان‌شاالله همکاری  بیشتری میان دو قوه برای خدمت به مردم وجود داشته باشد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور  با اشاره به اینکه دیروز مجلس یک کار خوبی که انجام داد این بود که اشکالی که شورای نگهبان در مورد طرح اجاره بها گرفته بود را اصلاح کرد، اظهار داشت: چون الان ما در آستانه تابستان هستیم، امیدواریم شورای نگهبان هم زودتر آنرا تایید کند تا وزارت راه و شهرسازی بتواند به آن عمل کند.

حسینی خاطرنشان کرد: نکته بعدی تحقیق و تفحصی بود که مجلس در مورد سازمان آفات و نباتات داشت که البته بیشتر به دوران دولت قبل یعنی تا ۱۴۰۰ مربوط می شود و یک بحث اجرای ماده ۲۳۴ را داشتیم که مربوط به وزارت بهداشت و بعضی دستگاه ها می شد در مورد کمبود داروها که البته توضیحاتی داده شد که نمایندگان قانع شدند که این به قوه قضاییه ارسال نشود. بالاخره وزارت بهداشت دستگاه های مختلف، صمت، وزارت اقتصاد همه تلاش خودشان را دارند انجام می دهند که این مشکلات برطرف شود و این مساله منتفی شد و دیگر ارجاع به قوه قضاییه نمی شود چون واقعا جرمی صورت نگرفته است؛ البته کمبودهایی بوده و تمام تلاش دولت بر جبران این موارد است.

نمی‌دانیم تعطیلی شنبه از کجا آمد

وی درخصوص نظر دولت درخصوص تعطیلی پنجشنبه یا شنبه، گفت: دولت که از ابتدا نظرش مشخص بوده، تعجب است کمیسیون اجتماعی یک بار می‌گویند شنبه، دوباره می‌گویند پنجشنبه و هربار نظر خود را تغییر می‌دهند. دولت به هر حال از همان ابتدا بحث را مطرح کرد که دو روز تعطیل باشد، یعنی به غیر از جمعه یک روز دیگر به اختیار دولت باشد، حالا عملا ببینید در تهران پنجشنبه ها تعطیل است، مدارس در کل کشور پنجشنبه ها تعطیل هستند و برخی از استان ها پنجشنبه ها را تعطیل کردند. حالا من نمی دانم چه شده که یک عده می‌گویند شنبه تعطیل باشد.

حسینی در واکنش به نگرانی از باب ایجاد مشکل در تعاملات بین المللی اقتصادی و تجاری خاطرنشان کرد: مهمترین جایی که با دنیا در تعامل است تهران است، با این جمعیتی که تهران دارد تا حالا چرا بحثی مطرح نمی کردند و الان یکباره این بحث مطرح شده است؟ عملا تهران چند سال است که تعطیل است و مشکلی هم در این رابطه به وجود نیامده است. تعطیلی پنجشنبه بیشتر مدنظر دولت است.

انتهای پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • سرنوشت تیک‌تاک با تصویب قانون آمریکایی چه می‌شود؟
  • امضای اسناد و تفاهم‌نامه‌های مشترک میان ایران و سریلانکا
  • (تصاویر) اعتراض مردم ترکیه به سفر رئیس جمهور آلمان به آنکارا
  • تظاهرات اعتراض‌آمیز علیه سفر رئیس جمهور آلمان به ترکیه
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • کاکائو معضل جهانی شد!