Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیوساینتیست، انسان های اولیه تولید ابزار سنگی را از بیش از ۳ میلیون سال قبل آغاز کردند. اما با گذر زمان این ابزار پیچیده تر و پیشرفته تر شدند.

در حدود ۳۰۰ هزار سال سبک جدیدی از این ابزار با استفاده از روشی تازه موسوم به سنگ تراشی تولید شدند که در قالب آن انسان های اولیه با چسباندن سنگ های تراشیده شده به یکدیگر و همین طور تراشیدن سنگ های بزرگ ابزار جدید و موثرتری تولید می کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا به حال تصور می شد این دستاورد عمدتا محدود به آفریقا و غرب منطقه اوراسیا بوده و تحول مذکور در تولید ابزار سنگی تنها در حدود۴۰ هزار قبل به مناطقی مانند چین کشیده شده است.

اما بررسی های محققان استرالیایی و چینی نشان می دهد ابزار سنگی پیشرفته که از طریق سنگ تراشی تولید شده اند از ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار سال قبل در جنوب چین تولید شده و به کار می رفته اند. ابزار مذکور از غاری به نام Guanyindong کشف شده اند. بنابراین محاسبات تاریخی باستان شناسان در این زمینه در حدود ۱۲۰ هزار سال با واقعیت اختلاف داشته است.

چندی قبل نمونه هایی از این ابزار سنگی پیچیده در منطقه ای به نام Attirampakkam در هند کشف شده بودند که قدمت آنها به ۳۸۵ هزار سال می رسید.

سوال مهمی که در این میان بی پاسخ مانده هویت افرادی است که این ابزار را تولید کرده اند. علت آن است که هیچ فسیل انسانی در کنار ابزار یادشده کشف نشده است. در آفریقا و اروپا فسیل های انسان های اولیه در کنار ابزار سنگی پیچیده کشف شده اند. برخی گمانه زنی ها حاکی است ممکن است تباری از انسان های اولیه موسوم به دنیسورا که تنها فسیل دو نفر از آنها تا به حال در کوه های سیبری جنوبی کشف شده، ابزار مذکور را تولید کرده باشند.

کد خبر 4463701

منبع: مهر

کلیدواژه: باستان شناسی چین فسیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۱۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • استقرار گروه‌های پایش، حفاظت، مرمت و باستان شناسی در نقش ستم
  • استقرار گروه های پایش، مرمت و باستان شناسی در مجموعه باستانی نقش رستم
  • افشای راز «نفرین توت عنخ آمون» که بیش از ۲۰ نفر را کشت
  • زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است
  • زبان طنز نیشدار است
  • ۱۴ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • جواد خیابانی: المپیک باستان حدود 776 سال قبل از میلاد مسیح بوده است / فیلم
  • باید فضای رسانه را به سمت بهره‌وری سوق داد
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)