Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@07:14:48 GMT

آغاز به کار ششمین مجمع اقتصاد فناوری نانو

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۹۴۰۸۳

آغاز به کار ششمین مجمع اقتصاد فناوری نانو

تهران – ایرنا – ششمین مجمع اقتصاد فناوری نانو امروز سه شنبه با حضور جمعی از بازیگران زیست بوم نانو در سالن همایش های پژوهشگاه نیرو آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، سالن همایش های پژوهشگاه نیرو طی روزهای 29 و 30 آبانماه جاری میزبان برگزاری ششمین مجمع اقتصاد نانو با حضور جمعی از بازیگران زیست زیست‌بوم فناوری نانو شامل فعالان، کارشناسان و دست اندرکاران حوزه کسب و کارهای نو در بخش های مختلف به منظور بحث و تبادل و نظر پیرامون چالش های موجود در این حوزه و همچنین معرفی و تقدیر از برترین شرکت های فناور، صنعتی و صادراتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رویدادی که برای نخستین بار در سال 1391 به همت ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار شد و البته از سال 1395 با بازطراحی انجام شده در ساختار و محتوای آن، این رویداد بعنوان اصلی ترین برنامه مدیریتی حوزه فناوری نانو با کیفیت بهتری برگزار شد.
با دعوت ستاد ویژه توسعه فناوری نانومعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی این دو روز جمعی از سیاست گذاران، مدیران و تصمیم‌گیران و فعالان استارتاپ‌ها، شرکت‌‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های صنعتی، نهادهای تأمین مالی و سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و دانشگاهیان، ارائه دهندگان خدمات و توسعه ‌دهندگان کسب ‌وکار حوزه نوآوری نانو در قالب سخنرانی و برگزاری پانل های تخصصی، نشست، مناظره دیدگاه های خود را در خصوص بخش های مختلف ابراز می کنند.
در واقع مجمع اقتصاد فناوری نانو، بستری برای تبادل تجربیات در زمینه فناوری و نوآوری و همفکری پیرامون چالش‌ها و موانع توسعه آن بویژه در حوزه فناوری نانو و البته متمرکز بر کسب‌وکارها و اقتصاد ناشی از آن‌ها در کشور است. مهم‌ترین اهداف این مجمع را می‌توان تولید و انتشار محتواهای کاربردی در زمینه نوآوری و کسب‌وکار، مستندسازی و انتقال تجربیات ملموس توسعه و همچنین تسهیل همکاری‌ها و تعاملات میان بازیگران زیست‌بوم فناوری نانو کشور بر مبنای مفهوم نوآوری باز دانست.
ایراد سخنرانی، برگزاری پنل های تخصصی و نشست و مناظرات بین فعالان حوزه نانو و صنعتگران کشور، ارائه و معرفی 4 فناوری منتخب حوزه نانو به سرمایه‌گذاران و همچنین معرفی و تقدیر از برترین شرکت‌های فناور، صنعتی و صادراتی حوزه نانو در سال 1396، معرفی برترین مراکز رشد و کارگزاران ارائه دهنده خدمات کسب‌وکار در حوزه نانو و همچنین برگزاری نشست پاسخ‌گویی دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو از جمله مهمترین بخش های مجمع اقتصاد فناوری نانو در روزهای 29 و 30 آبان ماه جاری است.
دکتر رضا اسدی فر مدیرکارگروه صنعت و بازار ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در آیین آغاز بکار ششمین مجمع فناوری نانو در سخنانی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت نانو در کشورمان، با اشاره به وجود سه پنجره فرصت موجود در حوزه فناوری نانو، افزود: یکی از این حوزه ها که بسیار در حال رشد است بحث استفاده از انرژی خورشیدی است.
وی گفت: در نسل اول انرژی خورشیدی که مبتنی بر سیلیکون می باشد، شرکت های چینی بیش از 80 درصد این بازار را قبضه کرده اند.
ادامه دارد
علمی 1836*2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي فناوري نانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۴۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی زاده صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

کد خبر 6092682

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است