Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، وی در ابتدا گفت: پیشاپیش آغاز هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر عظیم الشان محمد مصطفی(ص) را خدمت همکاران محترم و مردم عزیز شهر تهران تبریک عرض میکنم. همانی که اسلام و قرآن را برای ما به ارمغان آورد و همانی که ما را به دوستی و مودت دعوت کرد. همانی که ما را از کارشکنی در مقابل یکدیگر برحذر داشت و همان بزرگواری که با نزول سوره شوری، ما را به شور در امور، امر نمود و نظام شورایی را برای اداره امور جامعه، توصیه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امانی در ادامه اظهار داشت: باری، شورای پنجم، با گذشت حدود 14 ماه از حیات رسمی خود، برای سومین بار اقدام به انتخاب شهردار کرد. یک انتخاب شورایی دیگر که در ظاهر توسط ما 21 نفر انجام شد ولی در حقیقت، این انتخاب و انتخابهای گذشته، ماحصل و میانگین اندیشه یک جمع بسیار بزرگتری از مردمی است که هرکدام به دلیل خود، دغدغه شهر و مدیریتش را دارند.

 

وی افزود: بویژه که در این انتخاب، جامعه بزرگتری نسبت به انتخاب شهردار حساس شده بود و در قالب رسانه ها، شبکه های اجتماعی، مصاحبه ها، تماسها و پیامها و دیدارهای حضوری تاثیر میگذاشت به طوریکه به جرات میتوان این انتخاب را میانگینی از نظرات یک جمع بسیار بزرگ دانست. جمعی شاید بیش از هزار نفر و نتیجتا، شورایی هزار نفره، شور کرد و بواسطه ما 21 نفر، شهردار انتخاب شد.

 

رییس کمیته ایمنی و حمل و نقل شورا گفت: به نظر من، این پدیده اجتماعی بسیار باارزشی است که چنین تکاپو و سرزندگی بالایی در آن موج میزند و مطالعه کنندگان فضای اجتماعی ایران را دعوت میکنم که تحرک اجتماعی چند هفته گذشته تهران را مطالعه کنند.

 

وی متذکر شد: زنجیره اقدامات شورایی و دموکراتیزه‌یِ ما زمانی تکمیل میشود که نه تنها در زمان انتخاب، همه، سهم و مشارکت داشته باشیم بلکه پس از انتخاب نیز، همه تمکین کنیم. حتی اگر اختلاف، یک رای باشد. حتی اگر کاندیدای ما جزو کاندیداها نباشد.

 امانی خاطر نشان ساخت: نفع رفتار جمعی شورایی و نفع دموکراسی، صرفا در انتخاب شورایی و دموکراتیک تجلی پیدا نمیکند. اگر به این نفع قایل هستیم، آنرا باید در هردو حلقه زنجیر بیابیم. یعنی هم در انتخاب و هم در تمکین.وگرنه، به سان بازی کودکانه ایست که نوع و قوانین بازی را با هم انتخاب میکنند ولی در نهایت به برهم‌زدن بازی ختم میشود.

 وی افزود: همانطور که نفع انتخاب مشارکتی را همگان خواهیم برد، نفع تمکین نیز همگانی است و این رفتار، شایسته امت رسول اکرم(ص) است که 1400 سال پیش، ما را به آن امر نموده است.

 امانی یادآور شد: اگر حداقلِ تمکین را دوری از کارشکنی بدانم، حداکثرِ آنرا همراهی و همکاری و یاری میبینم. این دو، دو سر طیف رفتار اجتماعی شورایی یا رفتار اجتماعی مبتنی بر دموکراسی است.

 این عضو شورا گفت: از همگان سپاسگذارم که در این مدت، تک تک ما را تحت تاثیر نظراتشان قرار دادند. چه مخالفینِ مخالف و چه موافقینِ موافق. اکنون که هیجانات فروکش کرده، جز اندکی سیاهی، باقی را زیبایی بزرگی میبینم که نمود سرمایه اجتماعی ماست و آن اندک را که آقای دکتر آخوندی ضد رسانه خواندند، به حساب تمرین کم‌مان در مدیریت شورایی جامعه و پایین بودن شفافیت اجتماعی میگذارم که به امید آینده، سهمش رو به افول است.

 امانی اظهار داشت: فراموش نکنیم که این عقلانیت و خرد جمعی، با مرکزیت نهاد شوراست که منسجم و موثر میشود و نمود پیدا میکند. روی سخنم با اهالی دولت و مجلس است که توجه بیشتری به نهاد شورا داشته باشند. نهاد شورا، یک مجرای بسیار پرظرفیت برای بروز خرد جمعی و انرژی اجتماعی است. ملت ها، بدون خرد جمعی، کارهایشان به بیراهه خواهد رفت و بدون انرژی اجتماعی، سرمایه ای برای رشد نخواهند داشت و نکته جالب روزگار ما اینست که به مدد شبکه های اجتماعی، نهاد شورا و رسانه چنان درهم تنیده شده اند که حتی میتوان، شفافیت اجتماعی را نیز بعد از رسانه، به حساب شوراها گذاشت.

 وی در ادامه افزود: با وجود این سه ظرفیت بزرگ در این نهاد، از دولتمردان و مجلسیانِ با تدبیر و هوشمند، این توقع را دارم که نه تنها در امور مرتبط با توسعه کشور و استان و شهر، بلکه حتی برای ظرفیت‌سازی تبلیغی در ایام انتخابشان، به این نهاد، بپردازند.

 امانی اضافه کرد: این صحنه، آوردگاه اندیشه ها و ظرفیت ها در این زمان و این مکان بود و هیچ مرحله ای از مراحل انتخاب، به معنی شکست فرد یا اندیشه‌ای نیست. محدود بود به زمان و مکان حاضر!

 این عضو شورا خاطر نشان ساخت: بیشک، همه اندیشه‌ها و همه ظرفیت‌ها، بالاترین سرمایه‌های عرضه شده در این میدانِ محدود بودند و همگی، سهمی از خلق این زیبایی. قرعه انتخاب، توسط این شورای هزار نفره به نام دکتر حناچی زده شد. یک اعتماد مهم به بدنه شهرداری که بسیار کم سابقه است و در عین حال بسیار امید بخش.این انتخاب را هم به ایشان و هم به همه شهروندان تهران تبریک عرض میکنم و برای رسیدن به بیشترین نفع اجتماعی، همگان را به تمکینی با چاشنی همکاری دعوت میکنم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شهربانو امانی شورای اسلامی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۰۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • وضعیت سنجش رسانه‌های خدمت عمومی در ایران
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا: ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • چرا کسی برای دختران دانشجوی آمریکایی شعر برای خواهرم نمی‌خواند!
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • چمران: در شورایی که زنده است اختلاف‌نظر طبیعی است
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • انتخاب کارلو آنچلوتی به عنوان بهترین مربی ماه آوریل لالیگا
  • رسمی؛ انتخاب کارلو آنچلوتی به عنوان بهترین مربی ماه آوریل لالیگا
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است