Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@15:33:44 GMT

مدارس خشتی و گلی تا پایان سال تحصیلی برچیده می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۹۲۳۰۲

مدارس خشتی و گلی تا پایان سال تحصیلی برچیده می شود

وزیر آموزش و پرورش گفت :تا ابتدای مهر ۹۸ بنا داریم تا تمامی مدارس خشتی و گلی را بصورت کلاس های درسی استاندارد راه اندازی نمائیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، سید محمد بطحایی روز گذشته در جریان سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به آذربایجان غربی به شهرستان شاهین دژ سفر کرد و در جلسه شورای اداری این شهرستان اظهار داشت : در آستانه ۴۰ سالگی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستیم و در طول این چهل سال دشمنان قسم خورده این نظام با دسیسه های مختلف شمشیر خود را تیز کردند و تلاش‌های بسیاری را کرده اند تا به زعم خود بتوانند ضربه ای بر پیکره این نظام مقدس وارد سازند اما به کوری چشم بدخواهان این انقلاب در راهپیمایی عظیم ۱۳ آبان مردم نشان دادند که علی رغم تمام فشارهای اقتصادی همچنان خط قرمزشان نظام است و علاقه شان به رهبری رکن رکین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این موضوع که یکی از منابع درآمدی کشور نفت است، گفت : سخت گیری ها و ناجوانمردی های دشمنان نظام در زمینه تبادلات بانکی بین ایران و مجامع بین المللی قطعا بر سیستم اقتصادی کشور تاثیرگذار است، اما بایست به این موضوع توجه داشته باشیم که شرایط های بسیار سخت تری را نیز پشت سر گذاشته ایم، روزی که تمام دنیا در برابر ما قد علم کرده بود و در تامین مایحتاج مقدماتی خود در تنگنا بودیم توانستیم عبور کنیم،امروز نیز با رهنمودهای داهیانه رهبر معظم انقلاب خواهیم توانست از این فشارهای اقتصادی عبور کنیم کَما اینکه در یک ماهه اخیر شاهد شکست رو به زوال توطئه های دشمن هستیم.

وزیر آموزش و پرورش، در این جلسه به مشکل دار بودن ۴ استان کشور از جمله آذربایجان غربی از حیث فضاهای آموزشی و نیروی انسانی اشاره کرد و افزود: میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور ۵٫۲ متر برای هر دانش آموز است در حالی است که در آذربایجان غربی میزان این سرانه ۴٫۰۲ است و از این جهت به استان تهران و سیستان و بلوچستان بسیار نزدیک است، اما با پیش بینی ها و برنامه ریزی هایی که انجام گرفته تمام تلاش خود را به کار بسته ایم تا در این استان‌ها میزان توسعه یافتگی آموزشی را به معیار استاندارد کشوری نزدیک کنیم به طوری که در پایان دولت دوازدهم ادعای رسیدن توسعه یافتگی آموزشی این چهار استان به معیار کشوری را داشته باشیم.

بطحایی افزود : تا ابتدای مهر ۹۸ بنا داریم تا تمامی مدارس خشتی و گلی را بصورت کلاس های درسی استاندارد راه اندازی نمائیم.

وی همچنین به لایحه رتبه بندی که در کمیسیون اجتماعی دولت به تصویب رسیده است اشاره کرد و گفت : امیدواریم این لایحه پس از طرح در جلسه دولت و تصویب در مجلس ارتقاء شایستگی ها و پرداخت ها در حوزه نیروی انسانی به وضعیت مطلوب و قابل قبولی برسد.

انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۲۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۲۲۷ هزار و ۳۴۵ دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد: ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در زمینه تعلیم و تربیت استان مشارکت می‌کنند.

وی همچنین از برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در سال‌جاری از طریق آزمون‌های استخدامی تعداد یک هزار و ۴۰۰ معلم جذب آموزش و پرورش استان می‌شوند که این تعداد استخدام در تاریخ آموزش و پرورش بی‌سابقه است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در ادامه با اشاره به نامناسب بودن برخی مدارس استان گفت: این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص پیدا کرد اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

وی با بیان اینکه اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را به آموزش و پروش استان تحویل داد، اظهار داشت: هم اکنون هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است و بروز یک مشکل در مدرسه ای را نباید به همه مدارس تعمیم داد.

اسماعیلی با بیان اینکه با بیان اینکه پس از مدت‌ها مشکل تامین نیروی انسانی در رشته‌های فنی‌وحرفه ای استان رفع شد، افزود: برای سال تحصیلی جدید تامین ۱۴۰ نیروی انسانی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، تعداد متقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش پیدا کرده است، اظهار داشت: تعداد ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه اعلام کردند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی بررسی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در خصوص مدارس کانکسی در استان، گفت:هم‌اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان وجود ندارد و در واقع می‌توان گفت که تعداد این مدارس به حداقل ممکن رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین در رابطه با پرداخت حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم نیز افزود: طبق قانون ۵۰ درصد حق سرویس دانش‌آموزان مناطق محروم به عهده آموزش و پرورش است، اما در سال‌جاری بیشتر از این مقدار پرداخت می‌شود.

کد خبر 749408

دیگر خبرها

  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در آذربایجان شرقی
  • مدارس چند شهر خوزستان سه‌شنبه غیرحضوری شد
  • فعالیت نوبت صبح مدارس ۶ شهر خوزستان غیر حضوری شد
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی