Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل- محمد فاطمی زاده: در روزهایی که گذشت، بشار الجعفری» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در جریان نشست شورای امنیت در نیویورک تاکید کرد: سوریه مناطق باقی مانده تحت اشغال تروریستها و تمام نیروهای خارجی اشغالگر را آزاد خواهد کرد.

از سوی دیگر نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر تداوم عملیات نظامیان این رژیم در خاک سوریه تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که روابط کشورهای عربی مثل امارات و اردن و مصر نیز با سوریه رو به بهبودی است و طرفین برای تقویت این روابط مذاکراتی در هفته گذشته داشته اند.

در همین رابطه خبرنگار مهر با «نجدت انزور» نایب رییس پارلمان سوریه گفتگو کرده که شرح آن از نظر می گذرد.

*اخیرا ترکیه از قصد خود برای حمله به کردها در شرق فرات سخن گفته است. آیا چنین کاری خواهد کرد و پاسخ محور سوری-ایرانی و روسی به آن چه خواهد بود؟

هرنوع مداخله ترکیه در اراضی سوریه، تجاوز به کشور و ملت سوریه است و با منشور سازمان ملل و قوانین بین المللی تناقض دارد. در این خصوص مکان مورد حمله و تجاوز مهم نیست و میان ادلب، عفرین و شرق فرات تفاوتی وجود ندارد. همچنین آنکارا نمی تواند مرزهای ترکیه را در اختیار ده ها هزار تروریست قرار دهد و این در حالی است که برخی گروه های تروریستی نیز با آنکارا متحد هستند.

از سوی دیگر برخی مجموعه ها و شبه نظامیان نیز از اشغالگران آمریکایی دستور می گیرند. در صورتی که این جبهه های متجاوز به وحدت سوریه تعرض کنند، ما آن را محکوم می کنیم و در برابر هر گروهی که مستقیم یا به شکل نیابتی به سوریه تجاوز کند، مقاومت خواهیم کرد.

این مقاومت نیز بر اساس اولویت بندی رهبران سیاسی کشور و فرماندهان نظامی ارتش و نیروهای مسلح سوریه خواهد بود.

*عملیات آزادسازی ادلب چه زمانی آغاز می شود و چه موانعی بر سر راه اجرای آن وجود دارد؟ آیا واشنگتن در این زمینه کارشکنی می کند؟

راه ها و روش های آزادسازی ادلب متنوع و مختلف است و ما همیشه راه های غیرخشن را ترجیح می دهیم. در صورتی که مردم ما به کمک نیاز داشته باشند تا از اسارت تروریست ها رها شوند، ما نیز آمادگی این اقدام را داریم.

نیروهای مسلح نیز برای ورود به هر نوع نبردی که میدان جنگ به آن نیز دارد، کاملا آماده هستند. روال عملیات های نظامی نیز کاملا آماده شده است اما ما همچنان منتظر نتایج نشست سوچی هستیم و ما نیز در تصمیم سازی با متحدان اصلی خود یعنی ایران و روسیه شریک هستیم. به صورت طبیعی نیز شرایط منطقه غالبا به نفع سوریه در حال تغییر است و تمام این امور برای تعیین زمان و نحوه نبرد چه در عرصه دیپلماتیک و چه در عرصه نظامی لحاظ خواهد شد.

*طی روزهای گذشته شاهد برخی تحرکات از سوی کشورهای امارات و اردن و مصر در برقراری رابطه با سوریه هستیم. تحلیلتان از این تحرکات و عادی سازی روابط با دمشق چیست؟ 

این اقدامات عادی سازی روابط نیست بلکه عدم وجود روابط و جنایت علیه سوریه طبیعی و سالم نبوده است. بنابراین بازگشت روابط میان کشورهایی که رابطه ملت هایشان قطع نشده است، امری طبیعی و عادی است. در خصوص علت آن نیز باید بگویم که احتملا چندین عامل دارد اما علت اصلی آن مقاومت اسطوره ای مردم سوریه است.

*نماینده سوریه و رژیم صهیونیستی در سازمان ملل جدال و بحثی بر سر جولان اشغالی داشته اند. آیا ارتش سوریه برای آزادسازی این منطقه برنامه ای دارد؟

در سخنرانی ها، حرفمان را خطاب به نمایندگان کشورها در سازمان های بین المللی بیان می کنیم و حرفمان نیز همیشه حق است. در خصوص سازوکار آزادسازی سرزمین اشغالی مان، ما نقش مزدوری و خطرناک رژیم اسرائیل و میزان حمایت گسترده غربی ها از این رژیم برای ایفای نقش مزدورانه را درک می کنیم.

به همین دلیل نبرد با این رژیم فقط نظامی نیست و بر همین اساس ما نیز هیچ یک از عناصر بازپس گیری قدرت را از دست نمی دهیم. زیرا مجموع این قدرت ها منجر به آزادسازی تمامی سرزمین های عربی اشغال شده به ویژه جولان و قدس می شود و این امر قطعی است. درست همان کاری را که با تروریست ها انجام دادیم، با اسرائیل هم خواهیم کرد.

کد خبر 4463625

منبع: مهر

کلیدواژه: اسرائیل بلندی های جولان ترکیه رژیم صهیونیستی سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۰۷۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود

رئیس جمهوری آذربایجان در سخنانی با اشاره به توافق باکو و ایروان خاطر نشان کرد که صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان حاصل می‌شود.

به گزارش مشرق، تارنمای خبرگزاری آذرتاج از باکو و به نقل از سخنرانی امروز الهام علی اف در مراسم افتتاحیه "ششمین مجمع جهانی گفتگوی بین فرهنگی" نوشت: ما امروز و در قرن بیست‌ویکم نمی‌توانیم به برخی از کشورهای بزرگ اروپایی اجازه دهیم که به استعمار دیگر مردمان ادامه دهند. این کاملا غیر قابل قبول است.

وی افزود: جهان نباید دیدگان خود را بر استعمار نو و یکسان سازی اجباری ببندد. جذب اجباری بیش از ده قلمرو فرانسه کاملا غیرقابل قبول بوده و باید متوقف شود.

علی اف با اشاره به جنگ ۴۴ روزه سال ۲۰۲۰ با ارمنستان گفت: همه سازمان‌های مهم بین‌المللی قطعنامه‌ها و تصمیم‌هایی مبنی بر خروج نیروهای ارمنستانی تصویب کردند که چهار قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل از جمله آنهاست. کشورهایی که این قطعنامه ها را تصویب کردند، هیچ اقدامی برای اجرای آن انجام ندادند. بنابراین، ما مجبور شدیم تا از طریق جنگ به صلح دست یابیم.

رئیس دولت جمهوری آذربایجان در مورد تعیین حدود مرزی میان دو کشور گفت: تعیین مرزها آغاز شده که شامل میله گذاری نیز می شود. این امر توسط دو کشور و بدون هیچ میانجیگری محقق شد که دوباره نشان می دهد که ما نیازی به میانجی نداریم، به خصوص کشورهایی که به دنبال اهداف خود بوده و یا آنهایی که قصد کمک نداشته و تنها می خواهند برای منافع شخصی، سیاسی و اقتصادی خود در منطقه ما نفوذ کرده و بار دیگر روی آتش، نفت بریزند.

وی افزود: ما اجازه نخواهیم داد در قفقاز جنوبی چنین اتفاقی بیفتد. پس از ۳۰ سال رویارویی، ارمنستان نیز به وضوح درک می کند که ما به صلح در قفقاز جنوبی نیاز داریم. صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی سازی روابط میان (جمهوری) آذربایجان و ارمنستان حاصل می شود.

علی‌اف گفت: (جمهوری) آذربایجان بود که به ارمنستان پیشنهاد آغاز مذاکرات بر سر توافقنامه صلح را داد و اصول اساسی آن را تدوین و حتی پیش نویس توافقنامه صلح را تهیه کرد. اگرچه ما در سپتامبر گذشته تمامیت ارضی و حق حاکمیت خود را به طور کامل احیا کردیم اما مورد حملات سیاسی غیرقابل توجیه ارمنستان و کشورهای به اصطلاح ضامن قرار گرفتیم. با این حال، ما پیشنهادی برای صلح ارائه کردیم و اکنون شاهد روندهای مثبت در مسیر آن هستیم.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • حمله اسرائیل به جنوب سوریه
  • حمله رژیم صهیونیستی به حومه دمشق
  • حمله جدید رژیم صهیونیستی به سوریه/ مناطقی در دمشق و قنیطره هدف گرفته شدند + فیلم
  • حمله رژیم اسرائیل به مناطقی در جنوب سوریه
  • آخرین وضعیت دیپلمات مجروح حمله اسرائیل به سفارت ایران + عکس
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • فیلم| عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچگاه مشکل غرب آسیا را حل نخواهد کرد