Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمود قدیری، معاون پیشگیری و حفاظت از حریق سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در نشست خبری چهارمین همایش ملی و اولین همایش بین المللی ایمنی شهری و اولین نمایشگاه صنعت ایمنی کشور گفت: این همایش در اسفند ماه سال جاری برگزار می شود. ما تلاش کردیم به اهداف محتوایی گرایش بیشتری پیدا کنیم و این همایش جایی برای توسعه علم در بحث ایمنی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اجرایی همایش بین المللی ایمنی شهری ادامه داد: ما در کشور دچار فقر علمی هستیم و دانشگاه ها در مباحث ایمنی ورود نمی کنند؛ به همین دلیل جامعه ای داریم که با افزایش جمعیت و پیشرفت تکنولوژی ریسک شهری در آن بیشتر می شود. اگر به همین شکل پیش برویم ممکن است حوادثی پیش آید که پلاسکو در مقابل آن صفر باشد.

وی افزود: در دانشگاه های دنیا رشته مهندسی حریق تدریس می شود. به دلیل اینکه سرعت رشد حریق زیاد است، بهترین آتش نشانان کسانی هستند که در محل حضور دارند. اگر افرادی در محل درخصوص مهندسی حریق اطلاعات داشته باشند دیگر نیاز چندانی به آتش نشان ها نیست.

قدیری ادامه داد: در حوزه مهندسی حریق اولین دوره در دانشگاه خواجه نصیر در مقطع کارشناسی ارشد آغاز شده و امیدواریم تا دو سال دیگر اولین فارغ التحصیلان این رشته را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تلاش کرده ایم در همایش دانشگاه ها را با خود همراه کنیم، گفت: ما در مرحله اول باید کاری کنیم اصلا حریق اتفاق نیفتد و در مرحله بعد اگر اتفاق افتاد باید کسانی که در محل حاضر هستند بتوانند حریق را مدیریت کنند. ما باید زمان اطلاع رسانی حریق را کاهش دهیم و به مردم درخصوص حریق آموزش دهیم.

معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی گفت: مهم ترین فاکتور در مسائل ایمنی شهر فرهنگ اجتماعی است.

وی افزود: ما اکنون ساختمان هایی داریم که تجهیزات و تمهیدات مناسب را دارند اما چون فرهنگ اجتماعی وحود ندارد، پله های فرار مسدود می شوند و مردم نمی دانند باید چگونه فرار کنند. ما از دانشگاه های دنیا خواسته ایم به ما کمک کنند تا تجارب مربوط به آتش نشانی را به مردم منتقل کنیم تا کمترین تلفات و خسارات را در زمان حریق داشته باشیم. قدیری با بیان اینکه ما از دانشگاه ها برای این همایش دعوت به عمل آورده ایم، اظهار کرد: دانشگاه شریف، خواجه نصیر، دانشگاه شهید بهشتی و ... از این دعوت استقبال کرده‌اند.

وی ضمن انتقاد از شرکت های بیمه گفت: اولین ایستگاه های آتش نشانی را در دنیا سازمان های بیمه ایجاد کردند تا خساراتی که پرداخت می کنند، کمتر شود. در کشور ما بیمه آن گونه که باید نقش خود را در مورد آتش نشانی ایفا نمی کند. وقتی ۳ هزار نفر در داخل یک ساختمان هستند که بیمه است و ریسک ایمنی دارد، چه کسی باید در زمان حریق برای نجات افراد اقدام کند؟ قطعا آتش نشانان باید بروند و تضمینی نیست جان آنان حفظ شود.

وی در پایان تاکید کرد: از اصحاب رسانه انتظار داریم به جامعه آتش نشانی کمک کنند و پیامشان را به گوش مسئولان برسانند.

کد خبر 4464051

منبع: مهر

کلیدواژه: آتش نشانی شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • حریق در هتل پارسیان کوثر تهران مهار شد
  • حریق در پشت بام یک منزل مسکونی در مشهد اطفا شد
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • تصاویر آتش‌سوزی گسترده یک کارگاه بزرگ در تهران |‌ ویدئو
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • آتش سوزی فروشگاه دخانیات در شهرکرد
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • انفجار منزل مسکونی در قم
  • انجام ۲۶۸ مورد ماموریت توسط آتش نشانی قزوین
  • توضیحات آتش‌نشانی قزوین درباره شهادت یک آتش‌نشان