Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری استان تهران گفت: پروژه کنترل و پخش سیلاب سنگتراشان ری، آبخوان‌های دشت ورامین که از دشت‌های بحرانی کشور است را تغذیه می‌کند. ۲۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۱ استانها استان تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، علی کیان در جریان بازدید از پروژه کنترل و پخش سیلاب در حوزه آبخیز سنگتراشان شهرستان ری در جمع خبرنگاران با اشاره به پروژه‌های آبخیزداری تهران اظهار داشت: 16 پروژه آبخیزداری و آبخوان‌داری با اعتباری بالغ بر 16 میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی در حوزه‌های آبخیز استان تهران در حال اجرا است که این پروژه‌ها پیشرفت فیزیکی70 درصدی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اثرات پروژه‌های آبخیزداری تأکید کرد: با اجرای عملیات آبخیزداری و آبخوان‌داری ضمن مدیریت سیلاب، خسارات و تبعات سیل به طور محسوسی کاهش یافته و علاوه بر حفظ منابع پایه آب و خاک سفره‌های آب زیرزمینی نیز تقویت می‌شود.

تهران| اقدامات بیولوژیکی در پروژه‌های آبخیزداری پردیس با اعتبار 6 هزار میلیاردی اجرا می‌شود"آبخیزداری" بهترین راهکار مدیریت خشکسالی در استان خراسان جنوبی است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران در مورد پروژه کنترل و پخش سیلاب در حوزه آبخیز سنگتراشان شهرستان ری افزود: در این پروژه 80 هزار مترمکعب عملیات خاکی برای ایجاد پشته‌های خاکی با تراکم 85 درصد و احداث سازه سنگی – ملاتی به حجم حدودی 5 هزار مترمکعب برای احداث بند انحرافی و سرریزهای روی پشته‌ها انجام می‌شود همچنین حدود 170 هکتار عملیات بیولوژیک در قالب بوته‌کاری با گونه آتریپلکس در این پروژه اجرا می‌شود.

کیان در پایان با اشاره به اثرات پروژه حوزه آبخیز سنگتراشان شهرستان ری خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه‌ زمینه ایمن‌سازی مراکز سکونتی و صنعتی پایین دست و اتوبان تهران – مشهد در برابر خطرات سیل را فراه می‌کند ضمن اینکه آبخوان‌های دشت ورامین که از دشت‌های بحرانی کشور است نیز تغذیه می‌شود.

انتهای پیام/ح

R7840/P1357/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۰۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند

داریوش حسن نژاد در جلسه با کارشناسان حوزه حفاظت و بهره‌برداری از منابع آب استان با اشاره به اجرای پروژه‌های طرح احیا و تعادل بخشی جهت حفاظت از منابع آب استان به ویژه منابع آب زیرزمینی، اظهار کرد: این پروژه‌ها در جهت حفاظت و حراست از منابع آب استان به خصوص منابع آب زیرزمینی که با افت مداوم مواجه هستند، در حال اجرا است.
وی به پروژه تقویت استقرار ۱۸ گروه حفاظت و نظارت بر منابع آبی در سطح استان اشاره کرد و گفت: ۱۸ گروه با ۴۵ نفر گشت زنی مداوم در سطح دشت‌های استان جهت جلوگیری از بروز تخلفات از جمله جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز، جلوگیری از انتقال غیرقانونی آب به اراضی خارج از اراضی تحت شرب چاه‌ها، جلوگیری از تغییر نوع مصرف چاه‌های صنعتی جهت مصارف کشاورزی و جلوگیری از تجاوز به حریم و بستر رودخانه‌ها را انجام می‌دهند.
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان بیان کرد: ۲ پروژه انسداد چاه‌های غیر مجازدر سطح استان از طریق واگذاری به پیمانکار واجد شرایط و در سقف اعتبارات و تخصیص پروژه به صورت سالانه در حال انجام است.
به گفته حسن نژاد در همین راستا ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ با حجم صرفه جویی ۱۱.۷ میلیون متر مکعب پر و مسلوب المنفعه شده است.
وی بیان کرد: سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۹۳ دستگاه کنترل هوشمند بر روی چاه‌های دارای پروانه بهره‌برداری نصب شده است و از تعداد ۷۶۷۳ حلقه چاه‌های کل استان، ۳۰ درصد مجهز به دستگاه کنترل هوشمند شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب و تأمین آب سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد/ احتمال افزایش خروجی سد دز
  • احتمال افزایش خروجی سد دز
  • درس‌هایی برای روانپزشکان از پروژه‌های کنترل ذهن سیا
  • آغاز به‌کار پروژه‌های نهضت ملی مسکن در جنوب شرق تهران
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • اجرای طرح آبخیز تا جالیز در لرستان
  • خسارت ۸۳ میلیارد تومانی سیل به سازه‌های آبخیزداری زیرکوه
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند