Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز عصر امروز سه شنبه به ریاست شهرام دبیری و با تاکید بر بررسی موضوعات آموزش شهروندی در عمارت شهرداری تبریز برگزار شد.

در آغاز این جلسه معاون فرهنگی و هنری شهرداری تبریز با ارائه توضیحاتی در خصوص کتاب آموزش شهروندی در مدارس از تالیف این کتاب در ۱۳ جلد و برای تمامی مقاطع تحصیلی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام احمد حمیدی با اشاره به اینکه شهرداری تبریز آمادگی لازم برای اجرای پروژه های فرهنگی مرتبط با آموزش های شهروندی را دارد، گفت: این کتاب از مدارس آغاز شده و سپس به صورت نشریات در اختیار خانواده قرار گرفته و به زودی عملیاتی خواهد شد.

وی ایجاد ظرفیت های لازم برای پیروی از رفتارهای ایده آل در کشور را زمان بر دانست و گفت: تیم تدوین کتاب آموزش شهروندی با مطالعه کتاب های مختلف ایرانی و خارجی  طی دو سال گذشته تمام موضوعات مرتبط با آموزش های شهروندی در هر حوزه ای را مورد بررسی قرار داده است.

وی با اشاره به عنوان بندی موضوعات، این فهرست را حاصل بررسی های کارشناسان آموزش های شهروندی عنوان کرد و گفت: معتقدم که کار متفاوتی در این حوزه صورت خواهد گرفت که می تواند الگوی کاری مناسبی برای دیگر شهرهای کشورمان باشد.

کتاب آموزش های شهروندی می تواند الگوی کشوری باشد

در ادامه رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: نوآوری چاپ و توزیع کتاب آموزش های شهروندی برای نخستین بار در تبریز در حال شکل گیری است و می تواند الگویی برای دیگر شهرهای کشور نیز باشد.

شهرام دبیری اضافه کرد: در گذشته این موضوعات در مدارس آموزش داده نمی شد و اگر آموزشی بود در حد تئوری خود باقی می ماند.

دبیری با اشاره به کافی نبودن آموزش های تئوری گفت: این مسائل باید بصورت عملی و در قالب کمپین های مختلف صورت بگیرد.

وی گفت: تالیف کتاب آموزش شهروندی یکی از راه های ورود به مباحث تئوری – عملی در این حوزه است که اگر دچار مشکلات خروج از چارچوب اساسی خود نشود قدم بزرگی به شمار می رود.

باید به رفتارهای شهروندان به صورت اساسی توجه کنیم

محمدباقر بهشتی دیگر عضو این کمیسیون نیز آموزش های شهروندی را از جمله موضوعات اساسی و مورد توجه در تمامی جهان برشمرد و گفت: باید به رفتارهای شهروندان بصورت اساسی توجه کنیم.

وی سپس گفت: ایرادات اساسی بسیاری را در نوع زندگی این افراد مشاهده می کنیم.

وی اظهار داشت: آموزش ها باید بصورت اثر بخش بوده و از مبدا برای معلمان صورت گیرد.

بهشتی با اشاره به نوع آموزش های شهروندی در کشورهای مختلف جهان این موارد را نمونه ای برای آموزش معرفی کرد.

سعید نیکوخصلت نیز با تشکر از عوامل تدوین این کتاب اظهار داشت: در ایران جز در موارد مشخص و ‌محدودی آموزشی صورت نگرفته و یا بصورت حرفه ای مورد توجه قرار نگرفته است.

ورزش در کشورهای اروپایی جزو ضروریات زندگی است

وی با اشاره به اینکه ورزش در کشورهای اروپایی موضوع از ضروریات زندگی بشمار می آید گفت: اما متاسفانه در کشور ما هنوز این موضوع ابتر باقی مانده است.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز ساخت مدارس مختص تربیت بدنی، مهد کودک های ورزشی، آموزش رفتارهای مرتبط با محیط زیست را از راهکارهای حل این معضل دانست.

فرج محمدقلیزاده همچنین در ادامه گفت: شهرداری تبریز اگر تمام فعالیت های خود را کنسل کرده و به موضوع آموزش های شهروندی بپردازیم قدم بزرگی برداشته ایم.

وی ورود موفق  به موضوع آموزش شهروندی را از طریق آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: اما متاسفانه این ورود از طرف شورا و شهرداری قانونی نیست و به صورت سلیقه ای با آن برخورد می شود یعنی مثلا ممکن است در صورت تغییر مدیر این جریان متوقف شود.

این عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه برای محکم کاری باید موضوع در شورای آموزش شهروندی از طریق مجلس به عنوان قانون ثبت شود تامید کرد: در غیر اینصورت نمیتواندبه نتیجه اقدامات چندان امیدوار بود.

قلی زاده تدوین کتاب ها را نه به صورت معمول همیشه که بصورت تصویری و آموزش آن را بصورت بازی درخواست کرد و گفت: این کتاب باید قبل از هرگونه چاپی توسط متخصصین امر و صاحب نظران مورد مطالعه قرار گرفته و تایید شود.

در پایان اعضای کمیسیون فرهنگی با پیشنهاد موضوعات فرهنگی برای در دستور کار قرارگرفتن برنامه چشم انداز یکساله کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، اقدام فوری برای عمل به این موضوعات را ضروری دانستند.

کد خبر 4464168

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش شهروندی تبریز ترافیک شورای شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۵۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل

ایسنا/اردبیل نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: هر سال در چنین فصلی که موسم بسیار خاص و محصول در آستانه رسیدن است مشکل آب اینجاد می‌شود و علت آن این است که وزارت نیرو مدیریت سد و مدیریت کانال را از هم جدا کرده است.

آیت الله سید حسن عاملی، ۱۴ اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل برگزار شد با تبیین آثار عدم مدیریت یکپارچه سد و کانال اظهار کرد: با دوگانه شدن مدیریت آب نه به موقع و نه به اندازه رها می‌شود و گاهی آمار اطلاعات سدهای مخزنی هم به درستی اعلام نمی‌شود در نتیجه استان اردبیل در برنامه‌ریزی کاملاً با بن‌بست مواجه می‌شود که چقدر اجازه کشت بدهد.

خطیب جمعه اردبیل اضافه کرد: امسال علی رغم ذخیره سازی مناسب آب در سدهای مخزنی ارس و خدا آفرین، رهاسازی متناسب با نیاز آبی شبکه ۸۵ هزار هکتاری مغان صورت نمی‌گیرد و فرصت حساس کشت و زرع از دست می‌رود این مشکل باید برای همیشه حل شود. اینجانب موضوع را با آقای رئیس جمهور مکاتبه خواهم کرد و از نمایندگان مجلس هم می‌خواهم با تمام توان به این موضوع ورود کنند.

امام جمعه اردبیل ادامه داد: در خود استان هم باید اقداماتی صورت گیرد طول کانال اصلی مغان ۱۸۰ کیلومتر است ولی فقط ۶۰ کیلومتر بتنی شده و ۱۲۰ کیلومتر خاکی است در نتیجه هم هدر رفت آب درست می‌شود و هم اراضی زهدار می‌شود که اصلاح آن هزینه سنگینی دارد. چنانچه دولت برای کشاورزی و برای استفاده بهینه از آب حساس است دستور دهد امسال حداقل ۵۰ کیلومتر این کانال بتنی شود.

آیت الله عاملی بیان کرد: بیشترین کمبود آب در منطقه بیله سوار و جعفرآباد درست می‌شود چون در انتهای خط قرار گرفته‌اند و کانال‌ قدیمی است، در حالی که از بالا دست زمین های جدیدی زیر کشت و آبیاری رفته است یعنی تاوان آن را باید آخر خطی‌ها بدهند! گاهی شخصاً در همان منطقه با اعتراض و عصبانیت  بسیار شدید کشاورزانی که حقابه تاریخی دارند مواجه شده ام در حالی که هیچ کس جوابگو نیست به همین جهت برای حل مشکل بیله سوار و جعفرآباد باید یک سد در منطقه بیله سوار با ظرفیت ۴۰ میلیون متر مکعب احداث شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶ پرونده نقض حقوق شهروندی در مازندران بررسی شد
  • عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی امکانپذیر نیست +فیلم
  • امکان عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی وجود ندارد +فیلم
  • تردد در معابر منتهی به میدان کتاب ساماندهی و کانالیزه شد
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • ضرورت یکپارچه‌سازی مدیریت سد و کانال در اردبیل
  • ضرورت تأمین زیرساخت‌ها و ایجاد جاذبه در آموزش و پرورش
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه