Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ رضا نوروز زاده مدیرعامل پیشین شرکت ملی صنایع پتروشیمی در همایش تخصصی معرفی فرصت های سرمایه‌گذاری قشم در حوزه نفت و انرژی اظهارکرد: قشم استعداد لازم برای تبدیل شدن به هاب توسعه انرژی را دارد .

وی خاطرنشان کرد: صنعت پتروشیمی طلایه دار ارزش آفرینی بین صنایع دیگر است. با اجرای اصل ۴۴ و خصوصی سازی، روند سرمایه‌گذاری در این صنعت به بخش خصوصی محول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر آن هیچ کس نمی تواند نقش ایران به لحاظ اقتصادی و منطقه ای در حوزه پتروشیمی را نادیده بگیرد. ویژگی های ایران به لحاظ دسترسی به خوراک عظیم هیدروکربوری، آبهای آزاد، زیرساخت های لازم و حمل و نقل ریلی به ترکیه و اروپا شایان ذکر است.

نوروز زاده گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی با حضور فعال و با توجه به نقش خود تلاش کرد تا در تدوین برنامه پنج ساله نقشه راه توسعه فرصت های جذب سرمایه را پیش بینی کند همچنین به لحاظ توان دانشی حمایت شرکت ملی صنایع پتروشیمی منجر به کسب تجربه های گران سنگ صنعت در زمینه مهندسی و تامین دانش فنی شده است.

وی در مورد عرضه ارز حاصل از صادرات شرکت های پتروشیمی در سامانه نیما گفت: انتظار می رفت که ۲۵ درصد از عرضه ارز حاصل از صادرات در سامانه نیما به صنعت پتروشیمی اختصاص داشته باشد در حالی که با توجه به انسجام این مجموعه ها، امروز ۸۰ درصد عرضه در سامانه نیما متعلق به شرکت های پتروشیمی است.

نوروز زاده از وزارت اقتصاد و دارایی خواست تا در فاینانس و تامین منابع تجدید نظر شود و تمام تجهیزات از خارج وارد نشود و به توان شرکت های سازنده تجهیزات داخلی نیز توجه و اتکا شده و بخشی از تجهیزات از تولیدات داخلی استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد که صنعت پتروشیمی در زمینه تدوین دانش فنی و ایجاد لیسانس و تولید با بهره برداری از دانش ایرانی آمادگی دارد و با وجود تحریم های گذشته توانسته در زمینه تولید برخی از کاتالیست‌ها با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به توان عملیاتی دست پیدا کند. در هر کشور دانش تکنولوژیک، خوراک و مواد اولیه و بازار نقش مهمی در توسعه دارند که خوشبختانه صنعت پتروشیمی با توان مهندسی امروز می تواند در زمینه دانش تکنولوژیک هم حرفی برای گفتن داشته باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی پتروشیمی فرصت های سرمایه گذاری قشم نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۶۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • تاکید بر توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • توسعه همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است