Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه صنایع حلزون منطقه آزاد انزلی، از تولید مواد اولیه صنایع بهداشتی با استحصال از مخاط حلزون خبر داد و گفت: تولید مواد اولیه صنایع بهداشتی و آرایشی با تکنولوژی و روشی خاص به منظور صادرات به کشورهای حاشیه دریای خزر و تامین موارد اولیه تولیدکنندگان داخلی هدف اصلی احداث این واحد تولیدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، محمدعلی قاسمی با بیان اینکه این مجموعه تولیدی همزمان با هفته دولت سال جاری در شهرک صنعتی شماره 2 این منطقه به صورت رسمی در مسیر تولید قرار گرفت، تصریح کرد: تولید مواد اولیه صنایع بهداشتی و آرایشی با تکنولوژی و روشی خاص به منظور صادرات به کشورهای حاشیه دریای خزر و تامین موارد اولیه تولیدکنندگان داخلی هدف اصلی احداث این واحد تولیدی است.

وی در خصوص دلایل انتخاب منطقه آزاد انزلی به عنوان مرکز فعالیت شرکت دانش بنیان خود با اشاره به طرح‌های حمایتی این سازمان از شرکت های دانش بنیان، فناور و صادرات محور، اضافه کرد: وجود زیرساخت‌ها و موقعیت مکانی مناسب در مسیر ارتباطی با کشورهای حاشیه دریای خزر به ویژه روسیه و بهبود فضای کسب و کار و نیروی کار متخصص  از جمله مهمترین دلایل انتخاب این منطقه برای احداث کارخانه است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه صنایع حلزون منطقه آزاد انزلی خاطرنشان کرد: در این مجموعه کار استحصال مخاط حلزون به عنوان مواد اولیه صنایع آرایشی و بهداشتی حوزه پوست با بهره‌گیری از تکنولوژی خاص که تحت استانداردهای مورد تأیید سازمان های بین المللی و با روشی خاص و منحصر بفرد انجام می شود و محصولی به نام و تحت عنوان لوازم آرایشی بهداشتی حلزون تولید نمی‌شود.

قاسمی ظرفیت تولید سالیانه مخاط حلزون را در فاز نخست 100 لیتر عنوان کرد و با بیان اینکه در فاز دوم بنا به نیاز بازار این میزان افزایش خواهد یافت در خصوص اهمیت غذایی حلزون گفت: وجود پروتئین بسیار زیاد و چربی کم در کنار مواد معدنی همچون آهن و روی در گوشت حلزون، آن را به یکی از غذاهای مورد علاقه در کشورهای اروپایی حاشیه دریای مدیترانه تبدیل کرده که از سابقه چند هزار ساله در فرهنگ غذایی این کشورها برخوردار است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال در منطقه آزاد انزلی، اضافه کرد: پروتئین کلاژن(کلاژاک) و الاستین که به کشسانی، ترمیم و انعطاف پذیری پوست کمک می کند بهمراه اسید هیالورنیک که در آب رسانی بیشتر به سلولهای پوستی نقش بسزایی دارد، در مخاط حلزون وجود دارندکه این مواد کاربری بالایی در صنایع آرایشی و بهداشتی دارد.

وی استحصال از ترشحات مخاط حلزون جهت ساخت محصولات بهداشتی و آرایشی را از تکنولوژی‌های بسیار جدید جهانی اعلام کرد و گفت: شرکت متبوع وی با کمک نیروهای متخصص بومی و داخلی بعد از پنج سال تحقیقات آزمایشگاهی و حضور در لابراتوارهای کشورهای پیشرفته اروپایی و آسیایی به دانش بهره برداری از مخاط دست یافته و مخاط حلزون در واقع مایع لزجی است که این نرم تن جهت تسهیل روند حرکتی خود ترشح می کند، نکته جالب توجه اینکه این مایع موجبات نگاهداری حلزون در مسیر حرکتی خود می شود.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه صنایع حلزون منطقه آزاد انزلی، میزان مایع ترشح شده طبیعی را اندک عنوان کرد و تصریح کرد که جهت اقتصادی شدن بهره برداری از مخاط حلزون، این عمل از طریق روش های علمی و در شرایط آزمایشگاهی در این شرکت صورت  می گیرد.

وی با بیان اینکه به منظور رعایت استانداردهای اتحادیه اروپا، حلزونی که در مزعه های این مجموعه پرورش می یابد اروپایی بوده و از اصالت مورد تأیید این اتحادیه برخوردار می باشد تصریح کرد: شرکت های آرایشی و بهداشتی اندکی قادر به بهره برداری از این تکنولوژی هستند و با رعایت الزامات صادرات به اروپا در حلزون پرورش یافته، در سال آینده نیز خود حلزون و خاویار آن به بازارهای اروپا و خلیج فارس صادر می شود که در فاز نخست این میزان 25 تن در سال خواهد بود.

گفتنی است شرکت دانش بنیان توسعه صنایع حلزون منطقه آزاد انزلی با میزان سرمایه گذاری 72 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 4 هزار متر مربع زمینه اشتغالزایی مستقیم برای 30 نفر را فرآهم نموده که در جریان بازدید مسئولین کشوری به ویژه دکتر سورنا ستاری معاون علمی فناوری رییس جمهور و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی این واحد تولیدی دانش بنیان به دلیل نوآوری و  انتقال دانش و تکنولوژی جدید به کشور که از ماموریت های مناطق آزاد کشور است مورد تایید و توجه ویژه قرار گرفت.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حلزون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاوت قابل توجه میان ظرفیت تولید و مصرف در دو فصل زمستان و تابستان از ویژگی‌های مهم صنعت برق در کشور است که همین موضوع زمینه را برای تبادل برق با کشور ترکیه به عنوان یکی از همسایه‌های راهبردی کشور توجیه پذیر می‌کند و به گفته نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران با توجه به ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور این فرصت وجود دارد تا از ظرفیت تولید برای صادرات در زمان‌های غیرپیک استفاده شود.

حمیدرضا صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: ۹۰ هزار مگاوات نیروگاه نصب‌شده در کشور وجود دارد و در زمان‌های غیرپیک می‌توان صادرات داشت. در زمستان مصرف برق کشور به ۴۰ هزار مگاوات می‌رسد.

نیاز به بهبود شبکه‌های توزیع برق برای افزایش صادرات

صالحی گفت: در تولید و چرخه توزیع برق، شرکت‌های ایرانی توانسته‌اند کمبود‌ها را جبران کنند و در بحث تبادل با کشور‌های دیگر نیاز است که بخشی از شبکه‌های توزیع بهبود یافته و خط انتقال ایجاد شود.

نیاز شبکه برق به ایجاد خطوط انتقال جدید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: خطوط انتقال جدیدی باید در سمت کردستان عراق، پاکستان و افغانستان ایجاد شود که نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی ادامه داد: دولت منابع مالی چندانی برای سرمایه‌گذاری‌های جدید ندارد و بخش خصوصی برای انجام سرمایه‌گذاری پیشنهاد انجام صادرات را مطرح کرده است.

صالحی عنوان کرد: البته صادرات انرژی اکنون در انحصار دولت است و این شرایط اجازه نمی‌دهد تا نواقص و کاستی‌های موجود در شبکه کاهش یابد. دولت باید در کنار شرایطی که خود دارد از ظرفیت بخش خصوصی و شرکت‌های صاحب ایده‌های نوین افزایش راندمان تولید را برای صادرات برق استفاده کند و این بخش امکان بالایی برای کمک به توسعه صادرات برق دارد.

ترکیه کانال صادرات برق ایران به اروپا

وی درباره الزام‌های قانونی برای صادرات برق، خاطرنشان کرد: ترکیه یکی از کشور‌های مهمی است که مصرف بالای برق دارد و علاوه بر صادرات برق به ترکیه می‌توان از وجود این کشور برای صادرات برق به اروپا استفاده کرد.

نایب رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید اراده ملی بر این موضوع شکل بگیرد که بسترسازی مناسبی برای ایجاد خطوط انتقال جدید صورت گیرد تا بتوان تهاتر یا صادرات برق را افزایش داد.

صالحی تصریح کرد: از سه کشور شمالی آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات و به سه کشور عراق، پاکستان و افغانستان صادرات برق انجام می‌شود. همچنین با کشور ترکیه تبادل دوطرفه یعنی هم صادرات و هم واردات انجام می‌شود.

وی با تاکید براینکه صادرات برق تهدیدی برای مصرف داخلی نیست، گفت: بخشی از تولید برق کشور در زمستان به دلیل مازاد تولید صادر می‌شود. درقرارداد‌های فروش یا تهاتر برق با کشور‌های همسایه قید شده که در زمان‌های پیک مصرف یا مورد نیاز برق در داخل می‌تواند صادرات را کاهش داده یا متوقف کرد و اولویت تامین در داخل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ