Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، جلسه هم اندیشی طراحان، دانشجویان و تولیدکنندگان لباس برای دومین جشنواره ملی طراحی لباس و پارچه‌ کودک و نوجوان عصر سه شنبه ۲۹ آذر در باغ زیبا برگزار شد.

در این جلسه طراحان، تولیدکنندگان، مسئولان کارگروه مد و لباس مد و لباس وزارت ارشاد و دانشجویان رشته طراحی حاضر بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ابتدا پدرام، یکی از اعضای کانون طراحان لباس توضیحاتی را درباره این جشنواره ارائه کرد.

جزایری استاد دانشگاه و از اعضای سیاست گذاری جشنواره لباس کودک هم ضمن معرفی خود گفت: دنیای کودکان بر خلاف تفکر عوام دنیای پیچیده ای است. اگر برخورد خوبی با بچه‌ها در حوزه طراحی شود، نتایج خوبی در آینده بچه‌ها رقم می‌خورد. برای بچه‌های پیش دبستانی تصویر بیش از هر چیز دیگر انتقال معنا می‌کند. در طراحی لباس کودکان، می‌توان چند طرح مختلف روی لباس بچه درست کرد و با توصیه مادر، بچه‌ها قصه‌ای بگویند.

در ادامه قبادی رئیس کارگروه مد و لباس گفت: ما در سال‌های قبل به موضوع مد و لباس کودکان توجه نمی‌کردیم، اما حالا توجه بیشتر شده و ارتباط میان جامعه علمی و طراح ایجاد شده است. چند سالی است که مد و لباس در کشور شکل گرفته و فراگیر شده است. باید این حوزه را تخصصی کنیم. نمی‌شود در بخشی از مد و لباس کودک فعال و در بخشی غیر فعال باشیم. باید جریان مد و لباس را همگام دیگر بخش‌ها جلو ببریم. موضوع لباس کودکان در دنیا اهمیت دارد و تولید کنندگان بزرگ لباس در دنیا به حوزه کودک توجه دارند.

وی افزود: وقتی مد در دنیا شکل گرفت، حوزه تخصصی این رشته به شکل موازی با آن پیش رفت، اما در کشور ما اینگونه نیست. یکی از حوزه‌های مغفول در بحث لباس حوزه کودک و نوجوان است. ما با چند میلیون مخاطب مواجهیم که سازندگان آینده جامعه هستند. یکی از مهمترین عناصر کودکان موضوع پوشش و لباس است. این موضوع شامل دو بخش آموزش و توانمندی آن آموزشهاست.

قبادی در ادامه اظهار کرد: سالیان سال بچه‌های ما با آن حوزه سر و کار دارند. ما اگر مد و لباس کودکان و نوجوان را مورد توجه قرار دهیم، متوجه می‌شویم که لباس صرفاً جنبه پوشانندگی ندارد و یک مسیر فرهنگی و اجتماعی است. لباس نشان دهنده هویت و شخصیت ماست. ما با توجه به مد کودک و نوجوان طبعاً زمینه‌های تثبیت و ترفیع جامعه را در نظر خواهیم گرفت. یکی از ضرورت‌های طراحی لباس کودک توجه به نگاه تجاری در این عرصه است. موضوع دیگر این است که خیلی از طراحان هویت کار‌ها را نمی شناسند. بسیاری از طراحی‌ها هویت ندارد و این موضوع باعث می‌شود که نتیجه مطلوبی حاصل شود. آیا می‌توانیم ده دقیقه درباره طرحمان صحبت کنیم؟

در ادامه برنامه، پرسش و پاسخ انجام شد. یکی از دانشجویان در خصوص شوی تولیدات دانشجویان و مد زنده در خواست داشت. پدرام در پاسخ به این درخواست گفت: ما در دوره گذشته ویترین ملی داشتیم که مخصوص معرفی آثار بود. امسال در بخش‌های جانبی امکان دارد که مثلا در بخش عکس لباس طراحان جوان را تن کودکان کرده و در این بخش به عنوان عکس استفاده کنیم.

قبادی درباره حمایت از تولیدکنندگان شهرستانی به یکی از حضار گفت: شما اگر در جشنواره‌های مختلف حاضر باشید، با درج اسمتان می‌توانید خود را در عرصه تولید فعال و نامتان را معرفی کنید. بسیاری از همین طراحان فعال در ابتدای کار رشته کار دستشان نبود، اما آنقدر در جشنواره‌های مختلف مد و لباس شرکت کردند تا سرانجام در این کار راه افتادند. نباید همه منتظر باشند ما کاری کنیم تا اتفاق خاصی رخ دهد و تولید کنندگان کارشان دیده شود و پیشرفت کنند. تلاش خود طراح و حضور مداوم در این جشنواره‌ها سبب معرفی آن طراح می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۵۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه

سازمان‌های مختلف وابسته به سازمان ملل با اشاره به وضعیت روانی و جسمی بسیار وخیم کودکان غزه در سایه تداوم تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی، بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه تاکید کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در گزارشی نسبت به آسیب‌های روحی و روانی شدیدی که در نتیجه تجاوزات مستمر رژیم اشغالگر به نوار غزه به کودکان فلسطینی در این منطقه وارد شده است هشدار داده و اعلام کرد که کودکان غزه از سطوح ویرانگر و بالایی از اضطراب رنج می‌برند.

در بیانیه این آژانس آمده است که تیم آنروا با کودکان و نوجوانان در نوار غزه برای کاهش تاثیرات وحشتناک جنگ روی آنها کار می‌کند اما این کودکان وضعیت بسیار اسفباری دارند.

از سوی دیگر «سندی ماکین» مدیر اجرایی برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل متحد با اشاره به وقوع قحطی گسترده در شمال نوار غزه اعلام کرد که غزه از قحطی فراگیر رنج می‌برد و بعد از گذشت 7 ماه از این جنگ ویرانگر، مردم غزه دچار کمبود شدید مواد غذایی و ناامنی غذایی هستند. آنچه که ما در واقعیت روی زمین در نوار غزه می‌بینیم بسیار وحشتناک است و حتی نگاه کردن و یا شنیدن درباره آن هم بسیار سخت می‌باشد و باید هرچه سریعتر آتش بس در این منطقه برقرار شود.

همچنین آنروآ گزارش داد که 90 درصد از مردم نوار غزه به طور کامل برای تامین منابع غذایی خود به ورود کمک‌ها نیاز دارند. در این میان وضعیت کودکان بسیار بد بوده و آنها از کم آبی و سوء تغذیه شدید رنج می‌برند.

از سوی دیگر «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به توصیف وضعیت فوق بحرانی کودکان در نوار غزه اشاره و اعلام کرد که جنگ غزه بسیاری از کودکان را مجبور کرده چشمان خود را ببندند و گورستان‌هایی در رفح وجود دارد که پر از کودکان است‌. حملات هوایی شدید طی این هفته موجب قتل عام شمار زیادی از غیرنظامیان بزرگسال و کودک در رفح شده است. بیش از شش ماه از جنگ در نوار غزه می‌گذرد و این جنگ در حال شکستن سیاه‌ترین رکوردها در جنایت علیه بشریت است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که طبق آمار رسمی بیش از 14هزار کودک در نوار غزه قتل عام شده‌اند و با توجه به تهدیدات برای ادامه تجاوزات این اوضاع بدتر می‌شود.

سخنگوی یونیسف هشدار داد که حمله به رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا رفح در واقع شهر کودکان است، جایی که حدود 600 هزار کودک در آن زندگی می‌کنند. همچنین وضعیت بزرگترین بیمارستان باقیمانده در غزه یعنی بیمارستان اروپایی هم بسیار وخیم است.

وی گفت که من در ماه آوریل گذشته به این بیمارستان سر زدم و جراح کودکان بالای سر کودک کوچکی به نام محمود خم شده بود که بر اثر انفجار موشکی که به خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. این جراح در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟ امروز از 36 بیمارستان غزه تنها 10 بیمارستان هنوز فعال هستند که آنها هم به طور جزئی کار می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان غزه نیاز به مراقبت‌های بهداشتی دارند.

یونیسف:اجساد متلاشی شده کودکان غزه دلیلی بر توحش اسرائیل استیونیسف: 600 هزار کودک در رفح گرسنه و وحشت‌زده هستند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • کنترل جمعیت حیوانات بلا صاحب در ارومیه
  • ببینید | چند پرسش و پاسخ مهم برای دختران جوان و زنان!
  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد
  • حضور ناشران پخته‌خوار در نمایشگاه کتاب محدود می‌شود
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • آیا وضو یا تیمم با وجود آرایش و لاک ناخن صحیح است؟
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان