Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهره مظفری از مدرسان «تدبر در قرآن» در قزوین در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، اظهار کرد: رشته تدبر کاری می‌کند که حی و زنده بودن قرآن کریم را حس کنیم و از طریق آن بدانیم چه سوره‌ای در کجا نیاز انسان را شناخته و آن را درمان می‌کند. اگر این‌گونه به قرآن نگاه کنیم متوجه می‌شویم که قرآن چقدر در لحظه‌لحظه زندگی حرف برای گفتن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه قرآن جامع‌العلوم است و برای همه مسائل و امور راهکار دارد، افزود: خداوند در قرآن بارها با عبارت «افَلَا یتَدَبَّرُونَ الْقرآن» متذکر شده که چرا در قرآن تدبر نمی‌کنید؟ آیا بر قلب‌های شما قفل‌زده شده است؟
این مدرس قرآنی تصریح کرد: تدبر را عامه جامعه در هر سطحی متوجه می‌شوند و از آن لذت می‌برند، در حقیقت سطح اصلی ارتباط با قرآن در تدبر نهفته است اما در حال حاضر افراد قبل از اینکه وارد این حیطه شوند به سراغ رشته‌های دیگر چون تفسیر می‌روند.
وی تأکید کرد: در تفسیر آیات قرآن در خصوص شأن نزول آن سخن گفته می‌شود ولی در تدبر شأن نزول به‌اختصار عنوان‌شده و بیشتر بر تطبیق آن با نیاز روز جامعه و کاربردهای آن تدابیری مورد توجه قرار می‌گیرد، اینکه در کجای زندگی می‌توان آیات را عملیاتی و اجرایی نمود.
مظفری در پاسخ به تفاوت رشته تدبر با تفسیر عنوان کرد: ویژگی خاص تدبر برخلاف سایر شاخه‌های قرآنی نگاه سوره‌ای آن است. در تدبر به دنبال آن هستیم که بدانیم خداوند چه می‌خواهد بگوید.
این بانوی قزوینی عنوان کرد: کار تدبر این است که یک چرایی در خصوص دلایل پشت سر هم قرار گرفت آیات و تشکیل مجموعه از آن‌ها در قالب یک سوره را مورد بررسی قرار دهد.
وی اضافه کرد: در این میان پسندیده و دارای اهمیت‌تر آن است که نخست مادر خانواده تدبر را فرا بگیرد تا بتواند در بستر خانواده آن را عملیاتی کند.
این مدرس تدبر در قرآن در پایان خاطرنشان کرد: همواره به کسانی که در وادی تدبر وارد می‌شوند توصیه می‌کنم آنچه فرا گرفته‌اند را برای دیگران ‌هم بیان کنند تا همه بتوانند در حد وسع خود از کرانه بی‌کران دریای قرآن بهره ببرند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: تدبر در قرآن ایکنا قزوین قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۰۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد بسیاری داشته است.

امیرحسین بانکی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت اظهار کرد: این قانون در مقایسه با دیگر قوانین مصوب در مجلس یازدهم به حد نصاب خوبی رسیده است، چرا که بیشتر قوانینی که در مجلس یازدهم تصویب کرده‌ایم؛ هنوز وارد فاز اجرا نشده است، اما این قانون تا ۵۰ درصد اجرایی شده است، لازم به ذکر است که ما در مجلس یازدهم قوانین اقتصادی بسیار خوبی را تصویب کرده‌ایم که هنوز اجرایی نشده است تا مردم آثار آن را ببینند.

وی افزود: با در نظر گرفتن این نکته که تنها نیمی از قانون اجرا شده است؛ شاهد اثرگذاری بالای آن هستیم، برای مثال زمانی که قانون را شروع کردیم، افت سالانه موالید ما ۱۲.۵ درصد بود، اما در حال حاضر مطابق آمار ثبت احوال این نرخ به ۱.۶ درصد رسیده است، یعنی از ۱۲.۵ به این عدد رسیده‌ایم، اما بعضی از افراد به طور مداوم در رسانه‌ها می‌نویسند، ۱.۶ درصد یعنی حدود ۱۵ هزار تولد کاسته شده است، بنابراین قانون جوانی جمعیت شکست خورده است!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این افراد در حال سوءاستفاده از بی‌اطلاع مردم هستند و اشاره‌ای به ۱۲.۵ درصد ابتدای اجرای قانون نمی‌کنند و شیب نزولی را بیان نمی‌کنند.

بانکی‌پور تصریح کرد: جالب است بدانید که اصل باروری مادران ما در بازه سنی ۲۵ تا ۴۰ سال است و تعداد مادران ما در این بازه سنی در چهار سال گذشته به مراتب کمتر شده است، اما به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته است و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد زیادی داشته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: تولد فرزند سوم، چهارم و پنجم افزایش یافته است و نرخ باروری در ۱۴ استان کشور رشد کرده است، در حالی که نرخ سالانه باروری‌رو به افول بود، اما در حال حاضر توانسته‌ایم از افت آن پیشگیری کنیم، نباید فراموش کرد که نرخ باروری در کشور از سال ۹۵ به بعد حدود ۲۵ درصد افت کرده بود، اما امروز متوقف شده است.

کد خبر 750584

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • برگزاری کارگاه آموزشی سامانه جامع حمد در یاسوج
  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (17 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • پاسخ به شبهه قرآنی تحلیلگر اسرائیلی در توجیه غصب سرزمین فلسطین
  • اجرای برنامه همخوانی قرآن در بنا‌های تاریخی قزوین
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (16 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر