Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@10:59:15 GMT

لایحه عوارض کسب و پیشه در شورای شهر قزوین تصویب شد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۰۶۷۰۳

لایحه عوارض کسب و پیشه در شورای شهر قزوین تصویب شد

قزوین - ایرنا - اعضای پارلمان محلی قزوین در نشست علنی سه شنبه شب خود لایحه جدید عوارض کسب و پیشه از مشاغل تابع قانون نظام صنفی و دیگر مشاغلی که تابع قوانین خاص هستند را بررسی و تصویب کردند.

به گزارش ایرنا، رییس کمیسیون مالی و اقتصادی شورای اسلامی شهر قزوین در خصوص این لایحه گفت: این لایحه در سه جلسه متوالی در این کمیسیون مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در نهایت تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرج الله فصیحی رامندی افزود: در این لایحه تلاش شده اختلافات چندانی از نظر ضریب و مقدار با مصوبه قبلی نداشته باشد.
فصیحی رامندی ادامه داد: نظام صنفی قبلا در شهرداری بر اساس چهار رسته شغلی تعریف می شد اما در حال حاضر اتحادیه این موارد را به 47 گروه تقسیم کرده است که در لایحه جدید هم این گروه ها تفکیک شده اند.
وی همچنین گفت: در لایحه جدید عوارض کسب و پیشه بسیاری از رسته ها تغییری نکرده و یا حتی در برخی موارد کاهش هم یافته و تنها در چند رسته افزایش داده شده است که آن هم بیش از 10 درصد نیست.
فصیحی رامندی در ادامه گفت: پلاک هایی که برابر ضوابط و مقررات از پارکینگ استفاده می کنند از پرداخت عوارض معاف هستند.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قزوین نیز در جریان بررسی این لایحه گفت: پیشنهاد می شود در خصوص مشاغل ناملموس که میراث فرهنگی بوده و یا در حال از بین رفتن هستند حداکثر تخفیف داده شود که فصیحی رامندی پاسخ داد در راستای حمایت از صنایع دستی و گردشگری، صنایع دستی چون فرش بافی از پرداخت این عوارض معاف خواهند بود.
نایب رییس شورای اسلامی شهر قزوین نیز در این نشست در مخالفت با افزایش عوارض رسته پوشاک و فرش و پارچه نسبت به برخی رسته ها گفت: در شرایط اقتصادی فعلی که لباس فروشان را هم تحت تاثیر قرار داده، افزایش عوارض غیر منطقی است و پیشنهاد می شود همچون بسیاری از رسته های شغلی دیگر بدون تغییر باقی بمانند.
مهدی عبدالرزاقی افزود: پیشنهاد می شود فروشندگان در این لایحه در یک قسمت و خدمات دهندگان و دستمزد بگیراندر قسمتی دیگر قرار گیرند.
دیگر عضو شورای اسلامی شهر قزوین نیز گفت: در دنیای توسعه یافته مبنای درآمد پایدار، عوارضی است که از اصناف گرفته می شود.
احد چگینی افزود: پیشنهاد می شود به منظور وحدت رویه این شرایط برای همه رسته ها در نظر گرفته شود و اگر برای رسته ای بدون تغییر است کاری شود که به سایر رسته های خدماتی هم تعمیم داده شود.
وی اضافه کرد: پیشنهاد می کنم عوارض دفاتر مهندسی، آموزشگاه ها و دفاتر نمایندگی بیمه ها را با ضریب سه و نیم کاهش یابد.
وی افزود: سیاست شورا در جهت نگاه به اقشار آسیب پذیر بر عدم افزایش قیمت ها و عوارض بوده است و در لایحه جدید تلاش شده فرمول محاسبات به صورت شفاف تری ارایه شود.
7388*3013

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شوراي اسلامي شهر لايحه عوارض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۶۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد

معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حال کارگر نسبت به گذشته بهتر شده است.

به گفته وی، در ۲.۵ سال گذشته دولت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تولید در قالب تبصره ۱۸ و ۱۶ بودجه پرداخت کرده است و امسال از تبصره ۲ بودجه پرداخت خواهد شد.

معاون وزیر کار، گفت: همان گونه که ورزش همگانی در سیما جا افتاد، باید تولید همگانی هم راه افتد، سامانه ملی مجوز‌های کسب و کار در این زمینه مهم است، در سال‌های قبل برای گرفتن مجوز مشاغل خانگی ۸ ماه زمان لازم بود، الان با سامانه ملی مجوز‌ها ۵ دقیقه و غیر حضوری مجوز می‌دهند.  طی دو سال گذشته ۴۰۰ هزار شغل مرتبط با مشاغل خانگی در کشور با سامانه مجوز‌ها ایجاد شده است.

وی گفت: در زمینه آموزشگاه مهارتی قبلا متقاضی باید سال‌ها منتظر می‌ماند، الان ۳ روزه با سامانه ملی مجوز‌ها صادر می‌شود.

وی گفت: از نظر مرکز آمار ایران یک هفته در هفته مراجعه درآمد داشته باشد، از نظر وزارت کار فعالیتی شغل محسوب می‌شود که درآمد پایداری برای فرد داشته باشد.

کریمی بیرانوند این را هم بیان داشت، بر اساس گزارش مرکز آمار از اشتغال موجود ۸.۲ درصد ناقص و ۹۱.۸ درصد دائم ونزدیک دائم تا ۴۴ ساعت در هفته است. اما از نظر مردم با توجه به درآمد و هزینه وانتظار از شغل بر اساس میزان تحصیل و رشته تحصیل فرد، شغل محسوب می‌شود.

به گفته معاون وزیر تعاون، بر اساس آمار مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در کشور ۸.۱ درصد شده است.

کریمی در مورد وضعیت خانوار کارگری گفت: سبد هزینه خانوار کارگر کم یا زیاد می‌شود، مستقیم به وزارت کار بستگی ندارد، نرخ تورم بالا رود موثر است.

وی گفت: سال گذشته از تعهد ۱ میلیون و ۸۷ هزار شغل بود که در نهایت به عدد یک میلیون و ۱۵ هزار شغل ایجادی رسیدیم.

به گفته معاون وزیر تعاون، تلاش می‌شود، بیکاران به تفکیک رشته و حرفه طبقه بندی می‌شود، یا در حوزه اشتغال تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی با اولویت فارغ التحصیلان خواهد بود.

کریمی گفت: برآورد مرکز آمار ایران از ۲.۱ میلیون بیکار در کشور، حدود یک میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاهی هستند.

وی گفت: آمار‌های دقیقی از افراد بیکار غیر متقاضی (نیت) در بازار کار نداریم، ولی برآورد شده از ۳۸ درصد به ۳۴ درصد کاهش یافته است.

معاون وزیر تعاون از برنامه سازمان فنی و حرفه‌ای برای ارائه آموزش به افراد بیکار غیر متقاضی در بازار کار خبرداد و گفت: این افراد که عمدتا جوان هستند و ناامید از بازار کار شده‌اند، با آموزش مهارتی می‌توانند وارد بازار کار شوند.

وی در مورد اصل ۴۳ قانون اساسی گفت: این اصل مغفول مانده است، حق دسترسی به امکانات تولید برای همه باید فراهم شود، دسترسی به ابزار‌های تولید باید فراهم شود و جهش تولید با مشارکت مردم یعنی همین دسترسی فراهم شود.

به گفته وی، ابزار‌های تولید شامل زمین و مکان تولید، مهارت و تسهیلات است، بر اساس اصل ۴۳ یعنی بتوانیم کسانی که متقاضی کار هستند، زمینه را فراهم کنیم.

به گفته وی رسیدگی به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی باید مد نظر مدیران باشد و ۲۵ درصد از اشتغال هر استان به آنان اختصاص یابد، یعنی از یک میلیون شغل باید ۲۵ درصد به فارغ التحصیلان دانشگاه احتصاص یابد. به گفته کریمی بیرانوند، کسانی که فارغ‌التحصیلان را به کار گیرند، از تخفیف سهم بیمه کارفرما برخوردار می‌شوند و سال قبل ۱۷ هزار مورد بخشودگی سهم بیمه کارفرما در کشور داشتیم.

وی با بیان راه‌اندازی سامانه جستجوی شغل گفت: امسال هم کمی و کیفی سامانه جستجوی شغل را به روز کنیم. پارسال حد اقل ۴۰ هزار شغل جدید در آن بارگذاری شد، امسال باید ۱۲۰ هزار فرصت شغل در این سامانه بارگذاری شود. هم کارفرما فرصت شغلی را بارگذاری می‌کند، هم کارجو نیاز خود را بارگذاری می‌کند، کاریابی‌ها هم در آن سامانه فعال هستند که این دو گروه را به هم متصل می‌کنند.

به گفته کریمی آزمون‌های مختلف برای کارجو و کارآفرین در این سامانه وجود دارد که برای نیاز شما چه مهارتی نیاز است و برای کارجو هم مشخص می‌شود که چه توانی در هر کاری دارد.

به گفته معاون وزیر تعاون، سال گذشته از تیرماه تا اسفند ۴۰ هزار به کارگماری در سامانه کارجویی ثبت شد، امسال قرار است ۱۲۰ هزار به کارگماری در این سامانه ثبت و بارگذاری شود.

بر اساس گفته کریمی بیرانوند، رصد اشتغال در سه مرحله انجام می‌شود، بعد از مرحله پیامک، تماس گرفته می‌شود تا کنون برای ۸۰۰ هزار نفر از شاغلان ثبت شده بر اساس کد ملی در سامانه رصد، معادل دو سوم افراد تماس گرفته شده است. معاون توسعه اشتغال وزیر کار، در سال ۱۴۰۲ در هر سه مرحله رصد اشتغال ۷۳ درصد موارد راستی آزمایی شده است.

دیگر خبرها

  • بودجه ۶۰۰۰ میلیارد تومانی شهرداری کرمانشاه بلاخره تصویب شد
  • رانندگان آژانس شهرداری قزوین بیمه‌ تکمیلی می‌شوند
  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • جدول مربوط به «بودجه شرکت‌های دولتی» تصویب شد
  • جدول مربوط به اعتبارات دستگاه‌های اجرایی تصویب شد
  • منابع بودجه ۱۴۰۳ تصویب و جدول حقوق و مزایا رد شد
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز