Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش میزان پوشش کودکان دوره پیش دبستانی را قبل از دولت تدبیر و امید 38 درصد ذکر کرد و گفت: هم اکنون این عدد در جمهوری اسلامی به 71 درصد رسیده است .

رضوان حکیم زاده روز چهار شنبه در همایش ملی هویت کودکان پیش دبستانی ایران اسلامی در یزد به تعداد کودکان این دوره که زیر نظر آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی در حال آموزش و یادگیری هستند، اشاره ای نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا کودکانی با نشاط و شاداب برای آینده جامعه ایران اسلامی تربیت و دوره یادشده را به دغدغه ملی تبدیل کنیم.
وی در ادامه به عدالت آموزشی در جامعه اشاره کرد و یادآور شد: عدالت آموزشی به این معناست، همه کودکان در برخورداری از فرصت های آموزشی و یادگیری با هم برابر باشند زیرا حضور در کلاس درس فقط مهم نیست.
معاون وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: استان های سمنان، خوزستان، ایلام، قزوین و کرمان در پوشش دوره پیش دبستانی در کشور از مناطق پیشگام در این زمینه هستند.
وی خاطرنشان کرد: پژوهش ها نشان می دهد کودکانی که در دوره پیش دبستانی شرکت کرده اند از لحاظ مهارت، گفتاری، مقیاس حافظه، عملکرد تحصیلی در پایه اول و دوره ابتدایی و از لحاظ موفقیت در دوره آموزش عالی تفاوت معناداری نسبت به همسالان خود که در دوره پیش دبستانی شرکت نکرده اند، دارند.
به گفته حکیم زاده این گروه از کودکان در بزرگ سالی نیز کمتر در معرض آسیب های اجتماعی قرار می گیرند.
وی ادامه داد: کشورهای توسعه یافته به دوره پیش دبستانی توجه و تاکید زیادی به آن دارند و سرمایه گذاری عمده آموزشی آنها معطوف به این حوزه است و در زمینه آموزش عالی کمتر سرمایه گذاری می کنند.
حکیم زاده یادآورشد: رشد مغز کودک در سال های اولیه شکل می گیرد ، باید به این دوره برای شکل گیری شخصیت کودک ، هویت یابی و یادگیری کمک کرد و فرصت های موجود را از دست نداد که آنها سرمایه اصلی جامعه هستند زیرا شخصیت شان در این دوره شکل می گیرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه از یزد به عنوان شهر اصالت ارزش ها، حافظ فرهنگ و تمدن با شکوه ایران یاد کرد و افزود: این استان با مردمان بسیار خردمند همواره پیشتاز در حفظ عناصر هویت ایران اسلامی بوده و هستند.
حکیم زاده خاطرنشان کرد: مردمان این شهر در مقابل هجوم مدرنیته ایستادگی کردند و همه عناصر هویتی خود را حفظ کرده اند.
معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به حضور مدیران دوره پیش دبستانی استان های کشور در این همایش گفت: آنها سند تحول بنیادین نظام آموزشی را درک کردند و به ندای آن و اولویت های مربوط به آن در دوره کودکی، پیش دبستانی و دبستانی پاسخ مثبت دادند.
وی هشدار داد: هرگونه غلفت نسبت به آموزش این دوره خطر زاست ، اگر آموزش ها را در این دوره جدی نگیریم و شروع نکنیم قطعا در آینده بازنده خواهیم بود.
در این گردهمایی 2 روزه ، معاونان ابتدایی اداره های آموزش و پرورش استان ها و رئیسان پیش دبستانی سراسر کشور حضور دارند.
2 هزار و 200 اثر به دبیرخانه همایش ارسال شد که از مجموع آثار 415 مورد در بخش مقاله ، 118 فیلم کوتاه ، 235 مورد قصه گویی، هزار و 161 عکس ، 145 اثر مربوط به بخش آواها و نواهای بومی - محلی و بقیه هم در بخش دکلمه است.
از سوی هیات داوران از مجموع مقالات علمی 200 مورد پذیرفته شد که 52 مورد آن در قالب سخنرانی ارائه می شود و در مجموع از 20 اثر برگزیده در بخش های مختلف در اختتامیه همایش تجلیل می شود.
هویت، رشد و تعالی همه‌جانبه دوران کودکی، عناصر هویت و فرایند هویت‌یابی آنها در دوره پیش‌دبستانی در بستر فرهنگ اسلامی ایرانی، بررسی و آسیب‌شناسی وضعیت کودکان ، نحوه بازنمایی آنها در الگو هویت اسلامی ایرانی از محور‌های همایش است.
نقش فرایندهای اجتماعی در هویت یابی کودکان ، بازنمایی هویت اسلامی - ایرانی آنها در رسانه ها ، سینما و فناوری های دیجیتال ارتباطی، اطلاعاتی و انواع هویت کودکان و نحوه بازنمایی آن در الگوی هویت اسلامی با توجه به اسناد بالا دستی آموزش و پرورش از دیگر محورهای همایش است.
در این گردهمایی 11 کارگاه آموزشی با موضوع های مختلف برگزار می شود که سه هزار و 800 نفر در این کارگاه ها آموزش می بینند.
2088/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي كودكان پيش دبستاني پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۳۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پسورد و حقایق جالب آن

پسورد (Password) یا همان گذرواژه و رمز عبور در دنیای آنلاین امروز کاملاً حیاتی است و به همین علت روز جهانی پسورد هر سال در اولین پنجشنبه ماه می برگزار می‌شود و شرکت‌های متخصص در این روز آمار جالبی را درباره رمزهای عبور منتشر می‌کنند تا آگاهی از این موضوع افزایش پیدا کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، روز جهانی پسورد یا رمز عبور هر سال در اولین پنجشنبه ماه می (دوم می ۲۰۲۴ مصادف با سیزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳) برای رفع نیاز حیاتی به گذرواژه‌های قوی ایجاد شده است و به افزودن احراز هویت قوی به رمزهای عبور مهم برای جلوگیری از سرقت هویت و سایر جرایم سایبری اشاره دارد. رمزهای عبور قوی و ایمن بسیار مهم هستند، به‌ویژه در دنیای امروز که بیشتر فعالیت‌ها به‌صورت آنلاین انجام می‌شود. به گفته مایکروسافت، ۹۹.۹ درصد از تهدیدات موجود برای رمزهای عبور را می‌توان با استفاده از احراز هویت چند عاملی متوقف کرد، با این حال هنوز هم عده انگشت‌شماری از مردم سراسر جهان به تغییر مکرر پسوردهای خود اقدام و خود را در برابر هکرها و دزدهای اطلاعات مصون می‌کنند.

پسوردها و حقایق جالب

امنیت سایبری در دنیای آنلاین کاملاً حیاتی و رمزهای عبور بخش بزرگی از آن است. با این حال به‌رغم آگاهی جهانی از لزوم به‌کارگیری نام‌های کاربری منحصربه‌فرد و ترکیب‌های رمز عبور پیچیده، توجه چندانی به این امر نمی‌شود و حتی تکرار گزارش‌های مربوط به حملات و نقض‌های سایبری در طول سال‌های متمادی حاکی از رایج‌تر شدن عادات بد مربوط به رمزهای عبور است. بررسی این عادات حقایق جالبی را نشان می‌دهد:

رمزهای عبور به راحتی هک می‌شوند، زیرا اکثر انسان‌ها از الگوهای مشابهی پیروی می‌کنند.

محبوب‌ترین رمز عبور در آغاز فعالیت صفحات وب ۱۲۳۴۵ بود و امروزه ۱۲۳۴۵۶ است.

زنان به استفاده از نام‌های شخصی در رمز عبور خود مشهور هستند و مردان سرگرمی‌های خود را انتخاب می‌کنند.

۹۱ درصد از مردم می‌دانند که هک رمز عبور خطرات امنیتی زیادی را به همراه دارد، با این حال ۵۹ درصد هنوز هم برای همه اطلاعات خود از یک رمز عبور استفاده می‌کنند.

اغلب میان رمزهای عبور ایجاد شده برای حساب‌های شخصی و کاری هم‌پوشانی وجود دارد و ۶۲ درصد از افراد از رمز عبور یکسانی برای حساب‌های کاری و شخصی خود استفاده می‌کنند.

مولدهای رمز عبور ابزاری عالی برای استفاده در صورتی هستند که به‌سختی می‌توان رمزهای عبور متعدد و قوی پیدا کرد. آن‌ها با ایجاد خودکار رمز عبور با استفاده از پارامترهایی مانند حروف مختلط، نمادها، اعداد، طول و قدرت کار می‌کنند.

هفت از هر ۱۰ نفر به رمزهای عبور برای محافظت از حساب‌های آنلاین خود اعتماد ندارند.

احراز هویت چند عاملی (MFA) یا احراز هویت دو مرحله‌ای (2FA) دو روش احراز هویت محبوب هستند که هویت کاربر را با درخواست چندین اعتبار تأیید می‌کنند، بنابراین راه‌های خوبی برای ایمن‌سازی همه حساب‌های آنلاین هستند و ۸۶ درصد از کاربران به این شیوه‌ها اعتماد دارند.

پسوردها از زمان شروع انقلاب دیجیتال، شکل اصلی احراز هویت بوده‌اند اما با پیچیده‌تر شدن رمزهای عبور و روش‌های رمزگذاری، مهارت‌های مجرمان سایبری نیز پیچیده‌تر شده است.

۹۰ درصد رمزهای عبور را می‌توان در کمتر از ۶ ساعت شکست.

۱۸ درصد از کارمندان رمز عبور خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند که این امر می‌تواند امنیت سایبری یک سازمان را به‌طور جدی به خطر بیندازد. ۴۲ درصد از کارمندان این کار را انجام می‌دهند تا بتوانند راحت‌تر با اعضای تیم همکاری کنند و ۳۸ درصد به این دلیل رمز عبور را به اشتراک می‌گذارند که خط‌مشی شرکت این است.

کد خبر 750048

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA 
  • طولانی بودن دوره تحصیل مضرات اجتماعی دارد
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • پسورد و حقایق جالب آن
  • نرخ بیکاری در کشور به ۸.۱ درصد کاهش یافت