Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از علمای شبه قاره هند به همت دفتر آیت الله جوادی آملی، با فعالیت های بنیاد اسراء آشنا شدند و از دغدغه های شان در حوزه هایی همچون رشد وهابیت در منطقه و تشیع انگلیسی سخن گفتند.

خبرگزاری شبستان، گروه اندیشه: به همت دفتر مرجعیت آیت الله جوادی آملی، جمعی از علمای شیعه شبه قاره هند در دفتر این مرجع تقلید برای آشنایی طرفین با فعالیت های علمی، حجت الاسلام «سید مهدی طباطبایی»، معاون بین‌الملل و امور فرهنگی دفتر آیت‌الله جوادی آملی و حجت الاسلام «مرتضی جوادی آملی»، رئیس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء دیدار و گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام طباطبایی طی سخنان کوتاهی گفت: این جلسه سبب شد تا با هم در مورد برنامه‌های بین‌الملل دفترِ آیت الله جوادی آملی همفکری داشته باشیم. همه شما با دفتر آشنا هستید و جنبه‌های مختلفِ علمیِ آیت‌الله جوادی‌آملی را هم می شناسید. ایشان ذخیره بسیار گران‌قیمتی هستند از جهتِ علمی، فقهی، فلسفی، تفسیری، تاریخی، کلامی، عرفان و شخصیتِ بی‌نظیری که نه فقط دنیای  اسلام بلکه بشریت باید از وجود ایشان استفاده و بهره‌برداری کنند.

 

وی افزود: ما برنامه‌های بین‌المللِ دفتر و موسسه اِسراء را بر این پایه گذاشتیم که با نخبگان، با خواص، با دانشگاهیان، با مجموعه‌های علمیِ سراسر دنیا مرتبط شویم و برای نشرِ اندیشه نابِ شیعی در زمینه‌های مختلفِ فکری این ارتباط را برقرار کنیم، در واقع آیت‌الله جوادی‌آملی سمبلِ راستینی برای اندیشه‌های نابِ شیعی تلقی می‌شود و نشرِ اندیشه‌های معظم له یعنی نشرِ اندیشه‌های نابِ شیعی. به همین عنوان این جلسه درواقع جلسه مقدماتی است که در محدوده شبه قاره و کشورهای شبه قاره برای تبلیغ و نشر هر چه بیشتر و بهترِ افکار و اندیشه‌های علامه جوادی آملی هم‌اندیشی کنیم.

 

طباطبایی تصریح کرد: در این راستا از نظرات حاضران استفاده می کنیم و  یک کمیته و کارگروه را تشکیل می دهیم تا برآیندِ این جلسه در آن کارگروه باشد و مرتب جلساتِ شبه قاره را براساس نظرات این کارگروه پیگیری و ارتباط آن را با اساتید و بزرگانِ شبه قاره بیشتر برقرار می کنیم.

 

 

 

در ادامه این مراسم علمای کشورهای مختلف شبه قاره هند وضعیت فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشورهای خود را شرح دادند و به نکاتی در مورد ترجمه زندگی و آثار و معرفی استاد به زبان های مختلف به ویژه اردو تأکید داشتند.

 

 از دیگر نکات مورد نظر این علما، وجود گروه های تبلیغی وهابی ها و خصوصا سعودی ها در منطقه بود. وجود تشیع انگلیسی در منطقه هم مورد اشاره این علما قرار گرفت؛ نبود منابع مالی علمای شیعه از نکته های تأمل برانگیز مورد بحث در این جلسه بود. برخی از علما هم نقطه نظرات خود را به صورت مکتوب به دفتر ارائه دادند.

 

در ادامه این مراسم حجت الاسلام جوادی آملی، فرزند آیت الله جوادی آملی و رئیس بنیاد علوم وحیانی اسراء به ارائه سخن پرداخت و گفت: هدفِ این نشست این است که این فضلاء و علما و روحانیونی که سال‌ها تلاش دارند و مجاهدتِ علمی داشتند و خستگیِ هجرت و هجران را پذیرفتند و به کارِ علمی راه یافتند، یک وحدتی را در یک سطح برتر ایجاد کنند که بتواند کارِ موثرتری را برای جامعه دینی به همراه داشته باشد. اما شما در قم زندگی می‌کنید و زندگیِ علمی را، بزرگان و مراجع را بررسی و رصد می‌کنید و می‌بینید که چه سلوکی و روشی در زندگیِ علمیِ آنها وجود دارد.

 

 

وی ادامه داد: ایران بعد از انقلاب میدانِ تجربه است و به تعبیر استاد که از نهج‌البلاغه علوی آموختند، مُستثار است نسبت به همه علوم و این تجربه باید برای همه کشورها مفید و سودمند باشد، بنا نیست که در هر یک از کشورها دوباره ما از نقطه آغاز این حرکت‌ها را داشته باشیم.

 

حجت الاسلام جوادی آملی خاطرنشان کرد: در فرمایشاتِ برخی از دوستان و اساتید بود که بالاخره این تشتت آراء و اختلافی که در بین نظراتِ علما وجود دارد، چالشی را برای جامعه ایجاد می‌کند و این به جهت آن است که ما در دورانِ جوانتر حوزه تجربه با هم زیستن را، یعنی زیستِ عالمانه را در خودمان ایجاد نکردیم و این اختلاف که متاسفانه همواره در حدِ آسیب است و نه تنها در فضای روحانیت این آسیب ایجاد می‌شود بلکه تسری پیدا می کند و کلِ جامعه ما نسبت به آن موثر است و درگیر می‌شود، باید در یک رویکردِ مناسبِ وحدت‌گرایانه، مساله بیشتر مورد بررسی واقع شود.

 

پایان پیام/248

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته وحدت ارومیه حسن روحانی وحدت آذربایجان غربی ارزانی بیرجند همایش برادری سفر استانی استان همدان دفتر شبه قاره آیت الله جوادی آملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۴۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ یارانه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب برای نمایشگاه کتاب اعلام شد + نحوه ثبت نام

یارانه اعتباری خرید کتاب از سه روز قبل از آغاز نمایشگاه، ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور تخصیص داده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از نوزدهم تا بیست‌ونهم اردیبهشت در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و بنا به روال سال‌های قبل قرار بر این است که به اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب یارانه اعتباری خرید کتاب تلق بگیرد؛ طبق اعلام مسئولان این یارانه از سه روز قبل از آغاز نمایشگاه (۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳) تخصیص داده می‌شود و محمد خلج مدیر کمیته اداری و مالی نمایشگاه در این باره اظهار کرد: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست‌های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، اقدام به توزیع یارانه اعتباری خرید سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور می‌کند.

وی با اشاره به سقف یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیئت علمی افزود: سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب ۷۰۰ هزار تومان است که از این مقدار ۴۲۰ هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و ۲۸۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۸۰۰ هزار تومان است که از این مقدار معادل ۴۰۰ هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۴۰۰ هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

مدیر کمیته اداری و مالی ادامه داد: یارانه اعتباری خرید کتاب (بُن کتاب) صرفاً در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است و به‌صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. برای دریافت این یارانه در هنگام درخواست نیازی به واریز وجه نیست و یارانه اختصاصی در زمان خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد.

خلج در پایان گفت: اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور درصورتی که اطلاعاتشان از سوی مراکز ذیربط (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه‌های غیرانتفاعی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور و …) به ستاد نمایشگاه ارسال شده باشد، می‌توانند سه روز قبل از آغاز سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (از ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به نشانی اینترنتی مراجعه کنند و پس از ثبت‌نام / ورود به سامانه نمایشگاه مجازی کتاب در قسمت پروفایل، درخواست خود را برای دریافت یارانه اعتباری ثبت کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر 749869

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • آیت‌الله جوادی آملی: حجاج باید پرچمدار فرهنگ ایران اسلامی باشند
  • توصیه مهم آیت‌الله جوادی‌آملی به روحانیون کاروان‌های حج
  • برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در یزد
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در دفتر امام جمعه یزد
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای علمی جامعه اسلامی قلم زد
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • دشمنان درصدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • مبلغ یارانه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب برای نمایشگاه کتاب اعلام شد + نحوه ثبت نام