Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای محله اسلامی سرداران شهید از شورای شهر و ادارات کل میراث فرهنگی و اوقاف و امور خیریه به سبب برخی کوتاهی‌ها انتقاد کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، دو روز قبل، بخش نخست گفتگوی مرآت با حجت‌الاسلام حسین یحیایی، دبیر قرارگاه شهید شاطری استان و رئیس شورای محله اسلامی سرداران شهید را از نظر گذراندید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش نخست، بیش‌تر جنبه تئوریک داشت و به تبیین چیستی مفهومی و مصداقی مدیریت جزء به جزء در طرح محله‌های اسلامی و تأثیر این محله‌ها بر کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌پرداخت. در بخش دوم اما به طور مصداقی به برخی از مشکلات از محله اسلامی سرداران شهید پرداخته‌ایم. اظهارات صریح حجت‌الاسلام حسین یحیایی را در ادامه می‌خوانید.

مرآت- شما احتمالا در مسیر اجرای برنامه‌های خود با مشکلاتی دست به گریبان هستید. آن‌ها را می‌شنویم.

در ابتدا باید بگویم که ما با تدبیر فرمانده سپاه پاسداران، قرارگاهی را در سطح استان تشکیل دادیم. ما اکنون در سطح استان 22 محله اسلامی با حضور 220 نیروی فعال مردمی با مسئولیت‌های مشخص داریم. همه این محله‌های 22گانه از محله‌های آسیب‌دیده استان هستند. شوراهای محله یار دستگاه‌های اجرایی هستند. همین الان مرکز بهداشت 22 نیرو در سطح استان دارد که به مردم محله‌ها خدمات رایگان ارائه می‌دهند.

با این حجم از خدمات، من اخیرا نامه‌ای را پیگیری می‌کردم و دست‌کم 5 نفر آن را به زیرمجموعه‌های خود ارجاع دادند! زیرمجموعه‌ترین عضو زیرمجموعه‌ها هم نیست! اما بگذارید به طور مصداقی به پرسش شما پاسخ بدهم. ببینید نمی‌شود فقط در زمان انتخابات به مردم توجه کرد. من اعلام می‌کنم نماینده مردم سمنان در مجلس، تا این لحظه هیچ ارتباطی با محله سرداران شهید نداشته است؛ چرا؟ مگر مردم این محله به شما رأی نداده‌اند؟ مگر این مردم، مردمِ عائله زیرمجموعه شما نیستند؟

بخش عمده‌ای از مطالبات ما از شورای شهر بر زمین مانده است

ما به دنبال آن هستیم که هیچ محله‌ای در کشور خارج از تعریف «محله اسلامی» نباشد. نماینده مجلس نمی‌تواند فعالیت خود را به قسمتی از شهر معطوف کند؛ او نماینده کل شهر است. از طرفی، چندین‌ماه از فعالیت شورای شهر سمنان می‌گذرد اما بخش عمده‌ای از مطالبات مردم این منطقه بر زمین مانده است؛ چرا؟ مگر همین مردم به شما رأی نداده‌اند؟ آن‌ها هنوز به محله سرداران شهید سر نزده‌اند. چرا با این محله ارتباط نمی‌گیرید؟

اگر در شورای شهر خط و مرزی وجود دارد، باید عنوان «اسلامی» را از سر در شورا برداشت. بنویسید شورای حزب فلان! من از شورای شهر می‌خواهم که حضور خود را در محله‌های جنوب شهر، تقویت کند. از فرماندار محترم هم درخواست داریم که رفع معضل فاضلاب جنوب شهر را به طور جدی‌تری در دستور کار خود قرار دهند. متأسفانه شورای شهر بیش‌تر شورای شهرداری است؛ حال آن که این شورا باید مسأله تأمین امنیت مردم و حل معضل فاضلاب را هم مطالبه کند.

فرمانده محترم کلانتری 11 شهدا حضور مطلوبی در منطقه داشته‌اند و پیگیر مسائل بوده‌اند. ما از نیروی انتظامی واقعا راضی هستیم اما هنوز جای کار داریم. من از فرمانده انتظامی استان دعوت می‌کنم که از محله‌های اسلامی بازدید کنند. ما در برخی از محله‌های اسلامی مشکلات امنیتی داریم. در برخی از محله‌ها آمار سرقت بالاست. ما می‌توانیم به واسطه گشت‌های بسیج محلات، به نیروی انتظامی کمک کنیم.

من ابدا نمی‌خواهم مسائل را سیاسی ببینم اما باید از برخی از معاونت‌های استانداری دعوت کنم که طرح محله اسلامی را جدی‌ بگیرند. در محله ما 9 مسجد وجود دارد که برخی از آن‌ها وضعیت مناسبی ندارند. سقف مسجد امام هادی(ع) دارد فرومی‌ریزد و مردم نمی‌توانند در آن نماز جماعت برگزار کنند؛ اداره کل اوقاف و اداره کل تبلیغات اسلامی کجا هستند؟مرکز رسیدگی به امور مساجد کجاست؟

میراث فرهنگی از پذیرش مسئولیت استنکاف می‌کند

حمام عزیز جزو میراث ماست که دارد از بین می‌رود؛ اداره‌کل میراث فرهنگی کجاست؟ نمی‌توان تا همیشه مسئولیت‌ها را به دیگری پاس داد! نمی‌شود اداره‌کل مسئولیت را به گردن تولیت بیندازد و بالعکس! من اخیرا مطالباتم را با جزئیات برای مدیرکل جدید میراث فرهنگی فرستادم اما حتی یک‌جا قبول مسئولیت نکردند. خانه معتمدی چه شد؟ کوچه معتمدی، خان‌نشین محله ما بوده است اما بروید و ببینید اکنون چه وضعیتی دارد.

یخدان قدیمی خوشنیان دارد فرومی‌ریزد. این بنا جزو میراث منطقه ماست. نیمی از این بنا فروریخته، مابقی آن هم به زباله‌دان تبدیل شده است. قرار است چه بلایی بر سر آب‌انبار نیم‌فلکه ابوذر و حمام قاضی بیاید؟ چه بر سر قلعه پاچنار خواهد آمد؟

شما باید پاسخگو باشید

مرآت- ما در سال 93 از این بنا بازدید کردیم و دیدیم که خانواده‌ای در‌ آن ساکن هستند؛ رخت پهن کرده بودند و زندگی می‌کردند! حال آن که ظاهرا آثاری مربوط به ماقبل اسلام از این قلعه به دست آمده است.

متاسفانه همینطور است. مسئولان اداره‌کل میراث فرهنگی! شما مسئول میراث فرهنگی هستید؛ شما هستید که باید پاسخگو باشید. اگر در مجاورت منازل خودتان هم این مشکلات وجود داشت، همین‌گونه با آن برخورد می‌کردید؟ وقتی اثری تخریب می‌شود بلدید داد بزنید، فریادِ الان شما کجاست؟ اگر بنایی ارزش میراثی دارد، بسم‌الله بیایید و مرمتش کنید.

مرآت- اخیرا برخی رسانه‌ها به مسأله آب‌انبارهای سمنان پرداختند. ما 40 آب‌انبار در سمنان داشتیم و اگر فرض کنیم که سمنان هیچ بنای تاریخی دیگری نداشت، همین 40 آب‌انبار برای رونق گردشگری کافی بودند.

این بناها می‌توانند برای منطقه ثروت خلق کنند؛ لذا اداره‌کل میراث فرهنگی، اداره‌کل اوقاف و اداره‌کل تبلیغات اسلامی باید حضور خود را در جنوب شهر سمنان پررنگ کنند. خروجی نظام مدیریتی «کل به جزء» رسیدگی به خیابان‌های اصلی است.  البته مشابه مشکلاتی که به آن‌ها اشاره کردم در تمام استان وجود دارد.

مرآت- مایلم به این پرسش با ادبیات چشم‌انداز پاسخ دهید. اگر فعالیت‌های شما با همین قوت ادامه داشته باشد، محله اسلامی 25 سال آینده را چگونه توصیف می‌کنید؟

امام(ره) فرمودند کار ما زمانی تمام می‌شود که همه احکام اسلامی در بین مردم اجرا شده باشد. کار ما آن موقع تمام می‌شود! محله اسلامی، محله‌ای خواهد بود که حق مردم در آن رعایت شود.

رسانه‌ها به محله‌های اسلامی سر بزنند

مرآت- و سخن آخر.

خیلی وقت بود که نتوانسته بودیم صدای خود را به گوش دیگران برسانیم؛ گوش‌ها کمی سنگین شده بود! از شما می‌خواهم که مطالبات محله‌های 22گانه اسلامی را به گوش مسئولان برسانید. علاوه بر این، شیرینی کارهای خوبی که انجام شده است را هم به اطلاع مردم برسانید. به مسئولان بگوییم که خوبی‌های کف میدان را ببینید! ببینید که مردم در مواضعی که مشکلشان حل می‌شود، چگونه رضایتمندی خود را اعلام می‌کنند. رسانه‌ها هم باید به محله‌های اسلامی سر بزنند.

طرح محله اسلامی اکنون در شیراز هم با جدیت دنبال می‌شود. در شیراز 11 محله اسلامی روستایی و شهری وجود دارد. استان سمنان، استانِ مادر این طرح است. من به خود آقای غیب‌پرور هم عرض کرده‌ام که شما هم جزئی از دولت هستید و این طرح باید توسط خود مردم انجام شود؛ شما تنها باید «حمایت»، «هدایت» و «نظارت» کنید.

مرآت- ما پیگیر مواردی که به آن اشاره کردید خواهیم بود. بابت وقت ارزشمندی که در اختیار ما قرار دادید سپاسگزارم.

من هم از شبکه اطلاع‌رسانی مرآت که می‌کوشد صدای مردم باشد، تشکر می‌کنم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۰۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی گفت: در حوزه عفاف و حجاب کارهای بر زمین مانده بسیاری باقی مانده است و امیدواریم با تشریک مساعی اقدامات مناسب و در خور استان اتفاق افتد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار هادی رفیعی‌کیا ظهر امروز در آیین تجلیل از فعالان طرح نور عفاف و حجاب استان مرکزی اظهار داشت: هدف از برگزاری این نشست تقدیر از عزیران در اجرای طرح عفاف و حجاب و بحث امر به معروف و نهی از منکر است، این طرح تاکنون با کار تحقیقاتی و نگاهی به آنچه در اثر جنگ ترکیبی دشمن و ضربه به رکن رکین مردم اتفاق افتاده نیز در دستور کار قرار گرفته و  یک کار روندپژوهی به کار گرفته شده است، براساس ارزیابی این طرح اثر خوبی در استان و کشور داشته است اما با وضعیت آرمان‌گرایی نظام فاصله زیادی وجود دارد که نیاز به تلاش بیشتری است. 

 وی‌ با تقدیر از مردم استان مرکزی در همراهی طرح نور افزود: مردم استان مرکزی در این مدت با همراهی و همدلی و گفتمان‌سازی مشترک، پلیس را در اجرای طرح نور همراهی و پشتیبانی کردند. عزم پلیس جزم است تا خدماتی لایق بیش از گذشته به مردم ارائه گردد، پلیس در پاسداشت از آرمان‌های کشور همواره تلاش مضاعفی داشته که یکی از آن طرح عفاف و حجاب است و این امر در .کشور و استان ادامه دارد 

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: ذهن پاک بانوان کشور آماده پذیرش دستورات دینی است اما شاید به جهت غفلت و کوتاهی ما بوده که مصادیق بی‌حجابی در کشور مشاهده شد که آزار دهنده است. مدیریت ارشد استان همپای سازمان انتظامی در حوزه نظارتی در مناسبت‌های مختلف از جمله اغتشاشات سال 1400، اربعین، طرح نوروز و غیره به صورت میدانی حضور داشته و همراهی و پشتیبانی داشتند و حضور استاندار مرکزی نیز در طرح عفاف و حجاب سند دیگری از همراهی و پشتیبانی وی در استان مرکزی است. همچنین شهرداری و شوراهای شهر در حوزه خود نیز اقداماتی انجام داده‌اند اما کارهای بر زمین مانده بسیاری باقی مانده است و امیدواریم با تشریک مساعی اقدامات مناسب و در خور استان اتفاق افتد.

رفیعی‌کیا با تشکر از افرادی که در فضای حقیقی و مجازی ولو در حد گفتن یک جمله فردی را امر به معروف و نهی از منکر داشته، بیان کرد: پلیس هر روز دوری از خانواده را متحمل می‌شود اما با فرمان رهبر معظم انقلاب در رابطه با عفاف و حجاب باز با قدرت در میدان حاضر میشود و وظیفه خود را انجام می‌دهد.اما تاکنون وضعیت استان مرکزی در حوزه عفاف و حجاب بسیار مطلوب و قابل تقدیر است اما ما به دنبال آرمان گرایی همراه با واقع بینی هستیم، استان مرکزی استان مفاخر و مشاهیر است و یک چهارم مفاخر کشور متعلق به استان مرکزی است بنابراین حتی یک مورد خلاف عرف در استان و هنجار در خیابان مشاهده شود برای استان و پلیس آزار دهنده است.

وی ادامه داد: هدف دشمن این نیست که تنها یک روسری از سر زنان و دختران جامعه اسلامی بردارد بلکه هدف دشمن این است که مادران ما قداست نداشته باشند، ناامنی در جامعه ایجاد کنند و اعتماد مردم نسبت به مسئولین از بین برود. اما جوانان ما انقلاب کردیم که حدود الهی و شعائر اسلامی در کشور رعایت شود و دشمن برای این موضوع برنامه ریزی دقیق به کار گرفته است اما به فرموده رهبرمعظم انقلاب اسلامی دشمن کور خوانده و مردم ما را نشناخته است.

فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی بیان کرد: نگاه ما در تشکیلات پلیسی به شهروندی که حجاب خود را رعایت نمی‌کند این نیست که به عنوان سرباز دشمن یا نقطه مقابل خود نگاه کنیم بلکه هر شهروندی جزو خانواده ما تلقی می‌شود و اگر رفتار خارج از عرف داشته باشند نیز ارشاد شوند و راه صحیح را در پیش گیرند و خود را ملزم به رعایت عفاف و حجاب کنند چراکه حجاب برگرفته از دین مبین اسلام و فرهنگ غنی ایرانی است و باید مانند قانون به آن توجه شود و در صورت رعایت نشدن این امر ممکن است خسران بزرگی را به همراه داشته باشد.

رفیعی کیا با بیان اینکه امام حسین(ع) برای احیای دین و امر به معروف جهاد کرد و شهید شد، خاطرنشان کرد:  دشمن با وجود تمام زحماتی که برای مردم و جمهوری اسلامی ایجاد می‌کند اما آینده از آن نظام جمهوری اسلامی ایران است و در گوشه گوشه دنیا ایران حرفی برای گفتن دارد اما ادامه مسیر انقلاب و دین مبین اسلام نیز نیازمند پشتکار و بصیرت ملت ایران است.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • پیگیری‌های شورای شهر موجب امیدآفرینی برای مردم شده است
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • در حوزه عفاف و حجاب کار بر زمین مانده بسیار است
  • (ویدئو) جدال با میراث شوم جنگ؛ زنی که رهبر مین‌زدایی در لبنان است
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • رونق و توسعه گردشگری شادگان با اختصاص اعتبار
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم