Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@03:42:47 GMT

قفل صندوقچه شخصی شما هیچگاه باز نخواهد شد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۹۶۱۲۶

قفل صندوقچه شخصی شما هیچگاه باز نخواهد شد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محققان اخیرا روش جدیدی را برای شخصی نگه داشتن اطلاعاتی که بسیاری از وسایل الکترونیک ما جمع آوری می کنند، به وجود آورده اند. بسیاری از وسایل الکترونیکی که هم اکنون به صورت روزمره استفاده می کنیم مانند گوشی های همراه، تبلت ها و ... همواره داده هایی از اطلاعاتی که ما به آنها می دهیم و این که از این اطلاعات چگونه استفاده می کنیم را جمع آوری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال از سوی دیگر افرادی که سخت افزارها و نرم افزارها را برای تلفن های هوشمند، مرورگرهای اینترنت، اتوموبیل های با تکنولوژی بالا و بسیاری از وسایل دیگر که اینترنت در آنها فعال شده را طراحی می کنند، به این اطلاعات دسترسی خواهند داشت تا در خوشبینانه ترین حالت بتوانند کارایی آنها را بهبود بخشند.

این در حالی است که هنگامی که بسیاری از کاربران با درخواست ارسال اطلاعات برای توسعه دهندگان برنامه ها، خطاهایی ( ارور ) که در سیستم کامپیوتریشان رخ می دهد را بفرستند، خیلی ها جوابشان «نخیر» بوده زیرا معتقدند اطلاعاتشان بسیار شخصی تر از آن است که در اختیار سایرین قرار بگیرد.

بنابراین محققان سیستم جدیدی را برای جمع آوری و استفاده از این گونه گزارش ها توسعه داده اند که بر عدم دستیابی به حریم خصوصی شخصی تاکید می کند .

در همین راستا « هنری کوریگان گیبز » یکی از دانشجویان تحصیل کرده در دانشگاه استنفورد که از همکاران و طراحان این پروژه بوده است، گفت: « ما دیوانه وار شاهد افزایش و رشد وسایلی که اطلاعات شخصی افراد را جمع آوری می کنند، هستیم. وسایلی همانند لامپ های الکترونیکی منازل، دستگاه هایی که در ماشین هایمان کار گذاشته شده اند و حتی توسترهایی که در آشپزخانه هایمان استفاده می کنیم، علاوه بر جمع آوری اطلاعات، آنها را برای سازندگانشان ارسال می کنند. هر چه از این وسایل بیشتر در اطراف خود استفاده کنیم ؛ به معنای این است که اطلاعات حساس تر و دقیق تری را در اختیار سایرین قرار می دهیم؛ بنابراین مشکل حریم خصوصی بیش از پیش اهمیت خود را نشان می دهد.»

وی در این باره می افزاید: « این گونه سیستم ها راهی هستند برای جمع آوری کلی استفاده از آمار بدون این که به صورت شفاف و آشکار داده های فردی کاربر را گردآوری کنند.»

به اشتراک گذاری اسرار آمیز

این سیستم جدید که« پرایو » نامیده می شود، با جدا و مبهم ساختن اطلاعات فردی در خلال تکنیکی که به « به اشتراک گذاری اسرارآمیز » معروف است ، کار می کند و تنها اجازه استفاده از اطلاعاتی را خواهد داد که جمع آوری شده اند. در نتیجه اطلاعات شخصی هیچگاه از طریق هیچ وسیله رمزگشایی گزارش نخواهد شد.

« موزیلا» اخیرا در حال آزمایش سیستم پرایو در یکی از ورژن های « فایرفاکس » است که « نایتلی » نامیده می شود و شامل سایر امکانات و ویژگی های موزیلا را نیز در حال امتحان کردن است.

بر روی نایتلی ، پرایو به موازات « تله متری » یکی دیگر از سیستم های جمع آوری اطلاعات از راه دور به مدت 6 هفته اجرا می شود و بیش از 3 میلیون مقادیر داده را در این مدت جمع آوری می کند اما در این میان یک چیز قطعی وجود دارد و آن هم این که تمامی نتایج به دست آمده از سوی پرایو با نتایجی که از سیستم فعلی به دست آمده است، همخوانی و مطابقت دارد.

در این باره «دن بونه» پرفسور علوم کامپیوتری و مهندسی الکترونیک که یکی از سازندگان پرایو نیز هست ، می گوید: این نمونه ای نادر از تکنولوژی جدید حفظ حریم شخصی است که در دنیای واقعی به منصه ظهور رسیده است. بسیار هیجان انگیز است که چنین چیزی را در مرحله استفاده می بینیم.

جدا نگهشون دار!

به اشتراک گذاری محرمانه روشی است برای به دست آوردن امنیت داده ها که از طریق جداسازی و شکست قسمت هایی از اطلاعات، آنها را به شکل قطعات فرموله شده مخصوص در می آورد. در آن صورت اگر کسی تنها به یک قسمت از این اطلاعات دسترسی پیدا کند، در مورد کلیت و اصل اطلاعات اولیه چیزی دستگیرش نخواهد شد.

پرایو از به اشتراک گذاری محرمانه استفاده می کند تا تنها قسمت های خاصی از اطلاعات شما را جداسازی کند ( مانند این که شما تصمیم می گیرید تا صفحه اصلی مرورگر خود را از حالت تنظیمات از پیش تعیین شده به حالتی دیگر تغییر دهید ) و آنها را در اشتراک محرمانه می گذارد و آنها را به دو سرور جداگانه می فرستد؛ حتی اگر هکرها بتوانند یکی از دو سرور را تحت کنترل دربیاورند باز هم نخواهند توانست که از اطلاعات فردی به هیچ نتیجه ای برسند.

برای حصول بهترین نتیجه سرورها هر کدام سهم خود از این اشتراک را تعیین کرده و سپس آن را با یکدیگر مبادله می کنند و با به دست دادن یک نتیجه کاملا بی ربط، هکر متقاعد می شود که اطلاعات مطلوب خود را به دست آورده است ، بدون این که در واقعیت هیچ اطلاعات دقیقی از داده های واقعی فرد به سرور مهاجم داده شده باشد.

پرایو توانایی سازماندهی مقدار بسیار زیادی از داده ها را دارد، تا جایی که سرورها هیچگاه نمی توانند با یکدیگر ارتباطی برقرار کنند و در صورت وقوع چنین اتفاقی سیستم به جز مقداری اطلاعات بی ارزش چیز دیگری برای ارائه نخواهد داشت.

این سیستم همچنین می تواند امنیت را تا حدی بالا ببرد که کمترین ارتباط را با اطلاعات اصلی داشته باشد. محققان روشی را گسترش داده اند که به وسیله آن سیستمی که اطلاعات را می فرستد، به سرورها اثبات می کند که به یک سری داده های مخفیانه دسترسی پیدا کرده است که به خوبی شکل گرفته اند، بدون این که هیچگونه اطلاعاتی از داده های اصلی که باید رمزگشایی شوند، در اختیار هکرها قرار بدهد. بدون هیچ مدرکی از این دست ، تنها و با وجود یک داده یا عامل مخرب و یا اشتباه که مشتی از داده های آشفته و درهم را در اختیار سرورها قرار می دهد ، می توان با این روش جدید و به راحتی تمام نتایج یک گزارش نهایی را مخدوش و خراب کرد.

100000 نفر از پرایو استفاده خواهند کرد

هم اکنون که موزیلا در حال مراحل تست و آزمایش پرایو است، برای تامین حفظ حریم خصوصی مورد نیاز این سیستم، موزیلا درصدد است تا یک سرور قابل اعتماد سومی را بیابد که بتواند دومین سرور را بر روی آن اجرا نماید. محققان این طرح همچنین از پتانسیل اجرای آن بر روی سایر دستگاه ها و سیستم های اشتراک اطلاعات بسیار هیجان زده بوده و به شدت منتظر دیدن نتیجه کارشان هستند. بر اساس تخمین آنها تنها پس از گذشت 18 ماه از اجرایی شدن این طرح یکصد هزار نفر از آن استفاده خواهند کرد.

نتایج این تحقیق که به عنوان اولین طرح درباره سیستم های اثبات، بدون هیچ دانش است، در سمپوزیوم یوزنیکس در باره طراحی و پیاده سازی سیستم های شبکه ارائه شده است.

متن کامل این طرح و تحقیق در لینک زیر قابل دسترسی است.

159 / 159

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۹۶۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیوها پیرامون رویدادهای سیاسی عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 


تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین

سمیوئل لنگهورن کلمنز، که بیشتر با نام هنری مارک تواین شناخته می‌شود، نویسنده و طنزپرداز شهیر آمریکایی است که رمان‌های معروف و ارزشمندی مانند ماجراهای هاکلبری فین و ماجراهای تام سایر را نوشته است. تواین کمی پس از دیده شدن ستاره دنباله دار هالی به دنیا آمده و پیش‌بینی کرده بود که با همان نیز از دنیا خواهد رفت. او روز پس از بازگشت ستاره دنباله دار از دنیا رفت. تواین به عنوان بزرگ‌ترین طنزپرداز آمریکایی دوران خود شناخته می‌شود و ویلیام فاکنر او را پدر ادبیات آمریکا خوانده است.

 


رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ

در این ویدیو، رشد جمعیت بشر در تاریخ روی نقشه جهان نشان داده می شود که آنچه از آن برمی آید، از قرن بیستم شاهد انفجار جمعیت بوده‌ایم.

 

 

هند جنوبی از نمای نزدیک

«هند جنوبی / Southern India» منطقه‌ای است در جنوب کشور هند که شامل ایالات‌ و قلمرو‌های آندرا پرادش، کارناتاکا، کرالا، تامیل نادو و تلانگانا و همچنین سرزمین‌های جزایر آندامان و نیکوبار، لاکشادویپ و پودوچری است که ۱۹ درصد از مساحت کشور هند را از آن خود کرده است. تصاویری از این منطقه جغرافیایی گسترده را با کیفیت ۴K در تابناک می‌بینید.

 


فضای شخصی چیست و چه میزان است؟

گاهی پیش می‌آید با کسی برای نخستین بار صحبت می‌کنید و آن شخص بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا اینکه می‌خواهید از دستگاه خودپرداز استفاده کنید و شخصی که پشت سر شماست، بیش از حد به شما نزدیک می‌شود، یا مثلا در آسانسور هستید و شخصی که کنار شماست بیش از حد نزدیک شما می‌ایستد، یا به شما خیره می‌شود، یا بوی بدنش شما را آزار می‌دهد؛ تمام این ها نمونه هایی از نقض فضای شخصی هستند که می‌توانند به شما حس ناخوشایندی بدهند. فضای شخصی، فاصله فیزیکی بین دو انسان در محیط روزمره اجتماعی است. بدون شک این فاصله با توجه به نسبتی که با افراد مختلف دارید و اینکه چقدر او را می‌شناسید، متفاوت خواهد بود. اما اینکه این فضا برای اولین بار چطور تعریف شد و اینکه این فضا در موقعیت های مختلف اجتماعی چقدر باید باشد، خود داستان جالبی دارد که می‌توانید آن را در این ویدیو ببینید.

 


بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟

همیشه یکی از معایب خودروهای برقی، زمان شارژ شدن باتری های آنها بوده، در حالی که در مدت چند دقیقه شما می توانید باک خودروی بنزینی خود را پر کنید؛ اما تسلا یکی از پیشگامان تولید خودروی الکتریکی ادعا می کند، با روش هایی که در نظر گرفته، مدت زمان رسیدن از یک خودروی بدون شارژ را از پر کردن یک باک خالی سریع تر کرده است. در این ویدئو به رقابت این دو می پردازیم تا ببینیم یک خودرو با باک خالی سریع تر به حالت بیشینه سوختی خود می رسد، یا یک خودرو الکتریکی با باتری خالی؟

 


دفاتر باز، گزینه مبالغه شده

استفاده از پلان آزاد در «محیط‌های اداری /Open Office» در اوایل سال ۱۹۵۰ آغاز شد. در آغاز، ایده این که محیط‌های کاری از اتاق‌های محدود و بسته به محیط‌های باز و بدون پوشش تبدیل شوند، مخالفان و منتقدان زیادی داشت؛ اما به تدریج به یکی از محبوب ترین روش های طراحی دفاتر اداری تبدیل شد. استفاده از محیط‌هایی که باز و بدون مرز بندی بودند، باعث شد تا بسیاری مزایای این نوع طراحی به مرور زمان خودنمایی کنند. استفاده از فرصت‌های بیشتر برای دیدن و آموختن از نیروهای خبره و یادگیری ناخودآگاه در اثر کار کردن کنار با تجربه‌ها، از اولین بازخورد‌های این نوع طراحی دفاتر کار بودند؛ اما به تدریج با فراگیر شدن این طرح ها ایرادات آنها مشخص تر گشت. یکی از مشکلات کپی های ناقص و بدون توجه به جزئیات از طرح اصلی این دفاتر بود. در این ویدیو به بررسی تاریخچه این دفاتر از آغاز تا کنون می‌پردازیم و نقاط قوت و ضعف آنها را بررسی می‌کنیم.

دیگر خبرها

  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • ۴۲ سال چشم انتظاری خانواده شهید مفقود الاثر مشهدی پایان یافت
  • فیلم| عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچگاه مشکل غرب آسیا را حل نخواهد کرد
  • رئیس فدراسیون والیبال: موفقیت با ایران برای پائز مهم است/ منافع ملی بالاتر از منافع شخصی است
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • مقام مسوول درباره مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی: در میهمانی شخصی رخ داده / ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود / معاون دادستان شیراز: تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه بازداشت شده‌اند
  • این فیلم بیش از حد برخاسته از جهان شخصی نیست
  • توصیه محسن رضایی به جبهه انقلاب: اختلافات جزئی و سلایق شخصی را کنار بگذارید
  • طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد