Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - پنتاگون اعلام کرد: برغم تلاش‌های دولت آمریکا و افغانستان برای متقاعد کردن طالبان به ‌منظور توافق صلح طی سه ماه گذشته ، تاکنون هیچ موفقیتی در این روند به دست نیامده است.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، بر اساس ارزیابی اخیر بازرسان پنتاگون ، دولت‌های واشنگتن و کابل تاکنون نتوانسته اند در متقاعد کردن طالبان برای رضایت به توافق صلح در افغانستان دست پیدا کنند و در حقیقت باید گفت، تلاش‌های سیاسی و امنیتی برای پایان دادن به جنگ افغانستان با بن بست مواجه شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ژنرال گلن فین بازرس عمومی پنتاگون در مقدمه بررسی جامع شرایط نظامی، سیاسی و بشردوستانه در افغانستان در مدت زمان ماه جولای تا سپتامبر سال جاری خاطر نشان کرد، با توجه به انجام تمام تلاش‌های صورت گرفته در سه ماه گذشته باید گفت، همچنان تحقق صلح در جنگ افغانستان بسیار بعید به نظر می‌رسد.
بر اساس این گزارش به‌رغم تجدید نظر استراتژی دولت ترامپ در جنگ افغانستان و فراهم کردن فرصت برای ایجاد مذاکره میان دولت افغانستان و نیروهای طالبان برای تحقق صلح در این کشور باید گفت که حمایت‌های دولت دونالد ترامپ آنچنان مستحکم و متداوم نبوده است.
مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا در سفر به کابل در جولای سال جاری گفت، راهبرد آمریکا در حال پیگیری در افغانستان است.
باگذشت سه ماه از سفر وزیر خارجه آمریکا به کابل و ادامه تلاش های ارتش آمریکا برای تقویت نیروهای ارتش افغانستان و آموزش نیروهای امنیتی و پلیس این کشور باید گفت که طالبان همچنان به مقاومت خویش ادامه می‌دهد.
«جوزف دانفورد» رئیس ستاد ارتش آمریکا نیز چند روز پیش گفته بود: طالبان در افغانستان در حال شکست نیست و هیچ راه حل نظامی برای پایان دادن به جنگ این کشور وجود ندارد. فرماندار ارشد آمریکا در نشست امنیتی هالیفاکس کانادا گفت، ما باید اعتراف کنیم که طالبان هم اکنون در موضع شکست قرار نگرفته است. جوزف دانفورد افزود، آمریکا و ناتو تلاش می‌کنند تا از اهرم‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی برای متقاعد کردن طالبان برای پیوستن به روند صلح و پایان دادن به جنگ افغانستان استفاده کنند.
بر اساس گزارش ارزیابی ژنرال گلن فین، راهبردی دولت ترامپ در افغانستان با محوریت متقاعد کردن طالبان برای ادامه مذاکرات صلح است اگرچه تا کنون نتیجه قابل قبولی نداشته است. تلاش‌های دولت ترامپ در ماه سپتامبر با انتصاب زلمی خلیل زاد سفیر سابق واشنگتن در کابل به‌عنوان نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در افغانستان پیگیری شد. به گفته رویترز، خلیل زاد در ماه اخیر به مدت سه روز با نمایندگان طالبان در کشور قطر دیدار و گفت گو داشته است.
زلمی خلیل زاد نماینده ویژه آمریکا در افغانستان در مصاحبه با اصحاب رسانه در روز یکشنبه (27 آبان) گفت، با آغاز انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در تاریخ 20 آوریل (31 فروردین 1398) ما امیدوار هستیم تا به یک توافق صلح با طالبان دست پیدا کنیم.
خلیل زاد به خبرنگاران گفت، من براین باورم که نتیجه نهایی این مذاکرات صلح و موفقیت برای افغانستان است و این صلح هیچ تهدیدی برای خود این کشور و جامعه جهانی نخواهد داشت.
بر اساس گزارش بازرسان پنتاگون به‌رغم تلاش‌های دولت امریکا برای تحقق صلح در کشور افغانستان باید گفت که شمار قربانیان حملات گروه‌های تروریستی به مردم و نیروهای امنیتی افغانستان در سه ماه گذشته با افزایش همراه بوده است و هیچ نشانی از تحقق صلح در این مذاکرات مشاهده نمی‌شود.
ارتش آمریکا بارها طی بیانیه‌های متعدد از ارائه آمار قربانیان و کشته شدگان حملات گروه‌های تروریستی خودداری می‌کند و ادعاهای خود را به گزارش دولت افغانستان مبنی بر ممنوعیت انتشار آمار قربانیان ارتباط می‌دهد، درحالی‌که اشرف غنی رئیس جمهور افغانستان خود طی سخنانی عنوان کرد که در چهار سال گذشته در پی درگیری با گروه‌های تروریستی شمار 28 هزار نیروی امنیتی افغان و 58 نیروی آمریکایی کشته شده ‌اند.
در حال حاضر تعداد 14 هزار نیروی امریکا در کشور افغانستان مستقر هستند.
آساق**9473**1663**
http://www.mohavedailynews.com/news/pentagon-says-little-clear-progress-seen-in-afghanistan-war/article_14923372-ec8c-11e8-bfee-db05bac6f645.html

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ارتباطات افغانستان آمريكا طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان

وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان اعلام کرد طی سال گذشته بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «خلیل‌الرحمان حقانی» وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان با اشاره به اقدامات اخیر پاکستان اظهار داشت بیش از 600 هزار پناهجو در ماههای اخیر به افغانستان اخراج شده‌اند.

وی افزود از ایران و برخی کشورها نیز هزاران مهاجر افغان به کشورشان بازگشته‌اند.

حقانی گفت برای بازگشت کنندگان به کشور، مراکز موقت فراهم شده است تا از آنجا به ولایت‌های مورد نظر انتقال یابند.

این در حالی است که شماری از پناهجویان تازه بازگشته به افغانستان از حکومت طالبان خواستار کمک و سرپناه دائمی و همچنین فرصت‌های کار شده‌اند.

آمادگی پاکستان برای اخراج پناهجویان «با مدرک» افغاناتریش خواستار اخراج پناهجویان پذیرش نشده افغان از اروپا شدپارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

وزیر امور مهاجرین حکومت طالبان پیش از این در دیدار با «شوکو شیموزاوا» رئیس پشتیبانی و امنیت کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در بهمن‌ماه سال گذشته گفته بود بیش از یک میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند.

این بازگشت‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بر اساس آمار سازمان ملل، بیش از 29 میلیون افغان (بیشتر از نیمی از جمعیت این کشور) به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • وقوع انفجار در کابل
  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • توزیع ۲۱ هزار پاسپورت در بغلان
  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان