Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از مدت‌ها فراز و نشیب و نقدهایی که در مورد احتمال مهاجم بودن و تهدیدهای زیست محیطی در خصوص تولید ماهی تیلاپیا مطرح بود، نخستین صید این نوع ماهی در ایران در مراسمی با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی در بافق یزد انجام شد. گروه ایران زمین پرورش ماهی تیلاپیا

«محمد پورکاظمی» رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در این آیین، گفت: تحقیقات ماهی تیلاپیا 10سال است که در کشور در حال انجام است و با نتایج این تحقیقات، بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با فناوری که در شیلات بافق در حال اجراست، می‌توان بین 250 تا 300 تن در هکتار ماهی تیلاپیا پرورش داد.
«غلامحسین طهماسبی» قائم مقام سازمان تحقیقات، ترویج و آموزش وزارت جهاد کشاورزی نیز با اشاره به اینکه از لحاظ مصرف سرانه ماهی از متوسط دنیا عقب هستیم، گفت: پرورش ماهی تیلاپیا باتوجه به بهره‌وری بالا و استفاده از ظرفیت آب‌های شور می‌تواند به استفاده از ظرفیت‌های کشور کمک کند. می‌توانیم با توسعه این صنعت 300تن در هکتار ماهی برداشت کنیم که این موضوع حائز اهمیت است.
«نیره ملایی پور» مدیرکل محیط زیست استان یزد نیز با اشاره به رفع مشکلات محیط زیستی این مجموعه و اخذ مجوز برای آن، اظهارداشت: طبق بررسی‌های انجام شده بحث پرورش ماهی تیلاپیا در محیط‌های بسته انجام می‌شود و هیچ گونه تصرفی در محیط طبیعی نخواهد داشت.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی

لیلا مودت کارشناس مسئول نباتات صنعتی جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: امسال سهمیه ابلاغی استان برای کشت دانه روغنی کلزا ۵ هزار هکتار بوده که تاکنون حدود ۴ هزار و ۳۵۰ هکتار آن در سطح این استان محقق شده است.

وی اضافه کرد: میزان کشت محصول کلزا امسال نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بیشتر است.

کارشناس مسئول نباتات صنعتی جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه دانه روغنی کاملینا از قابلیت بسیار خوبی برای کشت در مزارع دیم برخوردار است، ادامه داد: این محصول از جمله گیاهان دانه روغنی مقاوم به خشکی و سرما است که در برابر آفات و بیماری‌ها مقاومت قابل توجهی دارد.

مودت با اشاره به امکان کاشت و برداشت مکانیزه این محصول گفت: کاملینا می‌تواند محصول مناسبی در چرخه تناوب زراعی غلات دیم باشد و بازده و سودآوری مناسبی در این اراضی داشته باشد.

کلزا معمولا اواخر خرداد یا اوایل تیر در آذربایجان‌غربی برداشت می‌شود.

کشت دانه روغنی کلزا در تناوب با گندم موجب تقویت خاک و پایداری تولید گندم در کشور می‌شود و ترویج آن طی سال‌های اخیر تدبیری از سوی مسئولان برای افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی آذربایجان‌غربی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • برداشت جو قصیل در قم
  • فرآیند کشت، برداشت و فرآوری هزاران تن پیاز توسط کشاورزان آمریکایی (فیلم)
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین