Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در موضوع پذیرش دانشجویان پزشکی ۹ واحد تخلف کردند و حدود ۴۰۰۰ دانشجو در رشته‌های پزشکی ثبت‌نام کردند که با توجه به رشته، حق‌شان ثبت‌نام نبود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، به آخرین وضعیت دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: در سال‌های گذشته ثبت‌نام دانشگاه آزاد با دو تا سه مرحله‌ای کردن تکمیل ظرفیت پُر می‌شد، اما امسال شورای عالی سنجش و پذیرش اعلام کرد که تکمیل ظرفیت نداریم و به تبع آن دانشگاه آزاد اسلامی باید در یک مرحله ظرفیتش را پر می‌کرد که در مرحله اول ۳۰ درصد ظرفیت پر شد و برای مرحله دوم به صورت ذخیره در سه مرحله اعلام ظرفیت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در مرحله اول ۱۸ هزار نفر پذیرش شدند که از این تعداد تنها ۴ هزار نفر ثبت‌نام کردند، در مرحله دوم اتفاقی که افتاد ۶۲ هزار نفر در کل معرفی شدند که ۲۴ هزار نفر اعلام کردند تمایل دارند در دانشگاه آزاد ادامه تحصیل دهند.

رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: بعضی از واحد‌ها به بخشنامه دانشگاه که ضعف‌هایی هم داشت عمل نکردند و خطایی انجام دادند و بیش از ظرفیت ثبت‌نام کرده و ما را با یک مشکل جدی مواجه کردند. در نتیجه توقعی به وجود آمد که امکان برآورده کردن اش نبود.

۹ واحد در پذیرش دانشجویان پزشکی خطا کردند

طهرانچی افزود: در کنکور مسئله تراز دانشجو بسیار اهمیت دارد. اما ۹ واحد خطا کردند و حدود ۴ هزار نفر دانشجو در رشته‌های پزشکی ثبت‌نام کردند که با توجه به رشته، حق‌شان ثبت‌نام نبود.

وی افزود: دانشگاه آزاد نیز پذیرفته شدگان را در مراحل مختلفی پایش کرد و نهایتاً به ۵۹۹ نفر رسیدیم که به‌نوعی ثبت‌نام‌شده بودند، اما امکان ادامه تحصیل در رشته و واحد ثبت نامی را نداشتند.

رئیس دانشگاه آزاد ادامه داد: این تعداد امکان قبولی ندارند و خودشان اصرار دارند با نمرات پایین‌تر در رشته پزشکی یا دندانپزشکی و پرستاری پذیرش شوند که امکانش وجود ندارد. البته با مدیرانی که در دانشگاه آزاد خطا کردند و این توقع را به‌وجود آوردند، برخورد‌های انضباطی می‌شود و هیأت‌ها مربوطه به تخلفات این افراد رسیدگی خواهند کرد.

معرفی مجرمان به قوه قضائیه

وی خاطرنشان کرد: در مرحله اول برخی از مدیران را عزل کردیم و در مرحله دوم یکی دو نفر از مدیران که احساس کردیم ممکن است مرتکب جرمی شده باشند را به قوه قضائیه معرفی و از آنان شکایت کردیم که آن‌هم مسئله‌اش پیگیری شد.

رئیس دانشگاه آزاد در رابطه با برخی از دانشجویان که به امید رشته‌های پزشکی، رشته‌هایی که در آن‌ها پذیرفته شده‌اند را رها کرده‌اند، گفت: ما در تمام این مسیر دنبال این بودیم که عدالت خدشه‌دار نشود؛ همه این دانشجویان می‌توانند به دانشگاه خودشان برگردند و انصرافی تلقی نشوند.

طهرانچی خاطرنشان کرد: با سازمان نظام‌وظیفه هم مذاکراتی انجام شده که این ثبت‌نام در دانشگاه آزاد به‌عنوان انصراف تلقی نشود و حتی این داوطلبان از لحاظ سازمان سنجش نیز به‌عنوان دانشجو شناخته نمی‌شوند که سال آینده مشکلی برای ثبت‌نام در کنکور داشته باشند.

به صراحت از سوی دانشگاه آزاد عذرخواهی می‌کنم

وی افزود: من در همین جا از دانشجویانی که این توقع برای‌شان ایجاد شد، با وجود این‌که تازه رئیس شده‌ام، ولی به صراحت از سوی دانشگاه آزاد عذرخواهی می‌کنم و امیدوارم چنین خطایی هیچ وقت تکرار نشود.

طهرانچی با بیان این‌که دانشگاه آزاد با چارچوب هدفمند می‌تواند برای حل معضلات کشور تاثیرگذار باشد، افزود: حدود ۷۰ تا ۱۰۰ هزار پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد و ۱۰ هزار رساله دکتری در دانشگاه آزاد دفاع شده و این دانشگاه با چنین نظام متمرکزی می‌تواند به‌عنوان یک سازمان پژوهشی با ۷۰ هزار پژوهش روی چند موضوع خاص ورود کند

۴۰ چالش ملی را احصاء کرده‌ایم

رئیس دانشگاه آزاد افزود: ۴۰ چالش ملی را احصاء کرده‌ایم و نظام این موضوعات را مشخص می‌کنیم که تاکنون ۸ مورد آن مشخص‌شده است. ما دانشگاه را به سازمان حل مسئله تبدیل می‌کنیم، برای هر مسئله علمی حدود ۵۰۰ هزار موضوع تعیین کرده‌ایم و فکر می‌کنیم این قابلیت را داشته باشیم که با چیزی حدود هزار نفر در سال به حل مسئله بپردازیم.

ایجاد ۴۰ سرای نوآوری در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد به ایجاد ۴۰ سرای نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: مشکل اینجاست که دانشگاه آزاد تاکنون تنها یک سازمان آموزشی بوده، در حالیکه این دانشگاه باید به سازمانی آموزشی، پژوهشی و فناوری تبدیل شود.

طهرانچی یاد آورشد: سیستم بانکی برای رفاه حال دانشجویان در پرداخت شهریه می‌تواند وارد شود، بانک‌ها می‌توانند یک مهلت برای پرداخت شهریه دانشجویان در نظر بگیرند تا دانشجو بتواند بعد از پایان تحصیل شهریه خود را پرداخت کند.

جذب یک هزار عضو هیات علمی در سال جاری

وی تعدیل نیرو در دانشگاه آزاد را رد کرد و افزود: قصد داریم در سال‌جاری یک هزار عضو هیئت علمی جذب کنیم، ظرفیت کشور بیش از این نیست و در کنار آن با ارتباطی که با معاونت علمی ریاست جمهوری داریم، قرار است ۱۰۰ نفر از جوانان نخبه را به عنوان عضو هیئت علمی جذب کنیم.

وی به همترازی حقوق اساتید دانشگاه آزاد با اساتید وزارت علوم اشاره کرد و افزود: با چارچوب‌هایی که خاص اعضای هیئت علمی در نظر گرفته شده، کاری خواهیم کرد که حقوق کمتری نسبت به اعضای هیئت علمی سراسری دریافت نکنند.

تاسیس معاونت فناوری و نوآوری در دانشگاه آزاد

طهرانچی با اشاره به درآمدزایی شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: قصد داریم یک معاونت فناوری و نوآوری در دانشگاه تاسیس کنیم که به‌طور خاص مبحث شرکت‌های دانش‌بنیانی را که جوان‌ها تشکیل می‌دهند، را دنبال کند.

رییس دانشگاه آزاد به واحد‌های دانشگاهی برون‌مرزی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه واحد‌های دانشگاهی افغانستان و لبنان فعال هستند و به هیچ عنوان دانشجوی ایرانی در این واحد‌های دانشگاهی پذیرفته نمی‌شوند.

تاسیس دانشگاه در کشور‌های سوریه و عراق

وی با بیان این‌که در کشور‌های سوریه و عراق به زودی دانشگاه تاسیس خواهیم کرد، گفت: در حال حاضر ۱۰ هزار دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه آزاد مشغول به تحصیل هستند و با برنامه‌هایی که داریم، قصد داریم این تعداد را به دوبرابر افزایش دهیم.

طهرانچی خاطرنشان کرد: اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد باید به سمتی حرکت کنند که در سال ۱۴۰۴، دانشگاه آزاد انتخاب اول داوطلبان باشد.

رونمایی از نظام پایش دانشگاه در هفته آینده، تبدیل دانشگاه به سازمان آموزشی، پژوهشی و فناوری، ایجاد تحول در رشته‌های تحصیلی دانشگاه، ورود بیمه تحصیلی به دانشگاه، قرار دادن نظام بانکی به عنوان پشتوانه تحصیلی دانشجویان، ایجاد بسته‌های حمایتی برای کارکنان دانشگاه آزاد، و رسیدگی به معیشت کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد از دیگر مطالبی بود که توسط رئیس دانشگاه آزاد مطرح شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفتگوی ویژه خبری نظام پایش دانشگاه پذیرفته شدگان رشته پزشکی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۳۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد

مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی هوشمند امروز صبح با حضور ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، سید حمید جمال الدینی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه و حسن بختیار، رئیس فعلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، آرش خجسته، رئیس سابق دانشگاه در این مراسم گفت: در مدت دو سال و ۴ ماه که مسئولیت ریاست این دانشگاه را به عهده داشته ام، معاون آموزشی وزارت بهداشت همیشه به عنوان پشتیبان، همراه و پیشرو کنار من بوده اند و همیشه به من یادآوری کرده اند که در این دانشگاه هوشمند به عنوان یک دانشگاه مستقل باید مسئله هوش مصنوعی را به عنوان یک ایده بزرگ و برگ برنده را برای وزارت بهداشت رقم بزنیم.

وی افزود: من در کنار ایشان ظرفیت های دانشگاه علوم پزشکی هوشمند را شناختم و اهداف دانشگاه را با همکاری جلو برده ایم، برنامه ۴ ساله عملیاتی را در دوران کاری ام طرح ریزی کردم که در سال اول در بخش ترویج برنامه ها به خوبی پیش رفت و می توانم با اطمینان اعلام کنم که ۹۰ درصد برنامه ها در این بخش انجام شده است.

خجسته ادامه داد: در این مدت برنامه های مختلفی از جمله کنگره کیش، سمینارهای مختلف در موضوعات متعدد در دانشگاه ها رقم خورد.

وی افزود: در سال دوم حوزه زیر ساخت و نیروی انسانی نیز عملیاتی شد که دانشگاه علوم پزشکی هوشمند اولین دانشگاه علوم پزشکی بود که در خاورمیانه از شورای عالی انقلاب فرهنگی مجوز گرفت.

رئیس پیشین دانشگاه علوم پزشکی هوشمند گفت: ۷ محور را دنبال کرده ایم که به اطمینان می توانم بگویم در این مدت هنوز در این حوزه این ۷ محور دنبال نشده است.

خجسته گفت: آرزو دارم که با حضور رئیس جدید این دانشگاه به هدف و ایده باقری فرد که همان تثبیت هوش مصنوعی و برگ برنده عملکرد وزارت بهداشت در این دوره ۴ ساله است برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند